Praktijk is zeer goed op de hoogte van haar patientendossier. Behandeling wordt afgestemd op de persoon. Er is zeker begrip voor angst! Praktijk is zeer behulpzaam bij noodgevallen.
Altijd vriendelijk en denkt mee met mogelijkheden
Altijd prettig, vriendelijk.
Eigenlijk heb ik een hekel aan de tandarts. Alleen door de vriendelijke mensen die daar werken ga ik weer met plezier naar de tandarts. Blijf zo bezig dames!
Geruststellend Vriendelijk nemen de tijd voor je en goede uitleg
Nooit lange wachttijden en zeer flexibele mogelijkheden om een afspraak te maken. Tandreparaties worden ook heel netjes gemaakt.
Een goede tandartspraktijk met goede vriendelijke tandarts en assistentes
Wordt altijd netjes geholpen.
Altijd super aardig, weten wie je bent. En erg kindvriendelijk. Altijd oplossingsgericht. Zo doorgaan dames!! :-)
Voel me altijd op mijn gemak. Allemaal zeer betrokken en vriendelijk.
Zorgen dat je gebit in orde blijft.
De aandacht van een aantal jaar geleden is er niet meer Onlangs moest ik foto's maken (al na 3 jaar normaal na 5) Het was,druk met foto's dus ik moest wachten. Zo'n beetje iedereen moest die dag foto's maken, vreemd dacht ik nog. Toen ik aan de beurt was bleek er een meisje ingeleerd te moeten worden op het maken van foto's. Ik voelde me echt "genept" en heb ook overwogen weg te gaan. Wat me tegen heeft gehouden is dat ik de tandarts nog altijd spannend vind en dus naar een ander gaan eigenlijk geen optie is.
Ze zorgt altijd dat je tevreden bent, en hele lieve collega’s heeft ze
Als gezin komen we hier al jaren waarbij we iedere x een persoonlijke benadering ervaren, geduldig, humoristisch en zeer kundig!
Gewoon een goede tandarts
Geduld en rustig
Professionele cliënt vriendelijke en mooi verzorgde praktijk.
De gehele groep dames die daar werken, zijn allemaal erg vriendelijk en correct. Bij behandeling wordt goed uitgelegd hoe en wat er moet gebeuren.
leuke mensen, vriendelijk, humor en leggen alles goed uit wat ze aan het doen zijn.
Super fijne praktijk! Iedereen is aardig en leuk.
Ik ben zeer tevreden.
Een super fijn en vriendelijk praktijk, waarin ze de tijd en aandacht geven aan de patiënt!
Fijne mensen, kundig, en het loopt daar als een trein! Wij gaan altijd met hele gezin!! Kids kunnen er ff spelen super dus!
Snel en super goed werk, door iedereen.