Na 45 jaar een bril te hebben gedragen werd het tijd voor lenzen vond ik zelf. Bij Contactlens Centrum Terneuzen ben ik heel goed geholpen. Hanka heeft zich echt ingezet om voor mij de best passende lenzen te maken. Torisich multifocaal met cylinder, ga er maar aan staan :-) Vind het abbonement ook goed werken. Controle altijd op tijd en gewoon fijne service. Hanka neemt altijd de tijd en verstaat haar vak. Goede keuze geweest om hier naartoe te gaan. Aanrader voor wie goed geholpen wil worden.
Alles wordt uit de kast gehaald om (weer) goed zicht te krijgen
Persoonlijk advies, luisteren naar wat je zegt, gaan zelf ook voor de beste optie. Niets is teveel, wat moet ik nog meer zeggen....als je echt graag lenzen wil, maak een afspraak.
Er werd gedaan wat ik vroeg en mijn vragen werden beantwoord.
er wordt goed geluisterd en gekeken naar me ogen en lenzen
Fijn contact waarin altijd gekeken wordt naar passende lenzen. Is er iets niet in orde, of naar zin, of zijn er klachten bij bepaalde lenzen? Dan wordt er altijd naar een oplossing gekeken! Ook wordt er eerlijk gezegd of er wel of geen andere mogelijkheden zijn, dus, je wordt niet aan het ‘lijntje’ gehouden! Ik ben zeer tevreden met de mogelijkheden van een ‘abonnement’, maar ook de klantvriendelijkheid!
Ok ben goed geholpen en kon met al Mijn vragen bij ze terecht. Blij dat ze me kunnen helpen.
Altijd een de juiste communicatie en duidelijkheid. Vragen worden beantwoord en zeer vriendelijk contact.
staan altijd klaar als je vragen hebt en zijn makkelijk en vlug bereikbaar. vriendelijke en deskundige service.
Hanks en haar team, niet meer dan professioneel! Ik kom al jaren bij Hanka, veel kennis van dr vak. En uitermate dienstverlenend.
Mijn ervaring met het contactlenscentrum is prima. Ik werd snel en vakkundig geholpen. De uitleg en informatie was prima. Er was genoeg ruimte voor vragen. Al met al een hele tevreden klant
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Team Contactlens Centrum Terneuzen
Circa 5 maanden geleden ben ik een contactlenstraject gestart bij het Contactlens Centrum Terneuzen. Hoogstwaarschijnlijk (naar ik mag aannemen) met de beste intenties door het centrum om een goed resultaat neer te zetten, maar mijn ervaringen zijn tot dusverre uitermate teleurstellend verlopen met de volgende hoofdredenen: a) overwegend zeer slechte communicatie door het centrum, b) onderbezetting waardoor er onnodig veel tijd ging verloren tussen de controles door, en c) onbetrouwbaarheid van sommige leveranciers. Hierdoor ben ik genoodzaakt om het traject te onderbreken en mij te wenden tot een ander contactlens centrum.
Om tot een goed resultaat te komen bij het vinden van de juiste contactlens is een goede samenwerking en vertrouwen tussen klant/patiënt en de optometrist nodig. Alleen op die manier kunnen wij ons werk op de beste wijze uitvoeren. Helaas ontbrak dat en waren wij genoodzaakt u te verwijzen naar een collega.
Wielingenlaan 2
4535 PA Terneuzen