Ik ben blij met Hanka als specialist. Ze helpt, is zorgzaam en heeft veel geduld. Zeker in het begin deed ze alles op het gemak en stelde ze me gerust. Goeie service en snel!
fantastic
Ze gaan voor het beste resultaat en bij enige twijfel wordt er weer een nieuwe paslens besteld. Geen moeite teveel. Ik heb dan ook alle vertrouwen in het advies wat wordt gegeven.
Goe
Goede ervaring alleen pas gaan praten over 6 maanden bestellen als de gene die de lenzen in heeft ok zegt dat het goed is.
Zeer prettig geholpen door deskundig persoonneel
Hanka is erg vriendelijk en kundig. Zij heeft bij mij een oogonderzoek gedaan en ik was daar erg tevreden over. Ze neemt ook alle tijd. Ik heb ook niet lang moeten wachten voor ik een afspraak had.
Vriendelijk en in alle rust geholpen.
Dit zijn mensen die er kennis van hebben
Ongeacht mijn zware sterkte, zijn er gelukkig ook lensen in de -8 maten. Heel erg blij mee.
Inmiddels jaren klant voor beide dochters en altijd keurig geholpen!
Je wordt goed geholpen en begeleid
Goede ervaringen met dit bedrijf. Vriendelijk en behulpzaam. Ook bij problemen.
Ik heb een groot vertrouwen in de deskundigheid waar de medewerkers van contactlens centrum. Ik heb daar meer vertrouwen in dan een reguliere opticien. Kijken nauwkeurig naar je oog Prima informatie verstrekking, eerlijk en klantvriendelijk. Jammer dat er tegenwoordig wel kosten voor consult gerekend worden, voorheen was dit namelijk niet en jammer dat we voor een afspraak door een toltunnel moeten, waardoor je reiskosten hoger worden
Hanka heeft mij met enorm geduld andere lenzen aangemeten.
Jaren geleden door de oogarts doorverwezen naar Contactlens Centrum Terneuzen. Sindsdien geen problemen meer ondervonden door het dragen van lenzen.
Deskundig en vriendelijk geholpen aan set goede lenzen
Goede service en klantvriendelijk
Mijn ervaring met het Contactlens Centrum Terneuzen is positief. Nagenoeg altijd op tijd kun je voor het consult naar binnen en de controles worden professioneel en klantvriendelijk uitgevoerd
Gelijk antrwd op mail, met klachten kunt je altijd ergens tussen! Nemen de tijd voor je! Geen probleem om paslenzen teproberen
Vakbekwaam en luistert naar de cliënt. Prettig dat het dicht bij het ziekenhuis staat (letterlijk erin), waardoor - als je daar toestemming toe geeft - de opticien ook in je medisch dossier kan kijken naar wat de oogarts aan bevindingen heeft als je bij die specialist ook in behandeling bent.
Deskundig, goed advies, vriendelijke dames, nemen alle tijd voor je en doen heel veel moeite om passende contactlenzen voor je te vinden.
Word altijd vriendelijk en geholpen en neemt echt de tijd voor je
Eerlijke en zeer deskundig advies gekregen. Draag al 40 jaar lenzen en nog nooit zo goed geholpen!!
vakkundige en vriendelijke mensen
Wielingenlaan 2