Prima werk en communicatie geleverd

Ontdekt omdat ze elders aan het werk waren, heb ik een offerte opgevraagd. Deze werd snel en duidelijk opgemaakt. Prijs overeen gekomen. Bij mij schilder en timmerwerkzaamheden gedaan. Het ziet er allemaal prima uit. Beveel JMH zeker aan bij andere mensen en als ik zelf nog eens wat wil laten doen. Weet ik jullie ook te vinden.

• Afspraken nakomen

Uitstekende kwaliteit stuc-, behang- en schilderwerk van hele woning in korte tijd

Erg tevreden met de service vanuit JMH door Kevin en Omar. In drie weken tijd ons hele huis zeer professioneel getransformeerd; wanden deels hergestuct, alle wanden vliesbehang, twee keer sausen, en de zolder plafondplaten gewit. Goede communicatie vooraf en tijdens de klus, en opleverpunten goed verwerkt.

Afbouw specialisten!

Voor onze nieuwbouwwoning heeft JMH Afbouw de vloeren en wanden verzorgd. Het gehele traject van offerte tot en met tot oplevering liep super! Duidelijke communicatie, goede afspraken en top werk geleverd. Aanrader!

Perfect!

Duidelijk communicatie. Werkt heel secuur. Levert perfect werk af!

• Afspraken nakomen

Uitmuntend vakmanschap bij de installatie van onze PVC vloer

Vanaf het allereerste contact was Kevin buitengewoon professioneel en meegaand. Hij luisterde aandachtig naar onze wensen en gaf deskundig advies over welke PVC vloer het beste bij ons interieur zou passen. Zijn kennis en ervaring waren duidelijk merkbaar en gaven ons het volste vertrouwen in zijn werk. De installatie zelf verliep vlekkeloos. Kevin toonde onmiskenbaar vakmanschap en precisie bij elke stap van het proces. Hij werkte snel en efficiënt, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Wat vooral opviel, was zijn aandacht voor detail. De hoeken en naden waren perfect afgewerkt, en de vloer lag absoluut vlak en gelijkmatig. Onze nieuwe PVC vloer ziet er geweldig uit, en we zijn Kevin ontzettend dankbaar voor zijn voortreffelijke werk. We zouden hem ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een vloerenlegger van topklasse. Zijn professionaliteit, deskundigheid en vriendelijke houding maken hem de beste keuze voor vloerinstallaties.

Goede service en betaalbaar

Goede kwaliteit en een mooi strak resultaat geleverd voor een betaalbare prijs.

• Afspraken nakomen

Top service en mooi resultaat.

De mannen waren fijn in contact. Duidelijk in wat ze doen, geven goed advies. We zijn erg tevreden met de werkzaamheden en het uiteindelijke resultaat.

• Afspraken nakomen

Persoonlijke benadering met professionele aanpak!

JMH Afbouw heeft onlangs zowel het binnenschilderwerk als het buitenschilderwerk van mijn huis aan de Binnensingel op tijd, kundig en schoon opgeleverd. Het persoonlijke contact en de no nonsense mentaliteit gaven mij een goed gevoel. De eigenaar directeur Kevin vroeg goed door om mijn wensen te begrijpen. Ook prettig om te ervaren is dat JMH zijn afspraken nakomt. Na afloop gaf hij mij goede adviezen over hoe schilderwerk goed te onderhouden. Ik zag dat zij ook grote opdrachten zoals ziekenhuizen hebben gedaan. Leuk dat JMH zowel particulieren zoals ik als grote bedrijven kan bedienen!

Hoogenveestraat 25

7424 GR Deventer