Dankzij Bartels Coaches weer inzicht in persoonlijke en professionele doelen

Ik heb met Rob Bartels van Bartels Coaches een uitzonderlijke coach gehad, die mij heeft geholpen helemaal terug te keren naar de tekentafel om te herontdekken wat ik nou echt wil en kan. Zijn geduldige benadering biedde een vertrouwde omgeving waarin ik goed kon reflecteren op mezelf en mijn situatie. Ik heb concrete opdrachten gekregen die mij geholpen hebben actief na te denken over mijn volgende stap. Ik beveel Bartels Coaches zeker aan als je een luisterend oor, out-of-the-box aanpak, eerlijke feedback en confronterende spiegel nodig hebt om je persoonlijke en professionele doelen weer helder te krijgen.

Fijne coach die echt luistert naar je vraag

Al een tijdje onderweg met coach Rob. Allerlei onderwerpen komen ter tafel en hij zet me goed aan het denken. Geen coach die me zwaar uit mijn comfortzone probeert te duwen zoals anderen dat deden, maar iemand die me laat nadenken door de dingen waarover we het hebben gehad. Hierdoor een hele fijne ervaring die nooit zwaar voelt, maar me wel echt vooruit helpt.

Prettige ervaring met verhelderende gesprekken

Voor loopbaancoaching bij Rob terecht gekomen. Met een een gestructureerd proces tot goede inzichten gekomen. Daardoor een keus kunnen maken voor een nieuwe richting. Erg blij mee

Zeer prettige ondersteuning bij mijn eigen zoektocht in mijn ontwikkeling

Elk gesprek dat we voeren ervaar ik als prettig, vertrouwd en opbouwend. Die zoektocht naar mijzelf is niet altijd makkelijk, maar er is meer dan voldoende ruimte en aandacht om die zoektocht aan te gaan. Daarbij is ook aandacht voor jou eigen wensen/behoeftes. Ik voel mij in kleine stappen vooruitgaan en dat was zonder de coaching van Rob niet gebeurd.

Super!

In de open en ongedwongen gesprekken heeft coach Rob mij inzicht gegeven in patronen en gewoontes en mij de handvaten gegeven om hier beter mee om te gaan. Het heeft mij super geholpen!

Rob is een doortastende sparringpartner.

Rob luisterde naar mijn verhaal en gaf in zijn 'vertaling' net datgene terug wat ik nodig had, een stukje bevestiging. Daarnaast zorgde hij er ook voor dat ik aan het werk ging met mijn eigen denkproces. Wat wil ik, waar word ik blij van, wat past mij nu in deze fase van mijn leven. Al snel zag ik in dat ik het eigenlijk wel wist, maar toch met de juiste woorden en steun van Rob heb ik een keuze kunnen maken die me sterkt voor nu en in de toekomst. Dankjewel.

Een uitgebreid loopbaancoachingstraject op maat!

Een heel fijn traject dat ik tot nu toe voor de helft heb doorlopen. Er wordt bij elke sessie goed afgestemd waar ik nood aan heb, welke kant we uit willen gaan en hoe we dat kunnen bereiken. Er is ruimte voor inspraak en overleg en alles gebeurt op het door mijn aangegeven tempo. Er hangt altijd een leuke en gezellige sfeer, wat zeer motiverend werkt. Zeker een aanrader!

Knowledgeable and approachable

I have reached out to Rob for coaching on a specific work related topic and he has delivered above and beyond! He actively listens and "gets" what you are saying and is able to ask you the right questions to help you get further in your thinking (and not just repeat what you say which is what many coaches do). He is also very transparent and honest which I very much appreciate. We worked virtually but face to face sessions are also possible - for me the fact that I had the flexibility to meet him from home and still feel like I had him right in front of me was an unbeatable combination. Definitely recommended!

Zeer positief

Fijn en gericht ben er zeer blij mee het helpt mij in mijn werk

Zeer deskundig, empatisch en positief ingestelde coach.

Fijne samenwerking met mijn coach , John. Elke week weet hij mij weer te motiveren en geeft goede feedback. Fijne man om mee samen te werken.

Goede coach: luistert goed, geeft nuttige tips (zoals inzet van AI)

Van begin af aan heb je een goede klik met John. Dringt zich niet op, maar stuurt wel.

Mijn coaching was top!

Ik heb een traject doorlopen bij Bartels Coaches waardoor ik nu beter weet wie ik ben en wat mij drijft. Als kers op de taart start ik in januari in een nieuwe baan. Ik ben heel blij!

Rob is een goede coach

Spiegel van Rob werkt goed

Een hele waardevolle aanvulling in mijn zoektocht naar een andere baan

Ik ben door Rob meegenomen in het traject naar een nieuwe uitdaging dmv diverse talentenanalyses. Hierdoor kwam ik uit op een beroep of sector waarbij ik heel dicht bij mijzelf kon blijven. Dat werd dus de zorg. Hier was ikzelf nooit opgekomen. Nu ik deze week begonnen ben als leefbegeleider bij een zorginstelling en voorzichtig ingewerkt wordt, wordt ik met de dag enthousiaster dat dit hetgeen is wat goed bij mij past en waar ik gelukkig van wordt, en daar was ik naar op zoek….werkplezier.

Fijne coaching, leer er veel van

Ik volg inmiddels al een aantal jaar de Leiderschap Coaching bij Rob en leer nog steeds iedere sessie nieuwe dingen. Het helpt mij soms om even stoom af te blazen, soms om nieuwe inzichten te krijgen en soms om lastige vraagstukken beet te pakken.

Dankbaar

Nadat ik heel wat jaar geleden intensiever door Rob gecoacht ben, kom ik af en toe langs voor periodiek onderhoud. Op momenten van twijfel, of wanneer ik voor belangrijke keuzes sta, helpt het wanneer Rob naar me luistert en me teruggeeft wat hij haalt uit mijn verhaal. Zijn feedback snijdt hout en blijft me bij. En Rob heeft het vermogen mij met een kwinkslag te confronteren.

Ik heb weer lol in mijn werk

Heel goede gesprekken gehad met Rob. Hij weet op het juiste moment en op de juiste manier onderwerpen aan te snijden die je aan het denken zetten. Ik heb nu meer de regie over mijn gedachten en gedrag.

Doelgericht, effectief en geduldig

Rob straalt een enorme rust en geduld uit, wat elke sessie een veilige en open ruimte maakt voor zelfontdekking en groei. Hij hoort aan, luistert, geeft terug, confronteert soms en doet dit altijd met gevoel voor zijn coachee. Ik waardeer zijn overzicht, het leggen van verbanden tussen oorzaak en gevolg. Door zijn begeleiding heb ik waardevolle inzichten opgedaan en concrete stappen kunnen zetten in zowel mijn professionele als persoonlijke ontwikkeling.

Betrokken en meedenkend

Ik heb de coaching als erg positief ervaren. Men was meedenkend en erg betrokken, in staat om mij een spiegel voor te houden en het traject heeft erg geholpen om duidelijk te maken wat ik wil en wat ik kan.

Een realistische, doortastende coach en een zeer leerzaam traject.

Ik heb goede gesprekken gehad met Rob, en ik heb duidelijk een persoonlijke groei doorgemaakt. De coaching voelde nooit als 'moeten', maar meer als een sparring sessie.

Uitstekende coaching begeleiding voor mijn loopbaan

Vanaf het eerste moment dat er contact was met Rob voelde het vertrouwd. Rob heeft mij uitstekend geholpen inzicht te krijgen in wie ik ben als persoon, waar mijn krachten en zwakheden liggen en heeft echt te tijd genomen om mij te helpen. Als het nog 10 sessies langer had geduurd, had het volgens mij ook geen probleem geweest voor hem. Ik ben nog niet begonnen bij mijn nieuwe baan maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit een geweldige stap is voor mij. Ik ben dan ook erg positief over de firma Bartels Coaching en in het bijzonder over Rob!

Fijne gesprekken,eerlijke feedback en kritisch doorvragen

Zeer prettig

Precies wat ik nodig had

Bij de start van mijn nieuwe functie had ik aangegeven ook graag een externe coach erbij te hebben. Dit heeft mij in de gelegenheid gesteld snel in mijn nieuwe rol te groeien, maar ook om mijn valkuilen direct goed zichtbaar te maken. Als ik kijk waar ik nu sta, ben ik trots op het behaalde resultaat. En ik durf wel te stellen dat het coaching hier zeker aan bijgedragen heeft.

Een natuurlijke en warme coach

Rob is een integere man. Die vanuit zijn gevoel coached. Hij voelt je aan en coached je door theorie en gevoel samen te pakken. Hij gaat zeker geen afvinklijstje langs. En toch weet hij alle facetten aan te snijden. Ook zo fijn dat hij je met heel veel energie de deur weer uit krijgt. De zon gaat schijnen naarmate de sessie verloopt. Daar mag hij zeker trots op zijn. Voor mij is Rob de ideale coach. Duizend maal dank vanuit de grond van hart.

Wat het al niet doet als iemand echt luistert.

Na 25 jaar toe aan een carrière switch, alleen wist ik dat zelf nog niet. Rob luisterde goed en heeft mij zelf de juiste keuzes laten maken. Met zijn hulp kwam ik tot de juiste inzichten en acties. Vrij drastische switch gemaakt, maar geen moment spijt.

Akkerwinde 51

2906 Xc Capelle aan den IJssel

085 060 90 36

Over Bartels Coaches

Bartels Coaches is gespecialiseerd in een-op-een coaching voor werkend Nederland. Sinds 2005 ondersteunen we de persoonlijk en professionele ontwikkeling van mensen in organisaties. Loopbaancoaching Outplacement Leiderschap Coaching Stress & Burnout Coaching Online Coaching Wij werken voor bedrijven, organisaties, overheid, zelfstandigen en voor particulieren. Onze coaches zijn te vinden op ruim 20 locaties in Nederland.