Onnodige tussenkomst die door verzekering wordt opgelegd

Onnodige tussenkomst naar mijn mening overbodig want nooit nodig en eerdere slechte ervaringen met soortgelijk bedrijf

Erg matig.

We hebben vanuit de VVAA onder aanneming en begeleiding vanuit richting. We hebben bij het ziek zijn van onze werknemer de ene na de andere casemanager. Vaak waren deze onervaren, enkele ook ronduit brutaal en zelfs niet altijd werknemers van richting zelf (ZZP'ers). Ze hebben ons weinig werk uit handen genomen, veel extra administratie en gedoe opgeleverd en op kosten gejaagd en bovenal niet begeleid bij de salarisreductie die hoort bij langdurig ziek zijn.

Didn’t hear from anyone

We signed up for your service and I am still waiting to hear from someone.

Altijd staan ze heel goed voor je klaar.

In het verleden heel fijn geholpen.

Ben als werkgever niet blij met Richting

Richting is goed voor de werknemer, niet voor de werkgever.

Slecht

Volgens de overheid dit en regels dat. Terwijl je als ondernemer met de rug naar de muur staat en er geen verstand van hebt worden er dingen van je verwacht anders krijg je boete opgelegd. Heb hier gebruik van moeten maken maar de communicatie is nul, nul. Wanneer traject is af gelopen hoor je niks meer.

Zeer slechte service

Ben totaal niet te spreken over deze organisatie. Wordt niet aan afspraken gehouden en kunnen maar één ding en dat is jokken.

Weinig begeleiding bij de zieke werknemers door de casemanager

Eerder werd ik regelmatig gebeld door ons contactpersoon om te vragen naar de status van de ziekmeldingen, maar sinds we een andere hebben hoor ik nooit wat. Daarnaast vind ik ook dat de arboartsen weinig handvatten geven voor de reintegratie. Ze gaan maar een beetje mee met de werknemer en zijn erg afwachtend. Nu is dat bij sommige werknemers goed, maar bij andere niet.

Nette en lieve begeleiding

Nette en lieve begeleiding. Misschien iets te lief en mag het iets strenger. Oppassen dat we niet te betuttelend worden. Verder nette begeleiding en aardige mensen.

goede ondersteuning

Adequate actie

in een woord geweldig

Heel overzichtelijk en duidelijke site.

Goede communicatie en snel handelen

Ik heb alleen maar goede ervaringen door de goede informatievoorziening en de hulp die geboden wordt als ik daarom vraag. De medewerkers zijn vriendelijk en beschikken over de juiste kennis. Wij vertrouwen op een voortzetting van de fijne samenwerking.

Slecht

Een van mijn medewerkers is in de ziektewet maar ik hoor helemaal niets van richting . Zij zelf is wel 1 keer gebeld .

Alles wordt tot in e puntjes afgewerkt

Als we nog een rechtstreeks telefoonnummer van de betrokken medewerker krijgen wordt de 9 een 10 Restaurant Bistro DE ZEEBODEM Wijk 1-67 8321EM Urk tel 0527683292 b.g.g. 0527683762

heel moeilijk om dingen op te zoeken

ik zoek me wezenloos op de site als ik in gelogd ben naar de zaken die ik moet hebben; erg onoverzichtelijk en onduidelijk welke stappen je moet doen en de mail die gestuurd worden als je bijv. controle moet doen zijn erg dwingend

Snappen waar het om draait

Korte directie lijntjes, denken mee en helpen je verder! Fijn om mee samen te werken.

Een Arbodienst die weinig actie onderneemt.

Richting is een Arbodienst, die weinig tot geen actie onderneemt in geval er zieke werknemers zijn richting de werkgever. Je moet vooral zelf actie ondernemen om tot vorderingen te komen.

Snelle service

Weinig verzuim , maar als er iets is dan wordt er snel contact gelegd.

waardeloos

Te veel om te benoemen

Prima contact

Prettig contact met Liesbeth

Echt een ontzettende steun tijdens ziekte

Ik heb lang nagedacht "wat" moeten we met Richting, totdat je er mee te maken krijgt. Tijdens de 2 jaar ziek ziek zijn van een werkneemster heeft Richting ons op de enige juiste manier ondersteunt. Richting heeft 2 jaar lang haar betrokkenheid betoont en alle administratieve beslommeringen uit onze handen gehouden. onze ervaring met Richting is UNIEK te noemen.....het tegenovergestelde van het UWV APPLAUS voor Richting.....en niet een week, maand of een jaar....nee, de gehele 2 jaar van ondersteuning

Richting geeft goede begeleiding met oog voor werknemer en werkgever.

betrouwbaar, goede afspraken, goede overleggen

Pirma samenwerking

Er word vrijwel direct gebeld zodra er een ziekmelding aangemeld wordt.

Fantastische hulp en terugkoppeling

Doordat er direct contact is met de vriendelijke case manager die zeer goed op de hoogte is, is een traject heel goed te volgen en krijgen we perfect advies. Heel fijn dat dit zo snel en duidelijk gaat.

Slechte communicatie

Je hoopt als ondernemer geholpen te worden, maar dat is totaal niet het geval. Zeggen dat ze arbo-arts inzetten, maar blijkt achteraf ondersteuner te zijn. Daar kom je dan pas later achter....

Bijster 11

4817 HZ Breda

076 52 301 46

Over Richting

Richting is een energieke, ambitieuze en groeiende arbodienst met locaties door heel Nederland. Wij denken dat arbodienstverlening anders kan. Sterker nog; het moét anders, omdat het om mensen gaat. Met een steeds grotere groep bevlogen collega’s inspireren we werkgevers en medewerkers om duurzaam inzetbaar te zijn. Wij geloven in het nemen van verantwoordelijkheid, zodat organisaties en mensen zich continu blijven ontwikkelen. Op naar een maatschappij met duurzaam inzetbare medewerkers!