We komen al jaren bij tandartspraktijk Carabelli. Makkelijk contact te krijgen, snel geholpen wanneer nodig. Deskundig personeel
De orthodontist neemt de tijd voor je en verteld precies wat de mogelijkheden zijn en luistert ook echt naar je.
Vriendelijk snel en kundig.
wordt netjes en zorgvuldig behandeld
Vriendelijk en rekening houdend met de patient
M'n hobby zal het nooit worden om in de stoel te zitten, maar de mondhygiëniste is voorzichtig en geduldig.
Prettig, zorgvuldig en klantgericht.
Uitstekende telefonische bereikbaarheid en info; ook zeer tevreden over de behandelende tandartsen.
Ben verhuist naar Zeeland, maar kom nog altijd bij deze praktijk vanwege goede ervaringen. Tandarts en assistenten en baliemedewerksters zijn allemaal professioneel en klantgericht/vriendelijk.
Kundige tandarts
Afgelopen dinsdag ben ik geholpen door tandarts Viskil. Hij werd geassisteerd door Kim en Tiny. De behandeling duurde bijna een uur en werd grondig en kundig uitgevoerd, er moesten immers 2 kiezen getrokken worden. De samenwerking tussen de 3 personen was zeer goed. Met respect voor elkaar en voor de behandelde. Tiny bereidde mij goed voor en had oog voor kleine details, die zeer belangrijk zijn in deze behandeling. Zij hield mij goed in de gaten hoe het met mij ging. Ik kijk zeer positief terug op het gebeuren.
Ik hoefde niet lang te wachten voordat ik aan de beurt was. Tijdens de behandeling werd ik goed geholpen, ik kreeg duidelijke uitleg. Ook de nazorg ervaar ik als prettig.
Afspraak maken was zo geregeld.
X
Alleen controle
prima geholpen
Toen ik maandag, na een weekend kiespijn belde om een afspraak te maken, was ik zeer teleurgesteld dat ik pas woensdag terecht kon. na weer een pijn volle nacht, dinsdag opnieuw gebeld en toen was er een plek beschikbaar om 12.30 uur. Had die plek niet beschikbaar geweest, dan had ik naar een 24/7 tandarts gegaan. Wellicht kan Carabelli overwegen om voor noodgevallen altijd ruimte open te houden? Over de behandeling ben ik zeer positief, hoewel het geen pretje was!
De halfjaarlijkse controle werd uitgevoerd in een fijne ontspannen sfeer.
Er word genoeg tyd aan je gebit besteed. Geluisterd bij problemen. Denken mee met je bij problemen.
Na een periode waarin we elkaar moesten leren kennen en vertrouwen, is dat vertrouwen gegroeid. Het was een hele verandering, na het overlijden van tandarts Grond. We waren een zeer capabele tandarts en plezierig mens kwijtgeraakt. Dan moet je wennen aan een nieuwe tandarts en hij heeft iemand op te volgen die het o.i. zeer goed gedaan heeft. Dat is een hele opgave. We zijn dankbaar dat het goed gaat en zien de toekomst met vertrouwen tegemoet.
afgebroken tand snel gerepareerd
Na het loskomen van mijn kroon kon ik heel snel terecht. Telefoniste leefde mee en handelde snel. Tandarts en assistente hebben de kroon netjes teruggeplaatst.
Thorbeckelaan 116
3362 BV Sliedrecht
Sinds 2000 werken de tandartsen van Tandheelkundig Centrum Carabelli samen met hun patiënten aan een optimale mondgezondheid. Kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons gemotiveerde team centraal. Goede mondzorg is belangrijk voor een stralende lach en voor uw algehele gezondheid.