Zeer teleurstellende ervaring – onbetrouwbaar en slecht bereikbaar
Zeer teleurstellende ervaring – onbetrouwbaar en slecht bereikbaar
Eind vorig jaar kregen we een adviesgesprek over vloerisolatie en besloten we met dit bedrijf in zee te gaan. De planning leek in eerste instantie goed geregeld: in maart zouden ze de oude isolatie verwijderen, het water uit de kruipruimte pompen, en vervolgens nieuwe vloerisolatie aanbrengen.
Wat er daarna gebeurde, was één grote chaos:
Een vriendelijke monteur kwam langs en gaf aan dat het verwijderen van de oude isolatie helemaal geen goed idee was (zat in het beton gegoten). Leegpompen had volgens hem ook geen zin, omdat het water zo weer terugkomt.
De week erna kwam er een dag voor de isolatie een jonge monteur (drie uur te laat), die tot 20:00 bezig is geweest met een pomp die het niet deed. Resultaat: géén water weggepompt.
De dag erna zou opnieuw iemand komen pompen, maar niemand kwam opdagen. Wél stonden er om 11:00 ineens drie mensen op de stoep voor de isolatie, die niets konden doen omdat de kruipruimte nog vol staat met water.
Daarna werd beloofd dat we teruggebeld zouden worden. Inmiddels zijn we twee weken verder. Meerdere telefoontjes, voicemails én mails gestuurd – nog steeds geen enkele reactie.
We voelen ons totaal genegeerd. Slechte communicatie, geen enkele opvolging en afspraken worden gewoon niet nagekomen. En ondertussen zitten wij met een onafgewerkt project.
Zeer af te raden als je op zoek bent naar een partij die betrouwbaar, professioneel en bereikbaar is.