Vaak wel gezellig telefoon contact. En word wel meegedacht voor pepaalde oplossingen. Diensten . Al ruim 10 jaar leuke ervaringen.

positief

ik heb tot op heden geen problemen gehad dus ik ben tevreden

Communicatie is slecht

Heb meerede keren meegemaakt dat er beloofd wordt bij een probleem dat er terug gebeld zou worden. Stelselmatig wordt er niet terug gebeld. Problemen of andere zaken worden niet opgelost. #slecht

Duidelijk en behulpzaam

Contact is goed. Portaal is duidelijk en personeel is vaak begrijpend en behulpzaam. Als ze aangeven bepaalde dingen te gaan regelen. Word dit zo snel mogelijk geregeld

Is me nooit tegengevallen

Een dag nadat ik me aanmeldde bij Abiant kon ik aan het werk. Ik heb altijd op tijd betaald gekregen. Er is altijd duidelijk met mij gecommuniceerd. Dit is wat ik verwacht van een uitzendbureau en daarin ben ik nooit teleurgesteld.

in overleg kan er veel.

Prima werken voor Abiant

Het maakt niet uit wat mijn vraag is abiant helpt mij altijd op weg als ik iets niet snap

Ik vind abiant een goed bedrijf die ook veel aanbod heeft in diverse werkzaamheden. Personeel van abiant bij diverse vestigingen zijn vriendelijk en behulpzaam

Prima en duidelijke info.

Fijne club medewerkers in Feanwalden. Duidelijkheid en snel acteren bij vragen.

Keurig en betrouwbaar bedrijf

Ik ben er nu bijna 11 jaar bij aan het werk en alles is goed en netjes geregeld.

Als er wat is word je snel geholpen

In het begin liep het wat stroef omdat het eigenlijk omgekeerd ging zoals het hoort te gaan . Maar uiteindelijk kwam het goed en daarna werd ik snel geholpen als er wat was.

Zeer goed uitzendbureau die veel doet voor hun collega's

Ik ben zeer tevreden hoe Abiant werkt. De declaraties en overige administratie wordt goed afgehandeld.

zeer goed

Zeer leuke mensen open en eerlijk.

super goed bedrijf

Werk al zins 2003 bij hun en met vaal plezier

Mijn ervaring met abiant is top.

Goede contacten en een betrouwbare werkgever.

Abiant always help people to get jobs

My experience with the company is that no matter how much difficulty you have always there is something to do.

• Would you recommend us? Yes

Klantvriendelijk en snel

Spelen goed in op de behoefte van de werknemer

Goed bedrijf

Prettige samenwerking

Alles prima geregeld

Bevalt al dik 4 jaar prima

Jullie zyn toppertjes

Vriendelyke mensen

mooie menselijke organisatie.

Werk met plezier voor abiant

Alles is perfect geregeld

Ik krijg steeds mijn urenlijsten op tijd binnen, en alles wordt op een correcte manier afgehandeld, en het personeel is ook erg vriendelijk.

Altijd vriendelijk en behulpzaam.

Je kan altijd bij ze terecht als je wat wilt weten. Ze staan je altijd netjes te woord en gaan er als het mogelijk is direct voor je achteraan.

Ģewoon goed

Genoeg werk wat meer loon

Osloweg 110

9723 BX Groningen

050 206 00 06

Over Abiant

Abiant is in 1960 opgericht in de vorm van regionale coöperaties. Wanneer de boer zelf niet meer kon werken wegens omstandigheden, stond Abiant voor hen klaar. Dat is nog steeds zo, maar inmiddels is Abiant meer dan dat. Tegenwoordig zenden we ook uit in verschillende branches en staan we klaar voor al onze uitzendkrachten. Wij zijn actief in de volgende branches: - agrarisch - bouw - grond, weg- en waterbouw - groen - industrie & productie - techniek Wij zijn aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen en hanteren de CAO voor Uitzendkrachten. We nemen onze uitzendkrachten serieus, maken eerlijke afspraken en zorgen dat iedereen goed geïnformeerd is. Daarbij bieden we ook verschillende scholingsmogelijkheden om onze uitzendkrachten te ondersteunen en op te leiden tot het beroep van hun dromen. Maar ook wanneer een bepaald certificaat nodig is om een beroep uit te oefenen, zorgen wij ervoor dat deze behaald kan worden. Abiant. Dat komt goed.