De ontmoeting met het personeel van het uitzendbureau heeft een goede indruk achtergelaten!! ze vroegen naar mijn toekomstplannen, wat de eerste keer was in 2 jaar samenwerken met andere bureaus. Ook hebben ze gedurende de hele samenwerking contact met mij gehouden en kon ik met al mijn vragen terecht. Met dank aan Carina en Anne!

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? Alle afspraken zijn nagekomen

Matige ervaring

Reacties duren soms lang of komen niet. Uitbetaling over het algemeen op tijd. Intercedent loopt weg als je een vraag stelt over dat ze niet gereageerd hebben. Intercedent niet heel spraakzaam, met alles moet je zelf komen, er wordt weinig uitgelegd. Nieuw systeem voor klokken werkt af en toe niet. De planningsapp die bij het het nieuwe systeem hoort mist functies die het oude systeem wel had, zoals zien hoe laat je bent in- en uitgeklokt en zien hoeveel uren je hebt gewerkt. De oude app was ook beter ingedeeld. De nieuwe app heeft geen instelling om de taal naar Nederlands te veranderen en blijft dus in het Engels.

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? Matig

Goed in contact

Werknemer word gehoord

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? Prima

Contract beëindigd door onterechte reden

Ik ben bij MF gekomen om vakantiewerk te doen bij een wasserette in Heerenveen. Hier heb ik voordat het rooster er was een 3 dagen vrijgevraagd. Ik werd hierna gebeld door iemand van MF die werkte bij de desbetreffende wasserette dat ik toch 2 van de 3 vrijgevraagde dagen moest komen werken. Heb tegen hun benoemd dat ik deze data optijd heb aangevraagd en dat dit legitieme redenen waren om vrij voor te vragen. Hierna hebben zij tegen mij gezegd dat ze even zullen kijken en dat ik nog wat te horen krijg. Ben hierna gebeld door iemand van het hoofdkantoor van MF en deze vertelde dat ik ‘probeerde vrij te vragen terwijl het rooster er al lang was, en ik gewoon niet ging komen’. Ik heb deze persoon hetzelfde verhaal verteld als bovenstaande, maar ze hadden bij de desbetreffende wasserette al gezegd dat ik niet meet terug hoef te komen. De wasserette geprobeerd te bellen, zodat dit goed kon verteld worden door de personen en niet vol onrecht, maar ben compleet genegeerd en namen niet op met bellen

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? N.v.t.

Hele fijne mensen en snelle service

Ik haa in de ochtend een sollicitatie ingevuld en werd diezelfde dag nog op sollicitatiegesprek geweest

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? Prima

Heldere communicatie en fijne sfeer

na het solliciteren bij een bedrijf werd aangegeven dat ik mij als vakantiewerker bij MF moest inschrijven, dus keurig gedaan. Na het inschrijven werd contact opgenomen met mij om langs te komen voor persoonlijke gegevens als paspoort en bankgegevens. hier was ook de mogelijkheid om werkschoenen te krijgen, maar die had ik al. toen ik binnen kwam bij locatie Assen was er een fijne sfeer en werd ik soepel meegenomen door het inschrijfproces. verder kreeg ik ook een appje tijdens mijn eerste dag om te laten weten hoe het was gegaan en of er nog vragen waren. Na 2 weken kreeg ik ook een telefoontje om even te horen hoe ik het vond en of ik goed was opgenomen in het bedrijf. Al met al een fijne sfeer en fijne communicatie, zeker een aanrader!

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? Uitstekend!

Iedereen vriendelijk op werk

Ik heb een vraag op nachtdienst werk we van 11or tmt 6,30 Ik will weten toch waarom mf betaald 6,45 uren Waneer ik bereik ,bereik ik 7,30 uren. Of Ben ik fout

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? Goedd

In het verleden tot heden, nooit geen problemen gehad. Plus goede service

Klantvriendelijk

Ik word altijd snel geholpen, maar het heeft soms even tijd nodig voordat ook alles echt gereed is.

Duidelijk

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? Leuk

Eerste keer bij deze uitzendbureau.

Geen commentaar

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? Tot nu toe wel goed!

Slecht

Jullie beloven allemaal dingen maar het komt er allemaal niet van. Kon al 3 weken lang 40 uur werken voor een zomer baan maar nu kan het pas over 3 weken en maar 2 weken lang. Heel slecht

Vriedelijke mensen

Ook als je wat wilt weten wordt je vriedelijk te woord gestaan en ze hebben alle tijd

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? Bevalt mij goed

direct reactie ,goed gesprek ,gelijk werk

bij mijn sollicitatie ,direct terug gebeld ,uitgenodigd voor kennismaking gesprek ,en overleg een andere baan ,dan waar ik op solliciteerde . bevalt goed ,doorgaan zo

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? tot nu toe zeer goed

Ik krijg vaak een baan bij jullie

Ik heb ook een keer vast baan gekregen via jullie

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? N.v.t.

Heel vriendelijk en hebben goed passende werk voor me gevonden dus top

behulpzaam

Ze doen hun best om je baan te vinden

Heel erg goed.

Vriendelijke ontvangst

Goede ontvangst en persoonlijk gesprek

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? Goed

Meest prettige uitzendbureau waar ik voor gewerkt heb.

Ik heb voor GewoanSu, Djobs, tempoteam en voor jullie gewerkt en merk dat het op weinig plekken zo goed geregeld is.

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? Helemaal prima!

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Duidelijke afspraken.Loonbetaling keurig op tijd.Heb je vragen dan volgt er snel een antwoord.Prima uitzendbureau.

Snelle reacties

Goede communicatie alleen de communicatie met elkaar is wel slecht, je krijgt vaak dezelfde vraag meerdere keren van verschillende personen van mf gesteld.

Waardeloos

Gewoon nee

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? Zal het niet doen als ik jou was

Gaat goed

Thank u so much u give it for me job

Uitstekende bemiddeling

Dankzij Anniek van mf heb ik een leuke baan gevonden op een leuke school als onderwijsassistente. Er was meteen al een goede klik en ik kon vrijwel meteen al beginnen.

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? Supergoed

Oosterstraat 43

9711 NR Groningen

050 206 00 06

Over MF Uitzendbureau

MF Uitzendbureau bestaat al meer dan 40 jaar. Wij kennen de arbeidsmarkt in Groningen, Friesland en Drenthe door en door. Met behulp van onze kennis en ervaring gaan wij graag op zoek naar een baan die bij jou past. Onder het genot van een kopje koffie leren we elkaar beter kennen. Zo komen we erachter welke ervaring iemand heeft en wat diegene wilt. Dat helpt om te bepalen wat voor werk bij iemand past. MF staat voor Mutua Fides, oftewel wederzijds vertrouwen. Je kunt bij ons erop vertrouwen dat we een geschikte baan voor jou vinden. Dan vertrouwen wij erop dat jij goed werk zult leveren. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende sectoren: - administratie - commercie - ICT - logistiek - productie - techniek