Is oké

Mijn ervaring is tot nu toe positief

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? Het bevalt me wel

Het is prettig om met professionals om te gaan.

de jongens die in de stad hoogezand werken helpen altijd met de functiekeuze. Het kantoor heeft een gezellige sfeer en vriendelijk personeel. in één woord - professionals.

• Would you recommend us? Yes
  • How do you like working through MF Uitzendbureau? super

Heel goed

Heel goed samenwerken

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? Heel goed

Goed en behulpzaam

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? Goed

Al jaren een prima uitzendbureau

Ik vind het een goede uitzendbureau.in al die jaren dat ik bij mf zit, geen problemen met hun gehad.

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? Prima

Goed!

Mf wil je met alles helpen, het contact gaat erg makkelijk, nemen de tijd voor je en zorgen dat je loonstrook klopt !

Goed naar werk begeleid

Snel ander werk

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? N.v.t.

duidelijke communicatie!

Persoonlijk en nog oog voor de uitzendkracht als persoon!

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? Goed

Er gaat veel verkeerd de laatste maanden.

Te vaak verkeerde uitbetalingen. Moet er geregeld achter aan bellen. Gevoelsmatig gaat het vooral meer fout sinds mf opnieuw door Eska gekozen is om door te mogen gaan als uitzendbureau. En bij bijna elke fout ben je als uitzendkracht de pineut, zelden is een fout in het voordeel van de uitzendkracht. Maar, dat is mijn mening /ervaring.

Prima ervaring.

Voor een hele mooie baan gezorgd.

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? Goed.

Ik ben tevreden over onze samenwerking.

Jullie zijn altijd bereikbaar. Wij communiceren goed met elkaar.

niet heel byzonder

bij mf draait het alleen omwerk en dat jij geld voor hun verdient.bij collega uitzend buro abiant krijg je werk kleding bij mf niet.voor de zomer vakantie een barbeque,bij mf niet.een mooi kerst pakket,bij mf niet.een flesje water en een chocolade lolly is geen kerst pakket.

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? goed

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? Prima

Erg tevreden

Ben tot nu toe erg tevreden. Goede en duidelijke communicatie en geld klopt en is altijd op tijd.

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? Erg goed

Heb het goed naar mijn zin.

Leuke mensen altijd vriendelijk.

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? Het bevalt goed al jaren.

Alles goed geregeld

Salaris altijd op tijd, communicatie met mijn contact persoon altijd goed

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? Goed

Er is altijd tijd voor een vraag , advies. Probleem wordt ook snel opgelost . En als ze het even niet weten wordt je terug gebeld. Nee echt top , en netjes.

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? Zeer zeker !!

8m

Ik werk sinds april voor het Ministerie van Financiën, tot nu toe ben ik tevreden met de baan die u mij biedt, ik wil goede relaties onderhouden en werk voor mij vinden. Dank u

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? N.v.t.

Goeie contactpersoon

Contactpersoon is top! Je hoef zelf weinig te doen

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? Top

The experience is wonderful

Mijn beste MF Het is een genoegen om naast je samen te werken.We komen uit Oekraïne en dankzij MF gaven ze ons een kans om een baan te krijgen.Jullie zijn allemaal betrouwbare mensen, goede specialisten, een geweldig team en trouwe kameraden. Ik wens iedereen succes, prestaties en erkenning. Bedankt dat je ons een baan hebt gegeven. Speciaal voor MF van Anatoliy,Iryna,Ruslan en Vasyl

• Would you recommend us? Yes
  • How do you like working through MF Uitzendbureau? Super leuk

Goed uitzenbureau leuk aanbod aan plaatsingen geld altijd optijd in 1 woord top

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? Super

Een Uitzendburo waar ze WEL goed omgaan met hun personeel

Ik ben erg tevreden over dit uitzendburea en de wijze waarop zij hier met hun personeel omgaan. In tegenstelling tot veel andere uitzendbureaus, zijn de mensen hier wel daadwerkelijk serieus met hun vak bezig. Ze onderhouden contact, en als er iets is bellen ze jou in plaats van dat jij als werknemer ineens geen loon ontvangt omdat er iets niet zou kloppen aan een loondeclaratie. Ook bellen ze af en toe om te vragen hoe het gaat, en of er nog vragen zijn. MF (Assen) is wat dat betreft een voorbeeld voor alle uitzendbureas in Nederland, met name dankzij de mensen die daar werken. 5 steren verdienen ze zeker!

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? Prima, geen klachten fijn uitzendburea

prima in orde

zie onderstaande punten

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? prima

In alle opzichten tevreden en daarom zeker een 8 waard!

Sinds ik nu al weer een hele tijd werk bij MF ben ik heel tevreden met hun service en kan het ook vergelijken met vorige uitzendbureau !

Oosterstraat 43

9711 NR Groningen

050 206 00 06

Over MF Uitzendbureau

MF Uitzendbureau bestaat al meer dan 40 jaar. Wij kennen de arbeidsmarkt in Groningen, Friesland en Drenthe door en door. Met behulp van onze kennis en ervaring gaan wij graag op zoek naar een baan die bij jou past. Onder het genot van een kopje koffie leren we elkaar beter kennen. Zo komen we erachter welke ervaring iemand heeft en wat diegene wilt. Dat helpt om te bepalen wat voor werk bij iemand past. MF staat voor Mutua Fides, oftewel wederzijds vertrouwen. Je kunt bij ons erop vertrouwen dat we een geschikte baan voor jou vinden. Dan vertrouwen wij erop dat jij goed werk zult leveren. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende sectoren: - administratie - commercie - ICT - logistiek - productie - techniek