Betrokken, vriendelijk, bekwaam

Vriendelijk en bekwaam personeel, dat betrokken is bij mij

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? Geen klagen

Super uitzendbureau

Prettig om mee samen te werken

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? Goed heel goed

Mijn ervaring is dat MF er is voor jou.

MF is er voor jou om al je wensen in te willigen.

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? Uitstekend

Pozytywne

Super kontakt ,miły personel,

• How do you like working through MF Uitzendbureau? Super praca

overall expirience is excellent

From the first application i send to MF i get back very quick response, professional communication, nice recieve in office and was guided smoothly by Mrs.Samira thru whole process of finding apropriate job... For me that was very positive expirience..

• How do you like working through MF Uitzendbureau? Extra positive from day one

Op zich positief

Mijn ervaring met 'm.f zijn over het algemeen positief

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? Goed.

Excellent

My experience in your company is good and I hope it will continue to help the employee.

• How do you like working through MF Uitzendbureau? I like it very much

Is oke

I

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? Oke

Vrijwel niks klopt

Elke week moet ik mijn loon controleren omdat er vaak wat niet klopt. De tagg voor het klokken ligt er regelmatig uit. Communicatie is vaak ook verschillend. Vaak nieuw personeel.

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? Oke

Fijne communicatie

Als iets niet goed is gegaan, wordt het hersteld door goeie communicatie

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? Goed

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? Prima

Ok

Ok

• How do you like working through MF Uitzendbureau? N/A

Goed uitzendburo met goed salaris

Heb goeie ervaring vriendelijk personeel en betrokken bij het personeel

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? Zeer goed

Goeie ervaring met mf

Dat mijn ervaring goed is met mf.

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? Goed

Zeer gemoedelijk en heel vriendelijk uitzendbureau.

Mijn persoonlijke ervaring is,dat vanaf mijn eerste kennismaking met MF het altijd heel spontaan,duidelijk en vriendelijk ging,maar ook nadat ik werkzaam was voor het uitzendbureau bij een werkgever, hield MF contact met mij over hoe het ging ,maw een fijn persoonlijk contact,ik heb er een warm gevoel van over gehouden.

• Hoe bevalt het werken via MF Uitzendbureau? super goed

Oosterstraat 43

9711 NR Groningen

050 206 00 06

Over MF Uitzendbureau

MF Uitzendbureau bestaat al meer dan 40 jaar. Wij kennen de arbeidsmarkt in Groningen, Friesland en Drenthe door en door. Met behulp van onze kennis en ervaring gaan wij graag op zoek naar een baan die bij jou past. Onder het genot van een kopje koffie leren we elkaar beter kennen. Zo komen we erachter welke ervaring iemand heeft en wat diegene wilt. Dat helpt om te bepalen wat voor werk bij iemand past. MF staat voor Mutua Fides, oftewel wederzijds vertrouwen. Je kunt bij ons erop vertrouwen dat we een geschikte baan voor jou vinden. Dan vertrouwen wij erop dat jij goed werk zult leveren. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende sectoren: - administratie - commercie - ICT - logistiek - productie - techniek