professioneel en hele prettige samenwerking

Samen met Chris van Slim een mooi plan bedacht voor een website dit is uitermate goed gelukt. Hij heeft een goed inzicht en veel ideeën Weet het in de juiste richting te sturen we zijn er heel blij mee .

Fantastisch!!!

Goed bedrijf!

Positief

Online marketing bureau met ruime kennis van zaken. Een aanrader!

Zeer tevreden!!

Mijn ervaring met Slim Besteed is uitstekend. Het contact verloopt altijd goed, er wordt snel gereageerd en geschakeld en het resultaat is boven verwachting. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

Prachtige website & TOP service!

Onlangs een website laten maken voor ons bedrijf in de regio van Rotterdam. Zeer snel opgeleverd en volledig naar wens! Zeker aan te bevelen!

Fijne samenwerking met Slim Besteed!

Slim Besteed heeft mijn bedrijf online aanzienlijk verbeterd. Ik was op zoek naar een webbureau in Rotterdam, eenmaal in gesprek was de keuze snel gemaakt. Ik ben buitengewoon tevreden met de resultaten die ze hebben geleverd. Als eigenaar van een klein bedrijf was ik op zoek naar manieren om mijn online aanwezigheid te vergroten en mijn klantenbestand uit te breiden, Slim Besteed heeft dat precies voor mij gedaan.

Fascinatio Boulevard 562

2909 VA Capelle aan den IJssel

010 360 23 89

Over Slim Besteed

Vaak beschikken organisaties niet over alle benodigde digitale vaardigheden. Daarom is het verstandig om jouw digitale bedrijfsvoering uit te besteden aan een ervaren bureau dat bekend is met de nieuwste technologieën. Als digitaal bureau in Rotterdam verbeteren wij jouw online aanwezigheid en helpen wij jou graag verder met websitebouw en digitale marketing. Altijd met volledige transparantie en eerlijk advies.