Goede tandarts praktijk waar ik mijn hele leven kom.
Wij moesten noodgedwongen op zoek naar een nieuwe tandarts, omdat we wel in de buurt wilde blijven werd dat Giessenburg. Nu 1 keer geweest maar gelijk een goed en fijn gevoel
Goede behandeling door vriendelijk personeel.
Ik was 10 min eerder en kon meteen 'aanschuiven'. Assistente heeft zeer kundig tandsteen verwijderd en tandarts De Graaf is altijd zeer betrokken en vriendelijk. Ik wil geen 'andere' meer :)
Ik vroeg advies aan de tandarts. Assistente heeft informatie gevraagd en mij teruggebeld. 's Middags werd ik al geholpen.
Vriendelijk geholpen , en stellen je erg op je gemak! Neem alle tijd voor duidelijke uitleg! Geen angst ervaren, had dit bij andere tandartsen wel !
Een prima tandartsen praktijk waarbij het resultaat en de patient centraal staat .
Goede professionele behandeling
Zeer snel geholpen en deskundig.
TOP
Alléén maar positief
Goede ontvangst en snelle "service". Zoals altijd.
Prima afspraken, zoals gepland. Altijd een afspraak herrinering.
Je hebt het gevoel dat je gebit en de aandacht daarvoor in goede professionele handen is!
Fijne tandarts en mondhygiëniste
alles wordt goed uitgelegd en de tandarts en de assistenten leggen alles goed uit en stellen je op je gemak
Prettig, duidelijk en alles in overeenstemming met ons
Kundig. Vriendelijk
Je word snel en vakkundig geholpen, ook voor speciale dingen ( tandprothese en rechtmaken van voortanden) hele goede ervaringen, kundige mensen.
Prima, alleen jammer dat ik 10 minuten moest wachten.
Rivierdijk 750
3371 EK Hardinxveld-Giessendam