Er wordt geluisterd naar mijn wensen en manier waarop ik behandeld wil worden.
Ik ben altijd een beetje zenuwachtig voor de tandarts, maar achteraf blijkt dat nooit nodig te zijn. Fijne medewerkers die altijd een praatje maken en je gerust stelt.
snel en zeer kundig
makkelijk om afspraken te maken en eventueel te wijzigen. bekwame medewerkers en alles onder 1 dak.
Men neem tijd voor de patiënten. Goede adviezen en aardig en betrokken personeel.
Wordt goed geholpen
Onze ervaring is: wij worden altijd keurig te woord gestaan, geholpen en er wordt geluisterd. Mochten we vragen hebben of een afspraak die niet goed uitkomt bijv., dan is een ieder bereid om samen tot 'n nieuwe afspraak te komen die wel past. Aan de balie altijd vriendelijk en aardig personeel. De tandartsen zijn altijd belangstellend naar hoe het gaat met 't gebit en ook naar wat men doet of waar men bijv. met vakantie naar toe gaat. Ook geldt dit voor de mondhygiesten die wij hebben om ons gebit te controleren op kundige wijze, altijd aardig, staan altijd even open voor een persoonlijk praatje en dat is wederzijds. Dit vinden wij belangrijk, dit voelt goed en geeft een goede band tussen behandelaar, klient, voelt goed en is vertrouwd.
Ik wordt prima geholpen. K ben zeer tevreden.
Dat men erg aardig is, ik mij op mijn gemak voelt.
Deskundige tandarts, geeft tips voor een betere verzorging Makkelijk om een afspraak te maken Vaak korte wachttijden
Al mijn gehele leven kom ik in deze praktijk. Zowel van eck zelf als zijn tandartsen die er werken, hebben kennis van zaken. Zijn bekend met de nieuwste innovaties en zullen altijd met je meedenken. Ik werk zelf in een andere tandartspraktijk en ga zonder twijfel hier in de stoel liggen.
Luisteren goed naar je en altijd goed geholpen
controle en behandeling mondhianiste
Met pijn kan je snel terecht, en doen ze gelijk behandelen.
Dokter Kloet is een unieke specialist die zijn werk als kunst behandelt, hij maakt het onmogelijke mogelijk en brengt de schoonheid zelfs daar waar het nooit is geweest….
Vriendelijk en goed geholpen
Ik kom voor de 1e keer, tot zo ver tevreden. (Wordt vervolgd)
Hele fijne tandarts, legt alles goed uit en behandelt me met zorg.
Goede behandeling. Bij pijn kan ik altijd terecht.
Ik ben al vele jaren goed geholpen.
Heel prettige benadering. en stellen alles in het werk om je te helpen .
Vriendelijk Duidelijk
Rivierdijk 750