Tandarts Van Eck is oprecht betrokken. Hij informeerde hoe het persoonlijk was na een turbulente privé periode. Hij weet de familieverbanden en nam de tijd om te luisteren. Ook assistente Marijke was zeer vriendelijk en beide hebben op een prettige manier hun werk uitgevoerd.
Klein misverstand over waar de mondhygiënist op me wachtte. Daarnaast vind ik het soms vervelend dat je ongevraagd wisselt van behandelaar. Verder is het top geregel!
Sinds ik overgestapt ben naar een andere tandarts binnen de praktijd gaat het prima.
Kundige, vriendelijke en geduldige mensen die hun vak verstaan en oog hebben voor het sociale aspect.
Twee kiezen zijn gevuld. Bij de verstandkies moest de oude vulling worden vervangen. Bij een andere kies was een grote gedeelte van de vulling afgebroken. Verdoving van 4 stuks was nodig om de behandeling redelijk door te komen. De zenuw van mijn verstandkies is zeer gevoelig. Nadat de verdoving is uitgewerkt heb ik meerdere paracetamol pillen geslikt tegen de (hoofd)pijn.
Heel serieus genomen
Ja hoor die staan hieronder
Wordt altijd fijn geholpen, voel me erg op mijn gemak.Bij de naam van tandarts, weet haar naam niet7
Vriendelijke tandarts en assistente. dit stelde mij op m'n gemak. Ik kreeg telkens info over de behandeling en de vraag of ik oke was.
Mijn halfjaarlijkse controle gehad ,goede ervaring ,fijne tandarts,
Vriendelijke tandarts en heel correct personeel. Daarna grondige controle.
Tevreden
Ik vind het gelukkig geen straf om naar de tandartspraktijk te gaan, vooral dankzij de empathische aanpak van mondhygiëniste Mariska. Met een grote glimlach weet zij mij 'streng' vol goede voornemens de stoel uit te laten stappen, om beter aan de slag te gaan mijn gebit goed schoon te houden. Uiteraard in mijn belang!
Geen aanmerkingen verder. Prettig personeel.
Goed geholpen.
Goede persoonlijke zorg
Nvt
Alles goed, professioneel en duidelijk. Behandeling zelf ook effectief en prettig.
Prima behandeling, er mag wat meer gezegd worden wat er precies wordt gedaan.
Niets toe te voegen aan bovenstaande.
Goede mondzorg
Rivierdijk 750