De controle door de tandarts was zoals gewoonlijk prima. Ik moest heel erg wennen aan de behandeling door de mondhygiëniste. Voorheen verwijderde de tandarts het weinige tandsteen en had ik direct nu fris open gevoel in mijn mond. Nu werd het door de mondhygiënist gedaan. Dit nam veel meer tijd in beslag en ik vond het ook niet plezierig veel water in mijn gezicht gesproeid ook veel water in mijn mond wat ik steeds door ‘mocht’ slikken. Ik miste ook dat schone open gevoel in mijn mond.
Gewoon perfect.
Goede en vlotte behandeling, zeer tevreden.
In mijn jeugd heb ik bijzonder nare ervaringen gehad met de tandarts, en dat is altijd blijven hangen. Nadat ik in contact gekomen ben met Van Eck volgde een afspraak met tandarts Shomali. Hij was goed op de hoogte van mijn voorgeschiedenis. De tandarts communiceert erg goed, legt uit hoe de behandeling verloopt en deelt zijn bevindingen. De eerste behandeling was er een van 2 uur (!) maar verliep echt erg goed. Naar de tandarts gaan is nog steeds geen pretje, maar deze aanpak heeft mijn beeld en ervaring echt sterk verbeterd. Somali is een jonge tandarts, en een echt talent. Van harte aanbevolen!
Ik laat één keer per jaar mijn gebied schoonmaken en ;n controle Ik heb in 2023 €538,88 betaald Ik ben recent weer geweest ik heb de helft van mijn gebied laten schoonmaken voor €143,96 ? Ik zal de volgende keer vragen of dit klopt ? Einde bericht
Ik kom hier al jaren en heb geen vervelende ervaring
Wordt er fijn geholpen, was vroeger echt geen held, maar dat is verleden tijd. Je wordt zo op je gemak gesteld, ga nu om de drie maanden naar de mondhygiëniste (een echte aanrader) en 2x per jaar tandarts, top personeel
Hoewel ik niet graag naar de tandarts ga, geeft Van Eck mij toch een geruststellend gevoel. Efficiënt, snel en vriendelijk, met goede resultaten waar het gaat om het onderhoud van mijn gebit.
Al meer dan 20 jaar ga ik met mijn kinderen naar tandarts van Eck. ook als orthodontist heb ik zelf en verschillende kinderen ervaring bij van Eck mondzorg. de tandarts en de assistenten zijn altijd vriendelijk. er heerst rust en ze gaan vrolijk en vriendelijk met mij en de kinderen om. dit maakt dat bij ons niemand bang voor de tandarts is!
Van Eck, ik hoop dat hij nog lang zijn werk mag doen, zonder dat ik al te vaak hoef te komen.
Alle medewerkers en tandarts geven op vriendelijke wijze goede en deskundige zorg.
Er wordt tijdens de behandeling goed geluisterd. Er heerst een rustige en relaxte sfeer, waarbij tandarts en assistente samenwerken. Ook bij een peuter die het spannend vond, werd rekening gehouden en heeft toch zijn tandartsbezoek volbracht.
Prettige en vakkundige zorg; mede door de half jaarlijkse behandeling bij de mondhygiëniste blijft m’n gebit in goede conditie.
Goed geluisterd naar mijn klachten. Goed advies en medicatie gekregen.
Je wordt netjes geholpen
Vriendelijk, professioneel en kundig
Heel fijne tandarts. Klein nadeel vind ik dat ik vooraf nogbeen soort controle krijg. Dit wordt niet uitgelegd maar staat wel op de rekening. Ik maak een afspraak voor een half jaarlijkse controle voor de tandarts, niet voor iets anders. Verder was dat prima, goed gedaan, maar niet gevraagd dus of uitgelegd.
Op tijd. Goed behandeld. Deskundig en zeer vriendelijk
Alles weer gecontroleerd en goed bevonden. Daarna is er nog zorgvuldig tandsteen verwijderd.
Op een heel prettige manier behandeld. Prima uitleg
Behandeling was prima, vriendelijk. Ook aan de balie. Mijn email adres klopt nu
Fijne tandarts
Je wordt op de afgesproken tijd geholpen, krijgt uitleg over wat er eventueel gaat gebeuren. Geen flauwekul dus, prima zo.
Nooit leuk om naar de tandarts te gaan maar als je vakkundig en lief behandeld wordt is t toch een heel andere beleving!
Na een probleem met een losgekomen vulling snel een afspraak kunnen maken. Gelijk controle gehad en nog enkele gaatjes gevuld.
Rivierdijk 750
3371 EK Hardinxveld-Giessendam