Erg vriendelijk, en duidelijke uitleg tijdens de gesprekken.
Zonder de mediator was niet zo makkelijk verlopen en duidelijke uitleg.
Hele fijne ervaring met Marja. Goede begeleiding met de scheiding Duidelijke communicatie Marja is begripvol en geduldig. Fijne samenwerking.
Legt alles rustig uit, communiceert helder. Heeft begrip voor beide partijen en is onpartijdig. In een moeilijk proces veel helderheid, ankerpunten en goede adviezen gehad.
Geen problemen, recht door zee. Snel geregeld
Adequaat en vakkundig
Hele lieve vrouw als mediator gehad. Helaas maakte ze een zooitje van alle berekeningen en klopte het vaker niet dan wel. Het scheiden bracht hierdoor een hoop meer stress met zich mee. Hierdoor vroegtijdig moeten stoppen. Kennisen van mij hadden ******* ******** ook, en daar werden ook erg veel fouten gemaakt. Vervelend ook om de rekening moeten betalen terwijl het niet klopt.
Ivonne heeft ons goed geholpen en houdt hierbij uitstekend rekening met de belangen van alle betrokken partijen. Ze is in staat om rust te creëren en hierdoor zijn we uiteindelijk tot goede afspraken gekomen waar iedereen zich in kon vinden.
Er was een luisterend oor, naar beide. Geen oordeel. Behulpzaam, meedenkend en vriendelijk. Ondanks dat de situatie wat een scheiding meebrengt heb ik het proces als prettig ervaren dmv de mediation. We wilden dit goed afsluiten en dat is nu ook gelukt.
Ik heb Yvonne als een vriendelijk betrokken persoon ervaren. Weet goed uit te leggen waarom je bepaalde zaken best op papier zet.
Laury gaf ruimte voor onzekerheid en emotie. Dat was voor ons beiden zeer fijn. Gedurende het traject bleef zij ons beiden goed adviseren en konden wij in korte tijd tot goede afspraken komen.
I highly recommend Ms. Mady Tims for her excellent work.
Kundige, vriendelijke vrouw
In een altijd lastige periode heeft Anniek een positieve bijdrage geleverd om alles in goede banen te leiden. Inhoudelijk is Anniek goed op hoogte maar zeker ook het “menselijke aspect” in haar benadering is zeer wenselijk tijdens mediation.
Marc heeft een grote rol gespeeld in het niet laten uitlopen op een vechtscheiding tijdens ons scheidings proces door geduldig te blijven, ons op een respectvolle wijze een spiegel voor te houden en te normaliseren dat emoties en boosheid erbij horen maar hij zorgde er met de rust en vriendelijkheid en onpartijdigheid die hij uitstraalde iedere keer weer voor dat er rust bewaard werd of terug kwam. We kunnen hem echt aan IEDEREEN die door deze moeilijke tijd heen gaat aanraden.
Scheiden is nooit leuk, maar met de begeleiding van Marc was het een stukje draaglijker. Ik ben Marc ontzettend dankbaar en ga vol vertrouwen mijn nieuwe leven tegemoet.
Onbekend terrein , fijn dat er dan iemand is die rustig blijft en duidelijk is .
netjes geholpen
Heel fijn dat AnneMarie ons aan de hand nam in het doolhof van een scheiding. Ze nam regie en kon goed omgaan met alle emoties die er bij komen kijken!
Wij hadden ineens last minute toch een mediator nodig. Claudia is zsm gekomen en heeft ons snel geholpen.
Prima communicatie, helder in bewoordingen en meedenkend.
Ik voel mij gehoord en begrepen en de kennis en kunde van Natasja is zeer helpend
Duidelijk
We had the absolute pleasure of working with Rohany, an amazing mediator who truly went above and beyond for us. Right from the start, she made sure both of us felt heard and understood, which was exactly what we needed. She was always on time and super dedicated. There were times when she stayed late just to help us out, and we really appreciated that. Her kindness and professionalism created a safe space for us to talk things through. She balanced empathy and fairness perfectly, helping us find a solution that worked for both of us. We’re so grateful for her support and highly recommend her to anyone looking for a fantastic mediator.
Leonard helped my partner and I get through our divorce proceedings in the most amicable way possible. This was done with utmost care, professional knowledge and a personal touch. Thank you!
Graafseweg 274 k314
6532 ZV Nijmegen
Bmiddl.nl Mediationgroep bestaat uit een groep ervaren mediators die zijn gespecialiseerd in echtscheiding en uit elkaar gaan. Wij begeleiden stellen in misschien wel één van de moeilijkste periodes uit het leven. Wij staan voor zekerheid, vertrouwen en mogelijkheden. Onze mediators zijn allemaal gecertificeerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Hun achtergronden zijn divers. Er is altijd een mediator bij jullie in de buurt. Stap voor stap nemen de mediators van Bmiddl.nl je mee in jullie scheidingsproces zodat jullie, naarmate de tijd vordert, antwoorden krijgen en keuzes kunnen maken. Keuzes die recht doen aan de tijd die achter jullie ligt en de tijd die voor jullie ligt. We bieden structuur in wat er op jullie afkomt de komende periode en leggen dit vast in het ouderschapsplan, het echtscheidingsconvenant of de vaststellingsovereenkomst. Daarnaast berekenen we de alimentatie, maken we inzichtelijk of je in aanmerking komt voor het kindgebondenbudget, huur- of zorgtoeslag. We maken een verslag van de afspraken die met elkaar zijn gemaakt, zodat ook na de scheiding duidelijk is waarom jullie bepaalde beslissingen genomen hebben. We werken met onze vaste advocaat die zorgt voor de juridische afwikkeling bij de rechtbank en de inschrijving in de gemeentelijke basisadministratie. Dat geeft rust, vertrouwen en zekerheid in deze veelal onzekere tijden. Bij Bmiddl.nl staan betrouwbaarheid en kwaliteit van dienstverlening hoog in het vaandel. Je kan er dan ook op vertrouwen dat we jullie voorzien van de informatie en mogelijkheden die nodig zijn om weloverwogen keuzes te maken. Deze leggen we voor jullie vast in een ouderschapsplan, vaststellingsovereenkomst en/of convenant. Zodoende krijgen jullie de ruimte om de scheiding af te ronden zoals jullie dit willen doen!