Altijd hele fijne ervaring

De vriendelijkste tandarts die ik ken, maakt het naar de tandarts gaan een stuk dragelijker.

super

Deze praktijk is klantvriendelijk, geduldig. Heb je angst voor tandarts? Ga hier. Prijs/kwaliteit-verhouding is uitstekend. Integer, eerlijk. De beste apparatuur!

Echt ern fijne tandarts met geduld.

Vriendelijk, fijne communicatie, goed service Alleen wat teleurgesteld met kleur van nieuwe kronen, nadere aanpak voorlopig niet mogelijk.

Vriendelijk , kundig

Fijne praktijk Kundig , vriendelijk en kennis

geweldig

zeer goed ik ben net klant bij jullie

Vakkundige tandarts en hij luistert naar je probleem en komt met gedegen oplossing.

Vriendelijk

Vriendelijk, geen lange wachttijd en goed geholpen

Tevreden

Ik ben tevreden met mijn tandarts. Ik word op tijd geholpen en ze zijn aardig en vriendelijk.

Supergoede service en meedenkniveau.

Direct geholpen, korte wachttijden, deskundigheid en vakmanschap. Wat een verschil met mijn vorige tandarts, elders in het land.

I am fully satisfied with the services I received so far, excellent!

The team is professional and committed to providing best services to patients

• Would you recommend us? Yes

Prima geholpen

Prima geholpen

Altijd goed!

Prachtig betrokken

Mijn angst voor de tandarts is volledig verdwenen door de persoonlijke verzorging en behandeling.

Ontzettend professioneel

Tandheel kundig en ook de mondhygiëniste zeer professioneel. Wordt ontzettend goed uitgelegd wat men gaat doen. Wordt goed op je gemak gesteld. Ook erg hygiënisch. Hele fijne tandarts en mondhygiënist.

De beste tandarts ever

Absolut tevrede

Prettige omgang met clienten

Je wordt op je gemak gesteld

Geduld

Ik kom alleen terug omdat ze veel geduld heeft, en rekening houd met je.

Super praktijk

Uiterst flexibele planning Yvonne

Eerste jaren geholpen door de eigenaar zelf, keurig, helder en duidelijk.

De laatste jaren geholpen door andere tandarts, wij ervaren dit als niet prettig. Onduidelijkheid in zijn uitspraken, soms moeilijk te begrijpen daar waar heer Farid altijd duidelijk is. Ook zijn Nederlands is ondermaats.

Weer goed en snel geholpen

Alle handelingen die ik bij deze praktijk heb gekregen waren goed

De tandartsen zijn zeer vriendelijk en stellen je op je gemak . Ook de assistentes zijn zeer klantvriendelijk

Top tandarts en mondhygiëniste

Hele praktijk goede tandarts en mondhygiënist was altijd bang voor tandarts nu niet meer helemaal blij mee

Altijd fijn, correct, voelt je op je gemak bij jullie

Hggythhtfg

Vriendelijk personeel en relaxte sfeer.

Gravin Juliana van Stolberglaan 483 & 501

2263 AR Leidschendam