Zeer vriendelijk met aandacht voor de patiënt. Interactief!

Werd goed geholpen, vraag werd positief beantwoord

Klantvriendelijk en goed geholpen

Prettige ontvangst, en tijdstip afspraak correct.

Goede, professionele maar toch persoonlijke behandeling.

Zeer positief

Klant (patiënt) gericht, mee- en oplossing denkend. Ben nu op de leeftijd van 80 jaar en diverse tandartsen en mondhygiënisten meegemaakt maar dit is een zeer positieve ervaring, ook het gemak van tandarts en mondhygiënist(e) onder één dak ondervind ik als zeer prettig.

Altijd vriendelijk geholpen

Maakt een bezoek, waar ik toch een beetje tegenop zie, een prettige ervaring.

Altijd vriendelijk ontvangen

Ik ben vaak bij dr Farsi voor kronen en vullingen, soms meerdere keren voor een kroon dat niet lang houdt. Maar hij heeft altijd ander oplossingen te proberen en uiteindelijk is een goed resultaat gekregen.

Wordt altijd goed geholpen.

Tot nu toe goed

Eigenlijk is het voor mij moeilijk te beoordelen na één bezoek

Altijd prettig geholpen!

Fijne praktijk met een deskundige tandarts.

Vakkundige en meedenkende tandarts

Al vele jaren bij dr Farzi als patient. Erg tevreden.

Altijd aandacht

Het is altijd gezellig en je krijgt aandacht en er wordt naar je geluisterd

Vriendelijk, respectvol

Het gaat slechter

In vergelijking met voorgaande jaren gaat het slecht bij jullie. Ik ben al lange tijd klant, maar onlangs had ik een afspraak bij de mondhygiënist. Mijn hele onderkaak is schoongemaakt, maar de bovenkaak is niet behandeld. Daarnaast moest ik extra kosten betalen, omdat de mondhygiënist mij heeft laten zien hoe ik mijn tanden moet poetsen, waarvoor ik 23 euro uit eigen zak moest betalen. Dit vind ik onterecht. Ik wil jullie vragen om dit intern te bespreken en alles te controleren. De vergoeding die de verzekering toekent, zou voldoende moeten zijn om alle tanden grondig te reinigen, zonder dat daar extra kosten voor nodig zijn. Als er geen verbetering komt, zal ik als klant overwegen om het anders aan te pakken.Het

Zeer fijn en professioneel

Ik heb onlangs een afspraak gehad bij Tandarts Farsi en ik kan alleen maar positieve dingen zeggen over mijn ervaring. Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde ik me welkom en op mijn gemak. De receptioniste was vriendelijk en behulpzaam, wat de sfeer meteen vertrouwd maakte. Tijdens de afspraak nam de tandarts ruimschoots de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en uitleg te geven over de behandelingen. Het personeel is duidelijk goed opgeleid en zeer professioneel. De behandeling zelf was pijnloos en er werd constant gecommuniceerd over wat er gebeurde, wat ik als zeer prettig ervaarde. Na de behandeling kreeg ik duidelijke instructies over nazorg, en het team was meer dan bereid om eventuele zorgen te bespreken. Kortom, ik beveel deze Tandarts van harte aan voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en klantgerichte tandarts.

Tot nu toe erg goed

Mijn dochter heeft deze praktijk aan bevolen en moet zeggen dat ik er pas kom maar tot nu zeer tevreden voor al de menselijke maatstaven zijn erg goed

Top tandartsen

De kinderen gaan met plezier naar de tandarts voor controles. Ook wij worden fijn geholpen en er wordt altijd geluisterd naar je. Wij zijn meer dan tevreden!

Snel en prettig geholpen

Wordt altijd snel en prettig geholpen.

Altijd vriendelijk

Goede vriendelijke tandarts Ook het personeel is altijd vriendelijk ook telefonisch

Het is zo relaxt om naar deze tandarts te gaan! Geweldige service en persoonlijke aandacht.

Deskundig en vriendelijk en op tijd.

Fijn geholpen, geen lange wachttijd.

Oog voor client en buitengewoon goede behandeling

Zeer professionele en gedreven mensen, die oog hebben voor wensen van de client

Familie.

Netjes, aardig, meelevend. Voelt alsof je bij familie op bezoek gaat. Altijd ff kort praatje. Super tandarts

Voor eerste keer goed geholpen met antibiotica, Tweede keer 2x getrokken ,niets gevoeld allleen de prikken

Gravin Juliana van Stolberglaan 483 & 501

2263 AR Leidschendam