Fijne ervaring

Goede behandeling

Zeer vakbekwaam. Vriendelijk. Prima service.

prettige sfeer

goed geholpen

altijd goed

ik word altijd heel vriendelijk geholpen.

Zeer kundig en vriendelijk word altijd correct geholpen

Zeer professioneel en vriendelijk mensen

Afspraak gemaakt en op tijd geholpen.

Voor mij een andere tandarts die zich netjes voorstelde, een aantal vragen over het poetsen en flossen stelde. Vervolgens de controle deed. Keurige afhandeling.

Toppie

Word altijd goed geholpen, super aardige man

Geeft me rust, bij en tijdens de behandeling

Moderne praktijk met 3D-printer voor kronen en grote vakkennis en vriendelijkheid.

Binnen 1 dag een kroon, zonder te 'happen', maar met de modernste technieken aangemeten. Super. Tandarts Farsi en zijn personeel zijn allemaal even vriendelijkheid en aardig.

Vullingen

Het was snel , alle waren lief , ik voelde me zeker en ben heel blij hoe nu mijn tanden zijn. Bedankt.

Tevreden

Prima mondhygiëne doet erg goed en goed communiceren met ons. Goed begrepen

Vriendelijke benadering gedurende de controle

Een vriendelijke ontvangst. De tandarts stelde relevante vragen en was duidelijk in zijn reactie. Compliment

Gastvrij..super schoon..zeer professioneel, maar ook warm met een gevoel van thuis komen !

Bij Reza als tandarts is het bijna jammer dat je maar 2 x per jaar op controle hoeft...Topper !!

Goed en betrouwbaar

Aangeraad

Geruststellend

Vriendelijke mensen, Ga er zonder angst naar toe.

Fijne tandarts

Fijn zo'n tandarts te hebben.

Persoonlijk

Korte lijnen, laagdrempelig kortom een plezierige, klantvriendelijke praktijk.

ze zijn goed en professioneel

Ik vindt het fijn hoe ze omgaan met mensen ze doen hun werk heel professioneel en altijd heel netjes

Positieve ervaring

Fijne praktijk, geweldig personeel en je wordt altijd op tijd geholpen. Goede informatie bij vragen! In één woord; geweldig!!

Prima praktijk, vriendelijke en kundige behandelaars

De samenvatting geeft weer hoe de praktijk is.

Aardige meedenken en meelevende tandarts

Een goede tandartsen praktijk waar de klant/ patiënt op de eerste plaats staat. Zeer geschikt voor angstpatienten.

De tandarts sprak geen Nederlands

Stukje van een kroon afgebroken. Waarom dan toch nog een foto nodig? Scherp randje iets afgeslepen maar nu blijft er constant voedselresten in zitten. Tandarts werkte zeer onhandig alsof hij het voor het eerst deed. Review hoeft niet op de site. Is meer voor jullie eigen feedback.

Toppiee

Dr Vaziri is de beste! Heb nu al bijna 2 jaar composiet facings, super tevreden mee Ik kan altijd bij hem terecht voordat ik een tijd naar het buitenland ga, krijg veel complimenten Al met al, toppie :) Er wordt rekening gehouden met wat jij zelf mooi vindt, dit wordt toegepast op een gezonde en veilige manier. Dankuwel dokter!

Formidabel

Zeer modern ingerichte ruimtes en schoon. Het personeel is zeer vriendelijk, geduldig en weten goed om te gaan met kinderen.

Gravin Juliana van Stolberglaan 483 & 501

2263 AR Leidschendam