Wederom fantastisch, zowel in begeleiding als aflevering

De aankoop begeleiding en de communicatie van Yardy wederom super, ook bij de aflevering van de auto alles super geregeld.

Zo als altijd een zeer hoog niveau van hospitality bij Mazda-Mulder Vlaardingen.

Zeer goed en fijn geholpen in het gehele proces in het bijzonder door Thomas.

Naar tevredenheid geholpen

Goede uitleg en advies gekregen

Al jaren mijn Mazda dealer!!!!

Een echt familie bedrijf, altijd een fijne persoonlijke benadering, bij ons deze keer Thomas van der Vlugt. Ik hoop dat Mulder dit beseft !!

Prettige ervaring

We werden goed en vriendelijk geholpen, zowel bij de proefrit als bij het afleveren. De ontvangst met hele goede cappuccino erbij was een fijne ervaring ondanks de lopende verbouwing en het trieste weer. We genieten ondertussen met volle teugen van onze fijne en vooral mooie rode CX30 occasion.

Daar waar de klant zich echt nog klant voelt.

Mazda CX 5 ingeruild voor Mazda CX 5 Hybrid. Goede - en evenwichtige voorlichting, waarbij alle relevante aspecten aan de orde zijn geweest.

Zeer positief, klantvriendelijk en goede service

Zeer positief, goede service, prima uitleg, nemen uitgebreid de tijd om alles netjes uit te leggen

Fijne service en advies

In Vlaardingen zijn we goed geholpen. Fijne vriendelijke service, goed en duidelijk advies, nemen de tijd, komen afspraken na. Netjes afgeleverde auto.

Goed geholpen, goede uitleg

We hebben een mooie inruilprijs voor de "oude" auto gekregen. Er is meegedacht met de wensen voor de nieuwe auto. Erg goed geholpen en goede uitleg bij Mulder-Mazda in Vlaardingen. We zijn tevreden en blij met onze Mazda.

Terzake kundig en heel vriendelijk.

Prachtige auto, voortreffelijke ontvangst en prettige verkoper, ook de service er om heen is heel goed.

Aandacht voor de mens

Verkoper Thomas heeft ons bij de aanschaf van een nieuwe Mazda uitstekend geholpen. Duidelijk, open en eerlijk en vooral ook met aandacht voor de mens heeft hij onze aankoop begeleid. En dat op een locatie die grondig wordt vernieuwd, middenin de verbouwing. Inmiddels o.b.v. de positieve ervaring een week later een tweede Mazda voor een vriendin ook bij Mazda Mulder in Vlaardingen gekocht.

Prettig geholpen, maar……

Het verkoopgesprek was prettig, jammer dat de verkoper een paar keer weg moest omdat hij huurauto’s moest regelen. Dit gebeurde ook bij de aflevering. Wij ervoeren dit als erg hinderlijk. Fam de Rooij.

Het was niet heel speciaal vanwege de verbouwing in Vlaardingen. Wel goed ontvangen.

Wederom een zeer goede ervaring, ook met deze 5e CX5

Ook met deze Mazda zijn we goed geholpen door Yardy Hoogwerf. Dat we meer dan tevreden zijn bewijst onze aankoop van de 5e Mazda CX5.

Goede ervaring

Afgelopen week mijn nieuwe cx30 opgehaald bij Mulder locatie Vlaardingen. Aflevering was goed. De verkoper Thomas hoefde niets uit te leggen daar ik ook een cx30 inleverde. PS: dit is mijn vijftiende Mazda sinds 1989. Er is wel een puntje waar ik kritiek op heb. De navigatie is totaal niet up to date. En je kunt hem zelf ook niet updaten omdat er een fout zit in het navigatiekaartje. Wanneer dit is opgelost weten ze niet, schijnt al veel langer te spelen. Dit mag eigenlijk niet voorkomen. Om deze reden maar 4 sterren gegeven ipv 5

We zijn zeer tevreden!

De auto is echt super. We zijn bij Mulder in Vlaardingen zeer klantvriendelijk behandeld. Erg fijne mensen allemaal, die echt voor je klaarstaan. Alles werd heel duidelijk uitgelegd en daar werd alle tijd voor genomen.

No nonsens bedrijf

Geen opdringerige verkopers maar duidelijke product informatie. Men neemt de tijd. .

Top geholpen

Fijne verkoper die veel geduld had mij de auto uit te leggen..Rij er nu een paar dagen in maar fantastische auto! Mazda 2

Heel vriendelijke en deskundige hulp

Vriendelijke verkoper met veel ervaring.

Vertrouwde Hoogwerf-ervaring

Zeer tevreden. Als Hoogwerf-klant kom ik al jaren in Vlaardingen. Fijne garage; voor mij een belangrijke reden om Mazda te rijden. Nu MMRW. Wederom uitstekend geholpen door Thomas. Hoop dat Mulder het Hoogwerf-serviceniveau minimaal kan vasthouden. We gaan het zien...

geweldig

zeer vriendelijk en attente ontvangst ! zeer goed op de hoogte gehouden van begin van eerste proefrit( 2 keer gedaan) tot het in ontvangst nemen van onze Mazda 2 hybride ! Wat je hoopt en verwacht van een dealer kregen we hier !

gewoon goed, zoals gebruikelijk

zowel het contact, de onderhandelingen als het bestel- en afleverproces was uitstekend. Fijn dat Mulder de traditie van Hoogwerf voortzet.

Beloofde zijn nagekomen

Mijn oude auto is stuk gegaan. Ik heb besloten een nieuw auto te kopen , zonder een specifieke merk( ik was al langs Toyota, Kia, Peugeot , Reno, Dacia geweest... dus Mazda had concurrentie !) Naar Mazda vestiging kwam ik zonder afspraak, op een zaterdag. Personeel heeft gelijk tijd voor mijn gehad. En daarover was ik positief verbaasd, Personeel heeft mij serieus genomen! Vestigging is/was in verbouwing maar men had aandacht voor klant. Ik had wat vragen, kreeg ik volledige en DUIDELIJKE antwoorden . Er was mij beloofd binnen 1 maand nieuwe auto hebben en het was ook zo! Binnen maand heb ik een Mazda gekocht en klaar om te rijden gekregen. Een echte fijne gevoel, afspraken zijn aangekomen

Adviezen en begeleiding OK

Bij aflevering was afsluiten van de verzekering via Mazda problematisch en daarom alternatief genomen.

Fijn contact met realistische verkoper.

Vestiging maakte verzorgde indruk, proefrit vlot geregeld en verkoper kwam met goed inruilvoorstel. Deal was snel gesloten.

Hoogstad 1

3131 KX Vlaardingen