Geweldig advocaten bureau

In de 18 jaar dat wij door Lisette van den Muyzenberg zijn bijgestaan hebben we nooit een ander willen hebben. We zijn haar voor al die jaren ontzettend dankbaar voor haar expertise, begrip en menselijkheid. Ze gaf het gevoel dat je bij haar altijd op nummer 1 stond. DANK

• Communicatie
  • Advies
  • Betrokkenheid
  • Geholpen door: mr. Lisette van den Muyzenberg – van Zoelen

Fijne ervaring

Bewust Letselschade advocaten heeft mij bijgestaan in de afwikkeling van de zaak rondom het ongeval wat ik mee maakte bijna drie jaar geleden. Jikke Stappaerts - Zijlmans heeft mij bijgestaan en op een zeer kundige manier mij geholpen. Jikke is betrokken, deskundig en legde alles goed uit. Mijn zaak is ondertussen met goed resultaat afgerond. Nogmaals mijn dank! Ik raad Bewust Letselschade zeker aan!

• Communicatie
  • Advies