Super goede service en heel vriendelijk
Ik vond het prettig om eerst te kijken of ik een goed passende bril kon vinden ipv meteen te beginnen met metingen !
Beste Jeanine, veel plezier met de mooie nieuwe bril en super bedankt voor deze review
Originele beoordeling
Maaike geeft een deskundig advies en neemt echt de tijd voor je. Ik ben zeer tevreden
dankjewel Mirjam, liefs Nynke ;)
Erg tevreden met de meting van de ogen, advies en tips. Samen een leuke bril gekozen die meteen goed zit en ik dacht last te hebben van het leesgedeelte maar dit is totaal niet. Dus ik kan er weer een tijdje tegen.
WAUW, bedankt voor uw review !! veel plezier met de aanschaf van deze prachtige bril!
Wat een verademing. Echte persoonlijke vakkundige benadering. Zeer goed advies en grondig onderzoek! Nienke is een 'superopticien'. Naast het vakkundige straalt Nienke interesse uit, is vriendelijk en klantgericht. Tevens is het een erg mooie winkel met voldoende keuze.
nou dit vind ik heel lief, bedankt voor jullie lieve review
Hele fijne en goede gastvrije service.
heel lief, fijn, en bedankt voor deze review
Heel erg goed geholpen met aanschaf van een bril op sterkte.. Uitgebreide oogmeting gehad met goede uitleg. Zeer vriendelijk en nemen alle tijd voor het uitzoeken van een mooie bril. Veel keuze! Tevreden en meteen twee brillen gekocht!
Lieverd bedankt, veel plezier met jullie nieuwe brillen
Nemen de tijd en hebben uitgebreide apparatuur om verschillende metingen te verrichten en als er iets niet goed is verwijzen je door. Dit was het geval bij mijn echtgenote die dus niet meteen een bril kon nemen maar eerst naar een oog kliniek gaat. Ikzelf heb wel een bril en zonnebril genomen waar ik nog aan moet wennen, heb wel het advies gekregen om mijn ogen te druppelen i.v.m. droge ogen dit gaat nu al beter. Maar als er iets is kan ik natuurlijk meteen een afspraak maken zodat ze de tijd voor je kunnen nemen. Als mijn echtgenote naar de kliniek is geweest gaan we zeker terug.
Wow, bedankt voor deze mooie review!! en zeker, zoals u zegt als er iets is, bent u van harte welkom en kijken we samen naar een passende oplossing
Goeie uitleg gehad over de soorten brillenglazen en coating. Nu toch weer gekozen voor door echt glas omdat het harder is dan beter bestand tegen krassen.
Beste Peter, bedankt voor het plaatsen van uw review! veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe bril
Met alle aandacht en service en top advies een mooie en leuke bril uitgezocht na een goede uitgebreide oogmeting
Bedankt voor uw hele mooie review. Het beste is om een afspraak te maken om er zeker van te zijn dat op het moment u een oogmeting wilt er op dat moment ook ruimte is, tevens is zo binnen wandelen ook mogelijk mits er dan geen afspraken staan ook dit komt geregeld voor :)
Deskundige oogmeting en prettige advisering. Daarnaast gezellige communicatie.
wat lief, bedankt voor deze beoordeling!
Goede meting. Daarna alle tijd om een bril uit te zoeken.
bedankt voor uw review
Super klant vriendelijk en weet waar ze over praat. Geeft goed advies en verteld de waarheid
dankjewel voor jullie beoordeling, wordt erg gewaardeerd
Zeer professionele en klantvriendelijke behandeling gekregen.
ik wil u heel erg bedanken voor uw beoordeling.
Ik ben hartstikke fijn en snel geholpen. Blij dat ik naar deze lokale ondernemer ben gegaan.
LIEF! dankjewel. veel plezier van jouw mooie eerste bril
Goed en kundig advies, snelle service , professioneel en vriendelijk .
bedankt voor het plaatsen van jouw review. veel succes met de aanschaf van je mooie nieuwe brillen
Netjes en goed geholpen. Zeer klantvriendelijk. Goede service.
Bedankt voor het plaatsen van deze fantastische review. Veel plezier met je nieuwe bril
Ik heb het gevoel gekregen dat ik zéér professioneel ben geholpen met het aanmeten van mijn bril. De klantgerichte houding heb ik vooral ervaren met het goed communiceren over de levering van mijn bril. De opticien was tot twee keer niet tevreden hoe mijn brillenglazen waren ingeslepen en stelde kwaliteit voorop. Chapeau!
MERCI!! mooie beoordeling bedankt!
Hartelijk ontvangst aan de prachtige Bar met heerlijke koffie. Zeer gedegen oogmeting met de DNEYE Scanner! Dit is zeker een aanrader, ik zie nu met mijn nieuwe Rodenstock glazen veel scherper en ook in schemer en nacht is het veel helderder! Mooie parkeerplaats aan de overzijde. Snelle levering van glazen !
Super!!! dankjewel
Prima geholpen en mooie bril van goeie kwaliteit gekocht.
Lief! bedankt voor het plaatsen van deze review
Goed geholpen met daarbij duidelijke uitleg
Thnx voor jouw review!! veel plezier met jouw nieuwe Tom Ford
Heel netjes en goed een nieuwe bril Uitgezocht Voldoende keuze dank de aanvulling van de leverancier
hartstikke bedankt voor uw review!
Goed advies
super bedankt voor je review!! veel plezier nog met je nieuwe brillen
Erg leuke verkoopster. Super systeem voor meting. Heel blij met m'n bril en zonnebril
LIEF!! thnx voor deze review. veel plezier met je mooie nieuwe brillen
Uiterst zeer vakbekwaam personeel. Goed advies en denken mee in oplossingen.
ahh dankjewel Anne voor deze fantastisch mooie review!