Krachtig en menselijk bijgestaan

Mr. Boymans heeft mij op fijne wijze bijgestaan in mijn scheiding. Mede dankzij haar betrokkenheid en inzet is het een relatief makkelijk gebeuren geweest. Door eerlijke en duidelijke communicatie voelde ik me gehoord, begrepen en mijn belang goed vertegenwoordigd. Bij obstakels was het goed mogelijk om tot een compromis te komen.

Professioneel en betrokken.

Wij hebben mr. A. Muller ingeschakeld voor juridische bijstand in een zaak omtrent kinderalimentatie. Vanaf het eerste contact merkten we haar professionaliteit en betrokkenheid. Ze wist niet alleen het zakelijke aspect van de zaak uitstekend te behartigen, maar toonde ook op persoonlijk vlak oprechte interesse en. Dit gaf ons veel vertrouwen tijdens een toch al emotioneel beladen proces. Tijdens de rechtszaak was mr. A. Muller zeer goed voorbereid. Ze wist adrem te reageren op vragen en kwam met sterke argumenten die onze positie duidelijk en krachtig naar voren brachten. Haar deskundigheid en doortastendheid hebben een grote rol gespeeld in het positieve verloop van onze zaak. Wij kunnen mr. A. Muller dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die juridische hulp nodig heeft. Haar combinatie van vakkennis, persoonlijke betrokkenheid en daadkracht maakt haar een uitstekende advocate!

Fenomenaal!

Een ontzettend empathische, betrokken, (out of the box en) ruimdenkende, creatieve, stevige, doortastende, slimme advocaat met zeer goede communicatie, schrijf- en presentatievaardigheden en perfecte werkethiek en goed moreel kompas. Zij haalt alles uit de kast om haar cliënt goed bij te kunnen staan.

• Geholpen door: mr. Femke Boymans

Braak Advocaten geeft uitstekende en professionele ondersteuning

Mevrouw Braak heeft mij op een hele prettige en kundige manier in mijn zaak bijgestaan. Naast goed juridisch advies is ze ook oprecht persoonlijk geïnteresseerd. Ze werkt vlot, zorgvuldig en met heldere uitleg, en laat de keuze aan mij. Een hele goede advocaat met een positieve maar ook realistische insteek. In voorkomend geval kan ik dit advocatenkantoor zeker aanbevelen.

• Geholpen door: mr. Marieke Braak

Fijn en snel contact met kundig advies

Zeer goed contact waarbij de belangen van de kinderen en client voorop staan

• Geholpen door: mr. Annemarie Velthuis

Hele fijne ervaring gehad!

Ik was al een langere tijd op zoek naar een advocaat voor een familiekwestie. Ik merkte dat het lastig was om iemand te vinden die begrip had voor de zaak en er niet alleen op een professionele manier naar keek. Dit deed zij natuurlijk wel, maar zo kwam het niet over bij mij waardoor ik mij comfortabel genoeg voelde om alles te vertellen. Ik vind de werkwijze en duidelijke manier van communicatie erg fijn en een groot pluspunt. Ook qua kosten werd er (vooraf) duidelijk gecommuniceerd. Mocht je een advocaat nodig hebben en je wil iemand die serieus aandacht voor je heeft; neem dan zeker even contact op!

• Geholpen door: mr. Isabelle Feenstra

Zeer dankbaar voor de volledige ontzorging door het team van Braak Advocaten

Zeer kundig geholpen in een moeilijke periode. Met kennis, empathie en daadkracht is mijn scheiding vlot afgewikkeld waardoor ik weer verder kan.

• Geholpen door: mr. Marieke Braak

Uitstekende juridische ondersteuning en communicatie

We zijn ontzettend dankbaar voor de professionele en betrokken hulp die we van Isabella hebben ontvangen tijdens onze familiekwestie. Vanaf het begin heeft ze ons met heldere uitleg en duidelijke stappen door het proces begeleid. Met name hoe we steeds op de hoogte werden gehouden tijdens het process. Geen enkele vraag bleef onbeantwoord en we wisten altijd precies waar we aan toe waren. Communicatie was niet alleen helder, maar ook empathisch, wat ons veel vertrouwen gaf.

• Geholpen door: mr. Isabelle Feenstra

Intens en emotioneel traject met heel kundig advies en begeleiding.

Stapsgewijs het mediation traject doorlopen. Tijdens het traject op een heel menselijk, deskundig en professionele manier geadviseerd, gecoacht en bijgestaan.

Dankbaar

Ik ben Femke Boymans dankbaar dat zij mij heeft bij kunnen staan op zeer korte termijn. Ze is kundig en gedreven in haar werk en pakt vlot op.

• Geholpen door: mr. Femke Boymans

Professioneel, maar ook menselijk en empathisch

Femke Boymans heeft ons zeer goed bijgestaan in een voor ons toch moeilijke en verdrietige zaak. Femke was zeer professioneel, maar ook empathisch. Wat ook heel fijn was is dat Femke tijdens de rechtszaak op een zeer elegante manier haar punten duidelijk heeft gemaakt. Geen modder teruggooien, maar het ten alle tijden chique houden. Wij zijn dan ook zeer tevreden met Femke. Dank je wel voor alles!

Rots in de branding

In een moeilijke periode vol spanning, stress en onzekerheid, was de bijstand door Isabelle voor mij bijzonder waardevol. Vanuit kennis en kunde altijd in staat juridische zaken snel te vertalen naar de dagelijkse praktijk en wat het voor mij betekende. Vanuit een enorme passie en betrokkenheid, met waar het kan een nuchtere inslag, altijd een oplossing voor de meerdere uitdagingen die voor mij niet te overwinnen leken, toch in staat een duidelijke oplossingsrichting te bieden. Rustgevend en geruststellend, met de juiste vechtlust waar nodig. Altijd handelend vanuit voor mij belangrijke integriteit, ondanks alle “modderlawines” die langskwamen.

• Geholpen door: mr. Isabelle Feenstra

Ik voelde mij écht gesteund

Annemarie heeft mij enorm gesteund tijdens een vermoeiende en langdradige scheiding. Ze gaf niet alleen waardevolle adviezen, maar was ook altijd goed bereikbaar wanneer ik haar nodig had. Haar combinatie van empathie en diepgaande juridische kennis gaf mij het vertrouwen dat ik in goede handen was. Annemarie dacht proactief mee, hield mij altijd op de hoogte, en zorgde ervoor dat mijn belangen altijd voorop stonden. Dankzij haar betrokkenheid en professionele aanpak kon ik dit moeilijke proces met meer rust en zekerheid doorstaan. Ik zou haar zonder twijfel aanraden aan iedereen die een betrouwbare en deskundige advocaat zoekt

• Geholpen door: mr. Annemarie Velthuis

Effectiveness with the Kindest Regards: Best Asset to Family Law

My situation involved a chaotic mix of child custody, divorce, and a questionable surrogacy agreement. Alone while navigating the harsh effects of ignorance within the legal system, additionally in a foreign country, with a language barrier; I felt tangled in a web. Ms. Boymans of Braak Advocaten assisted me greatly to navigate the system. Her dedication to Family Law appears unparalleled, as she demonstrates meticulous discipline and due diligence in her research and application to case studies. Although my case may have presented somewhat of a novel, special challenge within the legal fraternity, this did not hinder her drive to succeed. From the initial consultation together with her colleague, Ms. Velthuis (also excellent) to the interim judgment, I received support at every stage of my procedure. Femke ensured she was always accessible, even when all I needed was reassurance. This support was crucial in helping me persevere through moments of despondency, as such processes can be incredibly draining. She brought a silent yet targeted, scorching fire on the court date, contributing greatly to our success without compromising our integrity. I felt heard, validated, and my faith in humanity was restored. I am extremely grateful for the gift of exceptional legal representation. Bedankt Femke!

• Geholpen door: mr. Femke Boymans

Professionele en praktische hulp met gevoel voor emotie en momentum

De aanleiding om juridische bijstand te zoeken is vaak verdrietig genoeg. Maar dan is het extra fijn om liefdevol en empathisch te worden bijgestaan door een professional met visie en een realistische blik. Met gevoel voor momentum en de gave om zo goed tussen de regels door te kunnen luisteren. Ik voelde me gehoord en gezien en daar waar nodig bij de les gehouden en realistische verwachtingen te houden.

• Geholpen door: mr. Femke Boymans

Op de juiste en positieve manier geholpen in mijn casus.

Op gebied van familie en relatie recht absoluut een aanrader. Uitstekend bijgestaan door een betrokken advocaat die de op het juiste moment de juiste punten inbracht en verdedigde. In plaats van modder te gooien over en weer met wederpartij samen een eerste stap richting een positieve toekomst kunnen zetten.

• Geholpen door: mr. Femke Boymans

Zeer professioneel en uiterst kundig.

Vanaf dag één heeft Meester Feenstra mij gegrepen met haar inzet, deskundigheid en professionele werkhouding. Bij de eerste intake had ik meteen door dat ze niet alleen in mijn hoek zou staan, maar ook in die van mijn kinderen. Dat was voor mij doorslaggevend in mijn keuze voor Braak advocaten en in het bijzonder voor Isabelle.

• Geholpen door: mr. Isabelle Feenstra

Zeer tevreden met de service van mr. Feenstra!

Vanaf het eerste contact tot de afronding van mijn zaak werd ik op een professionele en empathische manier geholpen. De communicatie was helder. Dankzij haar expertise verliep mijn scheiding soepel en snel. Echt een 10/10 – ik kan Isabelle van harte aanbevelen aan iedereen die een kundige en betrokken scheidingsadvocaat zoekt!

Uiterst professioneel en klantgericht

Ik heb de service als uiterst professioneel en klantgericht ervaren; alles werd zorgvuldig en efficiënt afgehandeld. De samenwerking verliep soepel en er werd veel moeite gedaan om alles naar wens te maken. Ze denken actief met je mee en geven duidelijk advies over wat wel of niet zinvol is.

• Geholpen door: mr. Isabelle Feenstra

In een prettige professionele sfeer een (soms) lastig dossier tot een goed einde gebracht

De bijeenkomsten vonden plaats in een fijne mix van persoonlijke betrokkenheid, kennis van zaken en efficiëntie.

Erg fijn geholpen

Ik ben deskundig geholpen door Annemarie. Annemarie heeft verstand van zaken en is erg goed bereikbaar. Ik voelde mij gesteund gedurende het gehele proces door haar oprechte betrokkenheid. Doordat er altijd ruimte was om te sparren voelde het als een prettige samenwerking.

deskundig geholpen

Annemarie is betrokken op een professionele manier, wat ik als erg plezierig heb ervaren. Communicatie van en met haar gaat soepel, zowel via de app, de mail als ook telefonisch Ze heeft me goed geadviseerd, ik ben zeer tevreden.

Steun en toeverlaat

Nooit verwacht dat een scheiding zo'n emotionele achtbaan zou zijn. En ook al ben je een jurist met 20+ jaar werkervaring, als het over jezelf gaat is het verschrikkelijk moeilijk om je eigen belang te bewaken. Dan is het fijn dat je Isabelle aan je zijde hebt. Isabelle beschikt over een indrukwekkende vakkennis en weet lastige zaken helder en geduldig uit te leggen. Maar minstens zo belangrijk is dat Isabelle rust geeft en oog heeft voor het menselijke aspect, ook met respect naar de "andere kant". Daarmee zorgt Isabelle ervoor dat de emoties niet de overhand houden. Je blijft tenslotte met je ex de ouders van je kinderen en een al te verstoorde verhouding is voor geen van allen goed.

• Geholpen door: mr. Isabelle Feenstra

Zeer goed en fijn geholpen

Lya Jeulink wist mij staande te houden in een lang en vervelend proces. Lya heeft mij op een zeer professionele manier bijgestaan, ze is zeer gedreven en verstaat haar vak als geen ander. Ze neemt alle tijd voor je en is betrokken bij de zaak. Een zeer fijne samenwerking met heel veel duidelijkheid. Braak advocaten is absoluut aan te raden

• Geholpen door: mr. Lya Jeulink

Eerlijke, kundig en gedreven zijn de woorden die bij ons opkomen!!

Herman Colleniusstraat 31

9718 KS Groningen