Mijn ervaring is enkel positief.

Fijn contact via de telefoon, als ik bel met een vraag is er altijd tijd en aandacht. Ik ben blij met De Friesland.

Tevreden

Goede afhandeling van medische zaken

Betrouwbaar, solide, gewoon goed!

Hoewel ik een kostenpost ben voor de Friesland voel ik mij geen lastpost. Bij persoonlijk contact word ik altijd prima geholpen. Duidelijke website. Alles gewoon dik in orde!

Daar hebt je wat aan!

Altijd vriendelijk,correct in de afhandeling en betrouwbaar,fijn!

Weet vaak alles wel te vinden in de app.

Meldingen komen goed binnen. Zoeken naar de inhoud van een rekening vind ik wat lastig

Goed bereikbare zorgverzekering

Niet de goedkoopste verzekering. Maar wel goed bereikbaar. Voor klanten uit noord Nederland een degelijke keus.

De zorgkosten worden goed behandeld.

Mijn ervaringen met zorgverzekeraar De Friesland is goed.

Nooit problemen ondervonden.

Wij zijn al vele jaren verzekerd bij De Friesland en nog nooit enig probleem of anderzins ervaren. Gewoon erg goed.

Nooit gedoe

Heldere communicatie. Telefonisch goed bereikbaar, als nodig.

Redelijk

Duur verzekering voor zaken wordt steeds minder....uitgekleed.

Goede zorgverzekeraar

Al jaren lid. Betalingen worden snel uitgevoerd

Ja

Goede service & prijs. Ook nog korting via Fryske Gea

Al jaren klant en nu moeilijk doen over een vergoeding (Saxenda)

Meerdere redenen om af te vallen, maar geen GLI gevolgd met voor mij geldige redenen. Naast een BMI van 45, hart-en vaatziekte, niertumor, prostaatkanker, galblaas verwijderd. Al jaren rugpijn door dubbele hernia en los zwevend stuk hernia. Oerwoud aan bindweefsel dus risico operatie. Neurochirurgie wil er niet aan. Bariatrische ingreep idem dito. Advies om met hulpmiddelen af te vallen, kan leiden tot minder rugpijn. Dus Saxenda met praktijkondersteuning. En zelf betalen, kan ik financieel niet dragen.

Alles goed geregeld en als je een keer telefonisch contact zoekt wordt je snel en goed geholpen

Zit al jaren hier , wat goed is moet je goed houden

Mijn ervaring is prima, nooit problemen, altijd op maat geholpen.

Krijg genoeg vergoedingen.

Ik ben tevreden met de Friesland

Duidelijk communicatie

Fijne zorgverzekeraar, Goede communicatie ! Fijn om betalingen in regeling te treffen en duidelijke portaal met informatie. Mvgr. Ronald ten Have

Perfecte uitgebalanceerde verzekering

Geen slechte ervaringen

Vlot geholpen goede uitleg

Prima verzekering, aardige meedenkende telefonisten en snel telefonisch geholpen.

Alles prima en wil ook niet veranderen van verzekering maar één ding vind ik heel erg en dat zijn de reiskosten voor een palliatieve kankerpatient die vaak naar het ziekenhuis moet en niets aan reiskosten terug krijgt, een taxi is vaak duurder omdat je eigen bijdrage moet betalen zodat het terug te krijgen bedrag van de taxikosten in het niet valt,ik kan dan nog beter de bus nemen voor 5 euro per keer maar dat is met mijn zieke lijf haast niet te doen…ziek zijn is heel duur erg genoeg! Verschillende mensen aan de telefoon gehad maar het is zo,n ingewikkeld systeem dat een niet fit en ziek mens er niet uitkomt (geen energie) dus alles zelf maar moet betalen van haar pensioen. Meer klachten heb ik niet en ben ik tevreden.

Heel erg goed

De Friesland is een perfecte verzekering

goede ervaringen

kan alles goed terugvinden en bij vragen krijg ik antwoord

Een zorgverzekering die doet wat je verwacht

Kom geen gekke dingen tegen. Ook wordt er gekeken naar beweging.

Prima zorgverzekering

Alles duidelijk op de site en mochten er vragen zijn dan ook telefonisch contact zo geregeld zonder lange wachttijden.

Sophialaan 50

8911 AE Leeuwarden

Over De Friesland

Wij gaan voor de meest gezonde en vitale gemeenschap van Nederland. Daar hebben we elkaar voor nodig.