positieve ervaring

Vooral persoonlijk kontakt prettig toen ik na kankerdiagnose vervoer moest regelen naar ziekenhuis vv. Werd vlot afgehandeld. Ook declaraties zoals van de tandarts worden snel verrekend en overgemaakt.

prima geregeld allemaal

korte lijnen en makkelijk contact via de app

Goeie verzekeringsmaatschappij

Altijd netjes bereikbaar en krijgen overal een antwoord op. Het wordt tegenwoordig wel allemaal erg duur de ziektekostenverzekering, daar mag wel een naar gekeken worden. Anderzijds worden we door de overheid ook een bepaalde kant uit geduwd. Maar prima service tot nu toe.

Waardeloos en verschrikkelijk duur!

Je betaald een godsvermogen maar onbeperkt fysio of 40 keer per jaar kan niet.. ik vind het schandalig. Je word opgelicht waar je bij staat in Nederland bahh.

AL 57 Jaren lang uitstekende verzekering voor ons geweest en nog.

Even een belletje, of je ook bij verzekeren moet zijn voor ziekenhuis, arts of medicijnen naar New-Zealand, niet nodig. Altijd prettig geregeld en daarom al bijna 57 jaar bij de zelfde ziekenverzekering. Voor ons geen ander maatschappij. Niks beter dan De Friesland

Je kunt altijd bellen en wordt vriendelijk te woord gestaan Ze helpen je met wat voor vraag het ook is En ze denken met je mee Top

Schandalig duur

Heel Nederland kan zien dat de marktwerking die in 2002 is ingesteld averechts werkt! Schandalig is het dat er veel geld gaat naar dure top bestuurders terwijl dat geld naar de zorg hoort te gaan. Daarom: terug naar een Nationaal Zorgstelsel!! De Nederlandse bevolking moet in opstand komen tegen deze schandalige gang van zaken!

klantvriendelijk

eerst luisteren dan adviseren op een begripvolle manier

Niets negatiefs te melden

Ik heb eerlijk gezegd niet zoveel te melden. Administratieve afhandeling is altijd op orde, premie is concurrerend en organisatie komt fris over.

Probleemloos

Als ik naar de dokter, apotheek, tandarts, ziekenhuis ga, alles gaat vanzelf.

Zeer goed, toon tevredenheid

Ik heb nog nooit iets slecht of ontevreden geweest

Goede afhandeling van alles

Geen problemen ondervonden bij alles

Betrouwbaar met een snelle afhandeling

Betrouwbaar.. Snelle afhandeling van gevraagde diensten

Zeer goede ervaring

Ik wacht al langer dan 1 jaar op mijn KNO beoordeling

Meerdere keren ben ik bij MCL geweest vanwege de luchtdoorstroom. Hierdoor ben ik Meerdere keren mijn eigen bijdrage kwijtgeraakt en wordt ik niet geholpen. Hierdoor is sporten moeilijk en heb ik mogelijk Hierdoor ook hartklachten gekregen. Ps, ik ben altijd al klant van de Friesland geweest.

Netjes en vlot

Ik wordt netjes en snel geholpen.

Betrouwbaar en volgens verwachting

Ze doen wat je van ze mag verwachten zoals elke zorgverzekeraar

Het is jammer dat alles zo veel duurder wordt elke keer. We doen al veel zelf, inloggen, wijzigingen ed, en toch gaat het jaarbedrag elk jaar aanzienlijk omhoog. Is er niet eens een korting voor trouwe klanten? Verder is de dienstverlening prima.

Prima zorgverzekering

Nooit geen moeilijk gedoe. Je krijgt waar je recht op hebt en de declaraties worden snel uitbetaald.

Nooit problemen

Alles loopt goed.

geen problemen

hulp vaardig als je beld en de rest online

Betrouwbaar.

Nooit problemen.

Ben zeer tevreden

Ben zeer tevreden

Alleen positieve ervaring, al zolang ik bij De Friesland verzekerd ben

- goede bereikbaarheid - prima hulp- en advies ingeval van - keurige, doorgaans behulpzame contacten - -/- helaas nog net betaalbare premie

Sophialaan 50

8911 AE Leeuwarden

Over De Friesland

Wij gaan voor de meest gezonde en vitale gemeenschap van Nederland. Daar hebben we elkaar voor nodig.