Marjolein is een topper

Ik heb 2 uur achter elkaar privé les gehad van Marjolein, echt super leuk gehad en gelachen. We hadden een lekker tempo erin zitten en ik heb echt progressie gemaakt.

• Wat heb je gedaan bij ons? Overig

Deskundige instructeurs met plezierige omgangsvormen. Aanrader!

Fijne instructeurs (skiles). Scherp op de uitvoering. Behulpzaam en plezierig in omgang.

• Wat heb je gedaan bij ons? Overig

Enthousiaste skileraar, Edo, die het op een leuke manier brengt.

Voor het eerst op de skiën. Wel wennen maar een ontzettende leuke en enthousiaste skileraar. Wij hebben de proefles positief ervaren en beginnen in oktober met onze skiles. Vandaar dat ik het nu met een 8 beoordeel en nog niet hoger.

• Wat heb je gedaan bij ons? Overig

Ontzettend leuke eerste ski ervaring voor mijn kinderen

Onze jongens hebben voor het eerst op de ski’s gestaan en vonden de snowcamp ontzettend leuk.

• Wat heb je gedaan bij ons? Kindervakantie activiteit (Snowcamps)

Heel goed.

Bezoek met 3 kleinkinderen. Zeer vriendelijke ontvangst en Ruben gaf een fantastische les. SNOEBOARDEN

Een goed gevoel

Ik heb nog nooit geskied. Heb hier een proefles geboekt. Dit omdat ik er al wat van weet zo dat ik in Oostenrijk er iets op voorbereid ben. Als ik weer een proefles wil boeken dan doe ik het wel weer bij Vallei 53. Echt een aanrader om het hier te doen.

• Wat heb je gedaan bij ons? N.v.t.

Zo veel geleerd in korte tijd!

Met zoveel geduld van jullie kant, al zoveel geleerd. Ik kom zeker volgend jaar terug voor meer lessen!!! Alleen dan verdeeld over een iets langere periode, Dank jullie wel voor alles.

• Wat heb je gedaan bij ons? Overig

Leerzame lessen in kleine groep.

5 lessen gehad van Marjolein. Veel geleerd. Goed om je techniek te verbeteren.

• Wat heb je gedaan bij ons? Overig

Leuke les en een tip om in NL te lessen

Ik had een les geboekt aangezien ik angstig was geworden tijdens een vorige wintersport vakantie. Leuke les gehad van Marjolein. Even weer helemaal naar de basis en even weer het “gevoel” op de skies te hebben en weer vertrouwen te krijgen. Was helaas wat te laat en heb maar 1 les gehad maar heb me voorgenomen om vlg jaar meer lessen te gaan volgen ter voorbereiding op de wintersport.

Fijne ervaring!

Mijn kind, man en ik hebben ski-les gehad. Fijne leraar en lerares en echt wat geleerd maar ook een leuke tijd beleefd! Wellicht volgend jaar nogmaals zodat we nog beter worden.

• Wat heb je gedaan bij ons? Overig

Mooie locatie! Geweldige activiteiten!

Midden in de natuur en goed bereikbaar. Vriendelijk en professioneel. Je kunt er terecht voor gevarieerde activiteiten, maar ook om gewoon iets te eten of drinken. Voor kinderfeestjes is het ook geweldig en na de tijd kun je perfect binnen en buiten zitten. Ook voor de skilessen komen we er al jaren. Het gebouw is onlangs helemaal vernieuwd en ziet er top uit!

• Wat heb je gedaan bij ons? Kinderfeestje

Plek voor een vakantie-gevoel!

Onze kids hebben hier ski-lessen gehad ter voorbereiding voor onze wintersport-vakantie. Instructeurs zijn allen erg vriendelijk en kundig. Tijdens de lessen kunnen wij binnen genieten van een heerlijke latte, cappuccino, thee o.i.d. met iets lekkers en kunnen we vanuit daar mee genieten van de ski-kunsten van de kids. Ook bediening erg vriendelijk! We zijn er volgend jaar weer!

• Wat heb je gedaan bij ons? Overig

Tuben, geslaagd uitje voor groep meiden.

Wij hebben met een groep meiden, leeftijd rond 8 jaar, getubed. Zowel het funtuben als extreme tuben was erg leuk. Goede en heldere instructie voor de start zodat de meiden veilig konden tuben. Ze hebben erg veel lol gehad.

• Wat heb je gedaan bij ons? Kinderfeestje

Wat een super enthousiaste mensen. Top skilessen gehad

Veel kennis en kunde. Enorm veel geleerd en veel meer zelfvertrouwen gekregen. Edo en Marjolein. Jullie zijn geweldig. Dank!

Hele fijne mensen

Komen hier al jaren voor onze voorbereiding op de skivakantie. Altijd behulpzaam en fijn geholpen met vragen.

Zeer fijne eerste priveskiles

We kwamen met een gezin met 2 kinderen (4&6j) voor onze eerste Skiles. De skileraar was zeer bekwaam en vriendelijk. Materialen waren prima en de sfeer ook. Kom zeker nog eens terug.

• Wat heb je gedaan bij ons? Overig

Ontzettend leuke 5 skilessen gehad.

Veel aan de skilessen gehad. 5 lessen hebben veel opgeleverd.

Goede ski lessen

Mijn zoontje heeft hier leuke en goede skilessen gevolgd. Het wachten in het restaurant is zeker geen straf. Vriendelijk personeel.

• Wat heb je gedaan bij ons? Overig

Onze zoon kan na 5 lessen al mooie bochtjes maken!

Edo geeft fijn les. Ons zoontje vertelde thuis: 'Ik vind het fijn dat meester eerst uitlegt wat ik moet doen en daarna laat hij het vaak even zien. Dan kan ik het nadoen.' Soms was onze zoon een boefje, maar daar gaan ze bij Vallei53 met humor mee om en dan skiet meneer weer zoals het hoort. Erg leuk ook hoe ze een cursus afsluiten met een diploma en medaille. Hij heeft dit trots laten zien aan familie en vrienden. Hij kan na 5 lessen, glijden, remmen en bochtjes maken. Voor de kerstvakantie komen we zeker terug.

Leuke ervaring

Leuke ervaring om de wintersport met te starten

• Wat heb je gedaan bij ons? Overig

Wij hebben een geweldig kinderfeestje gevierd. Eerst een uur skiles waarbij de kinderen die nog nooit hadden geskied binnen een uur al heel veel konden. Daarna nog een half uur fun tuben, ook heel leuk voor de meegekomen begeleiding. Al met al een hele geslaagde middag!!

• Wat heb je gedaan bij ons? Kinderfeestje

Erg leuk, vriendelijke mensen!

We hebben topdag gehad voor leerlingen van onze school (15-17 jaar).

• Wat heb je gedaan bij ons? Schoolactiviteit

Goed voor elkaar

Wij hebben een lespakket van 5 lessen met ons gezin afgenomen en hebben er nu 3 gehad. Naast de lessen is er mogelijkheid om vrij te skiën, dat is top! We zijn erg tevreden, de instructrice Marjolein is erg vriendelijk en deskundig. Wij gaan straks met een goede basis en vertrouwen de piste in Oostenrijk op!

• Wat heb je gedaan bij ons? Overig

Goed georganiseerd en een fijne service. Ik kom hier zeker nog eens terug.

Leuke ervaring op de borstelbaan skiën.

• Wat heb je gedaan bij ons? Overig

Supergoede en leuke skilessen voor de kinderen!

Nu voor het derde jaar hebben de kinderen, 9 en 6 jaar, hier skiles gehad. Het is de perfecte voorbereiding op de skivakantie. De lessen zijn persoonlijk en van hoog niveau, de kinderen gaan echt heel hard vooruit. Daarnaast is de beleving op 'de berg' ook echt leuk met de liftjes, verschillende moeilijkheidsgraden en het buiten zijn onder verschillende omstandigheden.

Blikkersmaatweg 15

7546 RJ Enschede

(053) – 42 831 41

Over Vallei53

Vallei53 is gelegen op recreatiepark het Rutbeek, waar wij een breed scala aan outdoor activiteiten aanbieden. Of het nu gaat om dagje uit, kinderfeestje, familie-uitje of bedrijfsfeest, bij ons ben je aan het juiste adres. Na afloop van de activiteiten is er de mogelijkheid om gezellig na te praten in ons restaurant of op het terras aan het water.