fijn dat ik in goede handen ben/ heel fijn dat ook gelijk mijn gebit schoongemaakt is, zonder dat ik het hoefde te vragen.
Perfekte behandeling en tandarts. Bedankt!
zie hierboven
Met zeer veel voldoening en professioneel behandeld
Vriendelijk personeel en tandarts doet goed zijn werk, neem ook de tijd als het even niet goed gaat
Snel efficiënt vriendelijk en vakkundig
Hele goede ervaring. Kundige mensen en vooral ook ontzettend aardig.
Heb geen klachten over deze contro
Prima!
Zeer correct
in een eerdere afspraak besproken: kies vullen of trekken.
Erg prettig
Vriendelijk ontvangen door de mondhygiëne en RAL
Heel prettig
Angst voor de tandarts: met veel begrip en geduld behandeld. Alles rustig uitgelegd en meedenkend met de patiënt
Een mooie praktijk, alles ziet er strak modern en eigentijds uit. Vriendelijke medewerkers, en service gericht.
Aan te bevelen bij anderen
Ben tevreden over de deskundige behandeling Lisette stelt je gerust en neemt je stap voor stap mee, door het behandelplan. Er overleg en er is tijd. Dat is fijn.
Ik was twee dagen te vroeg (dus vergist in de dag) maar ik kon toch terecht voor een afspraak. Ze hebben mij gewoon tussendoor gezien. Dus helemaal top! De mondhygiënist is heel vriendelijk en uitgebreid in haar behandeling.
Zeer tevreden over hoe de kinderen
Deskundig en vriendelijk
Met oprechte belangstelling ben ik geholpen, kreeg goed advies en ben met snelheid geholpen.
Een stel gezellige dames met kunde voor het vak, vulling pijnloos vervangen en super glad afgewerkt. Mondhygiëniste idem dito. Bedankt.
Ik komt al jaren bij Truus. Ik ben erg tevreden