Op een nieuwe, werkelijk schitterende locatie de periodieke controle laten uitvoeren. Nieuwe praktijk maar bekend personeel. Goede begeleiding en professioneel behandeld!
Prima locatie en aardige tandarts
Ik ben nu een aantal keren op de praktijk geweest. De mensen zijn professioneel en vriendelijk. Er is een heel persoonlijke en vrolijke sfeer. Je voelt je er snel op je gemak en er wordt met zorg naar je gebit gekeken.
Heel goed en zorgvuldig
Ontzettend vriendelijke mensen. Dat heeft gemaakt dat ik mij gelijk op mijn gemak voelde.
Ik ben zeer tevreden met Ralph als ta tandarts!
Zeer vriendelijk goede uitleg
Kundig
Wij waren er voor het eerst en de ontvangst was gewoon goed en de inschrijving ging eenvoudig. Vriendelijk personeel en niet hieven te wachten.
Erg vriendelijk, geduldig en bekwaam!
Had een beetje angst voor de tandarts na 4 jaar niet meer te zijn geweest! Had ook een slechte ervaring met mijn vorige tandarts. Ben toen overgestapt naar de Waalsprong. Ze hebben mijn echt gerust gesteld, en de tijd voor mijn genomen. Ik ga nu met een gerust hart weer mijn gebit laten onderhouden.
Super vriendelijk personeel. Voorheen was ik bang voor de tandarst maar ze stellen je zo opgemak dat ik er totaal geen last meer van heb.
hele fijne en goeie ervaring
Mijn ervaring is uitermate goed. Mondzorg de Waalsprong biedt een nette rustige omgeving. Het heeft voldoende behandelkamers en prettig personeel die een informele maar professionele uitstraling hebben. Bedankt voor de behandelingen.
Vriendelijk personeel en goede behandeling plaatsen van implantaten bovenkaak.
Prachtig resultaat, ik ben heel tevreden met de precisie waarmee tandarts te werk ging! Heeft me gerust gesteld voordat behandeling begon. Gewoon ook een prettig persoon.
Fijne tandarts. Ze geven geen preek maar denken mee
Al jaren goed.
Uitstekend contact en goed vertrouwen met de tandarts.
top
Wij zijn nog niet op jullie nieuwe locatie geweest en waren nog niet op de hoogte aan jullie verhuizing
Voor het eerst op deze nieuwe locatie geweest, ontvangst is uiterst vriendelijk, behandeling perfect en de gehele praktijk straalt rust uit gewoon een top praktijk.
Ik ben zeer tevreden over Truus Hutten. Al jarenlang kom ik bij haar. Mijn gebit blijft daardoor stabiel.
Goed en kundig geholpen
Fijne en eerlijke tandarts, de vorige tandarts die ik had wilde een kroon plaatsen, was dus niet nodig. Bij de vorige mondhygiëniste na het verwijderen van tandsteen 2 weken met ontstoken tandvlees rond gelopen, nu geen problemen gehad. Mooie nieuwe praktijk met aardig personeel.