Prima product en zeer goede service

Tegel tiller gekocht die snel geleverd werd. Helaas werkte de tiller niet goed. Contact met de verkoop gezocht, filmpje en foto gestuurd. Volgende dag werd ik gebeld met de mededeling dat de tiller omgeruild zou worden. Paar dagen later werd de “niet goed werkende” tiller opgehaald en de nieuwe gebracht. Deze nieuwe werkt prima. Hulde voor de service.

Alles netjes afgehandeld.

Top service

Wanneer besteld gaan zij meteen voor je aan de slag. Alles is net georganiseerd en de communicatie is super. Wanneer bij niet thuis wordt je gebeld en overleggen zij wat en hoe nu verder. Super ga ik zeker vaker bestellen!

niks mis mee

Prima,goede service

betrouwbaar /prima bedrijf

staan altijd voor mij klaar en denken met me mee

Snelle en goede service

Ondanks het feit dat we niet veel en vaak iets bestellen is de service top geregeld.

Gewoon hele aardige deskundige mensen die je helpen en daar waar nodig meedenken!

Goed geregeld

Nvt

Aankoop en levering top verlopen!

nvt

Topbedrijf, kennis van zaken en goede service!

Hier wordt je fatsoenlijk geholpen, medewerkers hebben kennis van zeken en denken klantgericht mee!

Goede service en meedenkend

Altijd goed geholpen!

Klantvriendelijk en goede service

Snel correct vriendelijk kundig!!

zoals hierboven beschreven top gewoon !!

Altijd goed

Fijn bedrijf om mee samen te werken

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Komen hun afspraken na en leveren snel.

Uitstekend!

Vlotte communicatie en bestelproces, goede kwaliteit aan een eerlijke prijs.

Goed geslaagd.

Goede prijzen, goede kwaliteit en op tijd geleverd.

Goede ervaringen.

Breed assortiment. Goede hulp en snelle levering

Bestelling gedaan en snel geleverd naar Belgie. Het was echter niet wat ik zocht dus gevraagd om het bestelde te kunnen retourneren. Dit was absoluut geen probleem en na ontvangst van de retour binnen de dag mijn geld teruggekregen. Zeer goede ervaring met dit bedrijf !

Mijn bestelling was optijd binnen. Dank jullie wel.

Mooie snelle levering

Palet met mijn bestelde artikelen netjes bij mij thuis op de oprit afgeleverd en rekening houdend met mij privé auto.

Uitstekende service.

Snelle en goede service.

SNELLE LEVERING GOED VERPAKT

TOP AANKOOP

prima werkend product en snel geleverd

goede duidelijke website, goede toelichting, keurige order afhandeling en goede en snelle levering

van den Bergsweg 17

7442 CK Nijverdal

Over Nemaco Bouwmachines

Met een verkoop-, verhuur- en serviceafdeling is Nemaco Bouwmachines totaalaanbieder op het gebied van bouwmaterieel. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten voor de woningbouw, utiliteitsbouw en GWW en leveren in heel Nederland. Ons assortiment bestaat onder andere uit bouwkranen, bouwliften, trilplaten, accu gereedschap, stratenmakersgereedschap en veel meer. Onze succesfactor? Dat is ons vakbekwame personeel. Met uitgebreide kennis van ons brede assortiment helpen we je graag verder.