Goede en snelle service en scherpe prijs!

Goede en snelle service en scherpe prijs!

Zoals het hoort

Makkelijk, vlot en correct

Topbedrijf !!

Topbedrijf met goede spullen en snelle service !!

De gevraagde dienst werd top uitgevoerd,het materiaal werd gebracht en opgehaald,goed uitgelegd dus alle lof naar jullie

Goed zaken doen

Fijne medewerkers die meedenken in oplossingen

Helemaal tevreden.

Netjes geholpen en super snel geleverd. Alleen jammer dat ik als zakelijke klant het zelfde betaal als een particulier. Mvg Mark

Goede service vaak kleine dingen snel aan huis

Goede ervaring en goede service Rob brengt inmiddels de onderdelen aan huis En nog een dikke pluim voor jan scherphof!

Top personeel

Klantvriendelijk en snel geholpen

Goede kwaliteit en snel geleverd

Ik had een kruiwagen besteld. En enkele dagen was die netjes afgeleverd.

Top materiaal

Snelle en vlotte levering, goede prijs kwaliteit.

geweldig

de fijne party om zaken mee te doen. zeer aan te bevelen.

Gute Maschinen sind immer verfügbar

Schnelle Bedienung, freundliches Personal

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top Bedrijf

Goede service en correcte medewerkers vooral Willy !

Uitstekende service

Zeer gedreven, vakkundig en vriendelijk personeel. Top bedrijf om zaken mee te doen.

Top bedrijf

Goede communicatie en fijne samenwerking met Jos

alles volgends afspraak

Net bedrijf met kundige monteurs. Wij waren op zoek naar maatwerk, en dat is door Nemaco netjes geregeld.

Netjes en correct

Altijd vriendelijk en behulpzaam

top!

Snel geleverd en goede kwaliteit.

overzichtelijk en duidelijk.

Snel en duidelijk

vlotte levering tegen een rendabel te maken prijs!

voldoende info om juiste keus te maken op de website, product voldoet uitstekend aan de verwachtingen.

goed advies en goede service

Voor een aanschaf van een machine advies ingewonnen en uiteindelijk de machine aangekocht. zeer goede service en uitermate klantvriendelik

goed en snel

goed en snel

vriendelijk en kundig

Ben goed geholpen en geadviseerd

Betrouwbaar met uitstekende service

Snelle levering, goed advies en uitstekende service

Prettig en fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Prettig en fijn bedrijf om zaken mee te doen. Zaken worden snel en correct afgehandeld en geleverd. Mocht er een keer wat verkeerd gaan, dan wordt het opgelost.

van den Bergsweg 17

7442 CK Nijverdal

Over Nemaco Bouwmachines

Met een verkoop-, verhuur- en serviceafdeling is Nemaco Bouwmachines totaalaanbieder op het gebied van bouwmaterieel. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten voor de woningbouw, utiliteitsbouw en GWW en leveren in heel Nederland. Ons assortiment bestaat onder andere uit bouwkranen, bouwliften, trilplaten, accu gereedschap, stratenmakersgereedschap en veel meer. Onze succesfactor? Dat is ons vakbekwame personeel. Met uitgebreide kennis van ons brede assortiment helpen we je graag verder.