Afspraak is afspraak

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Komen hun afspraken altijd na. Duidelijke communicatie.

Topbedrijf, snelle levering, goede service!

Snelle levering, goed advies, goede service

prima service

als service worden de producten gebracht. werkt wel makkelijk

nette en goede aankoop begeiding

goed personeel dat je goed te woord staat en met oplossingen komt.

Perfect service

Perfect service. Goede apparatuur gehuurd.

Gewoon op tijd en 100% ok

Gewoon op tijd en 100%

Ik werd supervriendelijk geholpen

Ik werd supervriendelijk geholpen, goed geadviseerd over een alternatief product, snelle levering, vriendelijke medewerkers zowel in Nijverdal als in Oldenzaal.Dit vind je bijna tegenwoordig niet meer. Echt Top!

Goede service, maar wel aan de prijs

Al jarenlang zeer tevreden!

Al jarenlang zeer tevreden!

Correcte afhandeling van retour

Correcte afhandeling van retour, goede communicatie.

Prima zoals altijd .

Prima zoals altijd .Jammer van de hoge verzendkosten

Snelle en perfecte reactie op de vragen die ik had, en vervolgens heel snel geleverd. Zeer tevreden met het geheel

Betrouwbaar

Goede website, volgende dag geleverd, adequate follow up per mail, snelle beantwoording vragen

Goed en snel geholpen

Ben top geholpen. Snel en met goed alternatief

Duidelijke website

Duidelijke website, snel en deskundig antwoord op mijn vraag en snelle en juiste levering

Altijd goede duidelijk service

Altijd goede duidelijk service

Zo als beschreven

Zo als beschreven En snelle levering

Goed bedrijf

Goed bedrijf. Goede producten. Goede service. Scherpe prijzen. Helemaal top!

Goed geholpen

Snelle actie

Goede service en advies

Goede service en advies

Wij wonen in Brabant

Wij wonen in Brabant, dus best wel wat reistijd. Na een belletje voor een afspraak wordt er snel gehoor aangegeven.

Snelle en juiste levering

Snelle en juiste levering

Altijd meedenken met jou wat de beste oplossing is .

Altijd meedenken met jou wat de beste oplossing is .

het bedrijf heeft het goed gedaan maar de kachel is waardeloos komt weinig warmte uit mvg Willem

van den Bergsweg 17

7442 CK Nijverdal

Over Nemaco Bouwmachines

Met een verkoop-, verhuur- en serviceafdeling is Nemaco Bouwmachines totaalaanbieder op het gebied van bouwmaterieel. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten voor de woningbouw, utiliteitsbouw en GWW en leveren in heel Nederland. Ons assortiment bestaat onder andere uit bouwkranen, bouwliften, trilplaten, accu gereedschap, stratenmakersgereedschap en veel meer. Onze succesfactor? Dat is ons vakbekwame personeel. Met uitgebreide kennis van ons brede assortiment helpen we je graag verder.