Een verademing als u een keuken zoekt!

In mijn zoektocht naar een nieuwe keuken was Tulpkeukens een absolute verademing. Warm ontvangst, professioneel meedenken, tijdens het proces goede informatie, vakkundige aflevering en montage. Echt een aanrader als u opzoek bent naar een nieuwe keuken!

Je voelt je welkom

Enthousiaste medewerkster die met leuke ideeën komt en prijs kwaliteit het beste voor de klant wenst. Het handmatig tekenen geeft een sfeervolle weergave. Alleen om even te kijken of het kastje nu links of rechts moet … is toch makkelijker op 3D.

Bedrijf dat waar wil maken dat je jarenlang van je keuken moet kunnen genieten.

Wij zijn bij onze 2e Tulp keuken wederom zeer tevreden. Niet alleen bij het samenstellen van de keuken maar ook bij de montage en de nazorg gaat Tulp zorgvuldig te werk. Tot op heden alleen maar positieve reacties mogen ontvangen.

Super geholpen!!

In mijn aangekochte woning stond al een Tulp keuken. Deze wilde ik graag aanpassen naar mijn smaak. Hierdoor eerst geïnformeerd of dit wel mogelijk was. Telefonisch erg vriendelijk te woord gestaan door Daniel en afspraak gemaakt bij Tulp Keukens in Wassenaar. Hier ben ik gastvrij ontvangen en super geholpen door Rowwen. Ik hoop nog lang te mogen genieten van mijn 'nieuwe' keuken.

Fantastisch geholpen.

Wij zijn zo fijn geholpen door Michelle en Rowwen. Ze dachten heel goed mee en kwamen met goede ideeën. Niks was te gek voor hun. Wij zijn super blij met ons mooie ontwerp en kunnen niet wachten tot de keuken echt staat.

Hele goede verkoper die goed met je meedenkt

Verkoper Daniël in locatie Wassenaar heeft ons erg goed geholpen. Hij heeft goed meegedacht hoe we het maximale uit ons budget konden halen. Dit heeft er voor gezorgd dat we een prachtige keuken hebben besteld waar we erg blij mee zijn.

Rijksstraatweg 457

2245 AC Wassenaar

Over Tulp Keukens

Tulp is uniek door haar eigen fabriek in Rijssen. Een fabriek waar alles mogelijk is. Onze meubelmakers werken aan de meest innovatie keukenontwerpen. Geen lopendebandwerk, maar echt maatwerk. Neem een virtueel kijkje achter de schermen of breng een bezoek aan een van onze vestigingen. Onze adviseurs staan voor u klaar om een echte Tulp voor u te ontwerpen.