Super vriendelijk en erg behulpzaam

Je kan al snel beginnen aan je rijlessen, ook zijn de lesgevers erg vriendelijk. Ideale rijschool om te leren rijden

Zeer professioneel

Stipt en vlot.

Vlotte samenwerking en leuke lessen via Erasmus in Kortrijk !

Top, alles duidelijk en klaar, leuke en aangename lessen ! Leerrijk. Instructeur had kennis van zaken en uiteraard met gemak geslaagd !

10/10

Secura is de beste rijschool in de België

Ik ben heel erg blij,

heel erg bedankt.

Super goed

Ik heb de rijlessen heel aangenaam beleefd. Ik keek er altijd terug naar uit. De begeleiding, uitleg & hulp waren super! De lessen waren leuk & gevarieerd. Heel veel verschillende plaatsen waar ik naartoe mocht rijden. Wat wel leuk is dat het altijd anders is. Ik zou secura zeker aanraden aan anderen!

niet zo goed

We waren aanvankelijk heel tevreden over rijleraar Bram voor dochter Leone. Onze zoon leerde vorige week met hem rijden maar het werd een nachtmerrie, met als gevolg dat onze zoon Wolkert de auto aan de kant parkeerde. Hij kwam dagelijks ontmoedigd thuis, hij kreeg niets van bevestiging en ook geen duidelijke instructies. Hij moet zijn auto aanvoelen, klonk het een 20-tal keer per les, maar wat betekent dit concreet?! Duidelijke, eenduidige uitleg ontbrak en ook aanmoediging en bevestiging ontbrak volledig ... we lieten het de leraar in kwestie al weten, dat we het ontzettend jammer vinden dat deze peperdure aangelegenheid helemaal niet rendeert, integendeel, een degout als gevolg. Bijzonder jammer en betreurenswaardig! Manoeuvres werden ook niet geoefend, bij Leone ten tijde wel al.

Heel vlotte, duidelijke leraar, open voor een grapje, examen ook vlot en duidelijk gegaan. Doe zo voort.

leerrijk

veel bij geleerd vriendelijk personeel

Leerrijke ervaring

Ook al was het in 3 maal mijn praktijk examen, ben ik tevreden door de begeleiding die ik kreeg

Fantastische ervaring met deze rijschool !

De rijschool was onbekend bij me, maar wat ben ik blij dat ik toch een afspraak heb gemaakt, getriggerd door de beschikbaarheid op korte termijn. Prijs/kwaliteit is het beste wat ik tot nu toe ervaren heb in vergelijking met andere rijscholen in Brussel en Oostende. Mijn eerdere ervaring met Pinkers op de baan in Oostende was heel teleurstellend. Ik bedank van harte Bram Spruytte die heel bemoedigend, motiverend, serieus, correct en aan de klant aangepaste begeleiding heeft gegeven, met adequate uitleg. Veel succes voor de toekomst aan deze rijschool die voor mij de beste is van Oostende.

Ben tevreden Geert mijn leraar heeftmijn enorm geholpen en zie 3April geslaagd

Voor mijn motorijbewijs Enorm veel bijgeleerd met Geert en examen centrum Roeselare hun Examinator heeft mijn gerust gesteld gisteren voor op baan vertrok en zie geslaagd

Heel correct

Heel correct met afspraken maken.

Veel vriendelijk

Heel goed

Beste rijles

Het was de beste les voor mij. Dank je wel.

Het was de beste les voor mij. Dank je wel.

tof,heel veel geleerd

vlotte en aangename leer meester,goede en moderne auto

Secura handelde snel en professioneel met afspraken, was vriendelijk en bood waardevolle lessen.

Secura handelde snel bij het maken van afspraken, waarbij de telefonische dienst bijzonder vriendelijk en behulpzaam was. Mijn lesgever was uitstekend, gaf duidelijk uitleg en zorgde ervoor dat ik heel snel het rijden onder de knie kreeg.

Ik ben heel erg tevreden van de lesgever die ik had als inspecteur

Rijschool is ook een tevreden plaats en heel erg vriendelijk mensen

Heel leerrijk

Je leert uit de fouten di je maakt en weet op welke dingen je goed moet letten. Ze helpen je als er iets niet zo goed lukt en leggen dan uit waarom het niet lukt en hod je het wel moet doen

De trainers zijn erg goed en ik raad iedereen aan om zich daar in te schrijven en te trainen.

Ik ben tevreden over de 20 uren praktijkopleiding

correct, goeie afspraken, geduldige begeleider

Zeer vriendelijke collega ben heel tevreden da ik rijschool Secura hebt gekozen

Zeer gooie collega

goede ervaring

Sint-Amandsstraat 129

8800 Roeselare

0032 51 26 77 26

Over Rijschool SECURA

Bij de Rijscholen SECURA kan u terecht voor de theorie- en/of praktijkopleidingen voor alle rijbewijscategorieën.