J

Hij was vriendelijk man

Prima lesgever, super service

De lesgever Bram is een supervriendelijk persoon. Hij stelt je op je gemak en leer je alles met het nodige geduld aan. Een dikke dankjewel hiervoor. Ook steeds vlotte communicatie omtrent de afspraken. Echt aan te raden.

Alles was orde en goed en duidelijk ..

Ik dank iedereen die verantwoordelijk is voor de school en ik hoop dat je een gelukkig leven hebt. Speciale dank aan meneer Dominique . Hij behandelde me goed en was een geweldig persoon die je altijd beter maakte. Bedankt voor alles . Baraa .

Prima lesgever, moderne voertuigen

Zeer interessant

Ik ben blij met de vooruitgang die ik heb geboekt. Hier ben ik mijn rijinstructeur het heel dankbaar voor.

Ik ben echt blij ik kies voor leren rijden bij Julie Perfect

Prima ervaring

Duidelijke uitleg

Goede begeleiding

Super goed

Super vriendelijk heeft mij alles goed aangeleerd

De begeleider (Stefaan M) was zeer professioneel en rustig, gaf vertrouwen en gaf veel tips.

De ervaring startte op het secretariaat waar de dame in kwestie zorgde voor een correcte administratieve afhandeling en het onmogelijke realiseren zijnde zo snel mogelijk voorzien in de lessen en de examenbegeleiding. De lesgever (Stefaan Muylle) was zeer rustig en zorgde dat ik de juiste tips kreeg. De begeleider zorgde dat ik met voldoende vertrouwen succesvol het praktijk-examen heb afgelegd.

Goeie begeleiding.

Zelfzeker gemaakt, tip and tricks voor manoeuvres en praktisch rijexamen. Algemmen top.

Zeer goede uitleg en betrokkenheid. Goede persoonlijke aanpak

Je word overal heel goed geholpen en ze hebben heel veel geduld. Ook bouw je een persoonlijke band op met je rij instructeur wat zeker helpt om je op je gemak te stellen

Goede, rustige, duidelijke lesgever en vlot contact met het onthaal.

Bij vragen en om afspraken te regelen was er steeds vlot contact met het onthaal. Na het bellen van het nummer op de site werd ik direct geholpen en waren ze erg vriendelijk. De rijlessen zelf (bij Bart in Ieper) gingen telkens heel goed. Een zeer rustige lesgever die goed alles uitlegde en ervoor zorgde dat ik op mijn gemak was in de auto. Was ook een zeer goede voorbereiding op het examen.

Vriendelijke mensen

De mensen zijn zeer vriendelijk geven veel tips luisteren ook goed naar je als je iets niet begrijpt.

De coaches zijn goed

Goede voorbereiding op het praktisch examen

super, top !

een super rijinstructuur

TOP rijschool - Wat een TOP service!!!!!

Ik werd zoooooo goed geholpen door Secura! Zowel administratief, planning als rij-ervaring. TOP Rijschool!!!

Heel goede ervaring

Goede organisatie, goede instructeur

Zeer professioneel

Hele vriendelijke lesgever en vooral kalm en rustige bij uitleggen en heeft veel geholpen voor me mijn mening.

Ik ben van het eerste moment tot mijn laatste moment heel goed geholpen geweest. Ook de snelle service is een pluspunt . Top begeleiders .

Francis en Johan top instructeurs.

Ik had een goede ervaring met beide instructeurs. Ze waren vriendelijk, respectvol en beide ervaren chauffeurs. Bedankt voor de rijlessen!

Perfecte ervaring.

super lieve begeleiding

heb snel bij geleerd en heb altijd leuke autoritten gehad

Vlotte communicatie en toegankelijkheid

Jullie stonden ons bij met raad en daad van inschrijving tot rijbewijs.

Sint-Amandsstraat 129

8800 Roeselare

0032 51 26 77 26

Over Rijschool SECURA

Bij de Rijscholen SECURA kan u terecht voor de theorie- en/of praktijkopleidingen voor alle rijbewijscategorieën.