snel en leerrijk

veel rijscholen gecontacteerd, maar deze hadden veel te lange wachtrijen. Secura is een flexibele rijschool waarvan ik nuttige informatie en ervaring heb gekregen.

zeer goed

duidelijke uitleg en vriendelijke lesgever

Heel goed!

Goede ervaring gehad, de rijinstructeur was geduldig en duidelijk. De afspraken vastleggen verliep vlot en het was handig dat ik telkens een herinnering kreeg de dag voor de rijles.

Ok maar niet genoeg

Ik kreeg nooit te horen wat ik slecht deed en kon dus niet vooruitgaan.

Zeer leerbaar

Zeer goed Francis geeft me goei tips geven en Wat ik meer moet opletten

Heel aangename mensen

Aangenaam om contact te zoeken en ook om de lessen te volgen.

Goede uitleg voor de maneuvers

Goede uitleg, veel bijgeleerd!

Zeer goede begeleiding!

Zeer ontspannend leren

Door een super rijrinstructeur (Jan Kerckaert) alles op het gemak en heel goed uitgelegd gekregen ! Met veel geduld wijst hij je op Fouten en zegt alles goed uit.

Goed so helpen voor mij opleidng rijbewijs

Heel Goed

Mijn ervaring met secura was heel goed. Alles is goed gegaan en ik heb een goede rij-instructeur gehad die heel vriendelijk was en me goed begeleid heeft bij mijn rijlessen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Opperbest

Het was de beste keuze om via Secura te leren rijden. Ik kon voor niemand beter wensen dan Francis, hij heeft mij enorm goed begeleid: alles grondig overlopen van A rot Z, zeer vriendelijk en geduldig geweest en mij een enorm veilig gevoel gegeven. Dankzij Secura ben ik een zelfvertrouwde shauffeur die nu met veel trots een rijbewijs heeft kunnen bemachtigen.

Super goed

Hele goeie rijshool

Nul niet vriendelijk

Niet goed

Ik vond het fantastisch goed

Toffe instructeurs gehad, ik heb 20u gedaan en raad het iedereen aan.

Erg tevreden

Goede rij instructeur, duidelijk en goed onderhouden auto.

Super rij instructeur

Ervaren rij instructeur

Volledig geslaagd maar deels door geluk

Voor a rijbewijs start je met 2 leerlingen, de andere was na de eerste les bang en was de 2de les niet happig om verder te doen, hierdoor is de 2de les volledig zelfstudie geweest. de helft van de 12u op de baan was uiteindelijk 2 uur van de 12. Ik ben geslaagd voor volledig zijbewijs dus geen probleem daar, maar ik had wat ingeluk met de andere leerling

Durven

Mijn instructeur is Geert.,.is streng maar zo heb ik veel bijgeleerd .,. En toont alles voor zou heb ik durven mijn 8 zonder probleem doen .,. Ben in 2 keer geslaagd voor t parcour 1 ste keer enkel noodstop niet optijd.,

Heb in zeer korte tijd goed leren rijden!

De begeleiding was perfect. Heb vlot en goed leren rijden met de nodige tips. Vriendelijke en respectvolle begeleider ook. Alles was fantastisch.

Mario Vandromme is een topper!

Ik vond dat Mario het heel goed uitlegde. Ik voelde me ook direct zeer veilig achter het stuur en op banen waar ik normaal niet op durfde te rijden. Het is dankzij hem dat ik geslaagd ben!

De lessen zijn gewoon super verlopen!

De lessen en het autorijden zelf zijn gewoon super verlopen. Mijn leraar was top!

geweldig

na een zeer ernstig motorongeval, en voor meer 25 jaar niet met een auto te hebben gereden, moest ik opnieuw de feeling hebben de rij instructeur was geweldig zal nog een paar keer moeten terug gaan, maar dank u aan de rij instructeur.

Dominique Vandendriessche is een zeer goede lesgever.

Ik heb mijn 20u gevolgd bij jullie en Dominique Vandendriessche was mijn lesgever. Ik heb veel geleerd van hem en dat ben ik heb dankbaar.

Nice

Nice

Sint-Amandsstraat 129

8800 Roeselare

0032 51 26 77 26

Over Rijschool SECURA

Bij de Rijscholen SECURA kan u terecht voor de theorie- en/of praktijkopleidingen voor alle rijbewijscategorieën.