Heel goeie begeleiding

Enorm goeie begeleiding en afspraken regelen gebeurde snel en vlot ! Zeker een aanrader!

top school!!! beste instructeur van de Benelux, veel van bijgeleerd en prachtige communicatie met de rijschool. Ik ben al een grote stap verder waarvoor mijn oprechte dank aan de instructeur meneer Francis en het team secura.

Goede en vriendelijke lesgevers

Veel bijgeleerd in 6u en enorm vriendelijke lesgevers gehad waar je gerust een goed gesprek mee kan hebben tijdens het rijden, waardoor je je enorm op je gemak gaat voelen.

Alles was zeer duidelijk.

Goed!

Goede begeleiding

Zeer veel bijgeleerd.

Ik kon helemaal niet rijden, maar na mijn 20 uren kan ik al vooruit met de auto. Soms was het te druk (spits uren) waardoor het wat moeilijk was om te rijden, maar toch probeerden ze altijd een andere oplossing te vinden.

Leerrijk

Ik heb veel bijgeleerd, goeie tips gekregen.

Perfecte mondo

10/10.

Ik had geert als instructeur en in 1 woord top alles perfect uitgelegd en op nog geen 20 uur kon ik rijden

Het was een super ervaring om les te krijgen

Top rijschool!

Ik heb een heel goede ervaring gehad met de rijschool Secura. Mijn instructeur was Bram Spruytte en ik ben zeer tevreden dat ik hem heb gehad! Echt een goede instructeur die jou gerust stelt en heel behulpzaam is. Voor iemand zoals ik die bang was om op de baan te gaan rijden was ik snel dat angst kwijt. Echt een aanrader!

Aangenaam, goede begeleider

Alles werd op een rustige manier uitgelegd en op een goed tempo werd de lat hoger gelegd.

zeer tevreden over.

heel goeie service . de motard instructeur is naar mijn mening de beste in zijn vak

Super goede leerervaring!

Een goede rijinstructeur! Heel veel geduld! Alle vragen die ik had, werden beantwoordt. Veel op de baan les gehad, de uitleg was extreem goed en het werd op mijn eigen tempo gedaan. Daardoor een goede rijervaring opgedaan. Bedankt voor de goede zorgen, en het bijleren van alles!

Positieve ervaring, veel bijgeleerd

Heel fijne ervaring met de rijinstructeur. Ik zit nu zelfzekerder achter het stuur. Het enige nadeel dat ik ervaarde is dat de auto van de rijschool stukken moderner is dan de auto waar ik thuis mee rij. Sommige handelingen die ik heb geleerd, waren dus niet meer bruikbaar en moet ik opnieuw leren.

Had meteen mijn voorlopig rijbewijs

Goede rijleraren gehad. Zeer goede communicatie via telefoon en email. Na 20 uren les had ik meteen mijn L behaald. Ook heb ik theorielessen bij ze gevolgd en ik was meteen geslaagd voor mijn theorie-examen.

Rijinstructeur Yves Quidousse is top!

Ik heb na 4 uur rijles mijn rijbewijs A2 kunnen verhogen naar een Rijbewijs A. In deze korte tijd van 4 uur waren de uitleg en tips doelgericht en zeer nuttig.

Alles verloopt vlot

Goede vlotte afspraken

Vriendelijk, goeie service, behulpzaam

Thanks rijschool secura.

Thanks rijschool secura.

Professionele opleiding leidt tot resultaat!

Goeie leraar met jaren ervaring kan maar leiden naar een goeie opleiding. Na een twijfelende start toch blijven goeie tips krijgen dat ik na de 2e dag een heel beter gevoel had. Kortom goeie opleiding gekregen met resultaat m’n rijbewijs BE Dank u Jan

Heel goed

Zeer leerrijke praktijk lessen gehad met de motr!

Geduldig en duidelijk

Prima !

Mijn dochter werd heel goed voorbereid door de heer Mario Verdromme . Dank u wel !

Sint-Amandsstraat 129

8800 Roeselare

0032 51 26 77 26

rijschool@secura.be

Over Rijschool SECURA

Bij de Rijscholen SECURA kan u terecht voor de theorie- en/of praktijkopleidingen voor alle rijbewijscategorieën.