Correct, vlot en de reden waarom ik geslaagd ben!

Mijn instructeur (Geert) was een correcte man en streng waar nodig. Toch was er zeker ook plaats voor een babbel. Dit was de perfecte manier om mij klaar te stomen voor het praktische examen waar ik van de eerste keer voor slaagde.

Hebben mij zeer goed geholpen

Heel veel bijgeleerd en altijd op tijd en vriendelijk mvg wey

De tijd vliegt voorbij !

Goeie auto's Goeie rijinstructeur Je leert veel in korte tijd

Goed communicatie en vlotte bereikbaarheid

Zeer vriendelijke instructeur en ook medewerker aan de telefoon! Zeker aan te raden

Fantastisch

Mijn rijinstructeur heeft me heel goed geholpen!

GESLAAGD

GOEDE BEGELEIDING EN EXTRA EXAMENTIPS

Alles vlot verlopen.

Zowel communicatie op voorhand was super vlot, snel,correct. Van rijlessen was mijn zoon ook heel positief. Duidelijke uitleg, hij heeft veel bijgeleerd.

Leerrijk en leuk tegelijk

Andy is de leukste rijinstructeur dat je je kan voorstellen.

Super lessen

Ze zijn altijd heel rustig nemen ook de tijd om je alles duidelijk uit te leggen, luisteren wat je al kan en wat niet. Zonder deze lessen had ik nooit deftig kunnen rijden.

Ik vond het een leerrijke ervaring.

Ik vond het heel leerrijk.

Fantastisch

Geweldig rijschool met de beste rijinstructeurs

Goed, Duidelijk, Snel

De rijslessen waren duidelijk en goed. De instructeurs waren vriendelijk. Na bellen had ik de week erna al direct 16 uur rijlessen ingepland. Vlot verlopen!

Met een goede instructeur heb ik veel geleert en was geslaagd voor mijn examens.

Alles was goed uitgelegd. Ik had een instrucheur met veel ervaring. Ik heb veel geleerd en was geslaagd voor de examens.

Super !

Zeer veel goeie tips en mooi uitgelegd. Aangename ervaring. Ik zou secura rijschool zeker aanraden.

Heel goed

Ook heel goed

Gewoon super!

Ze luisteren naar je als je iets niet begrijpt en geven je de nodige tijd en juiste lessen waarin je het moeilijk hebt super gewoon!

goede begeleiding

goede begeleiding

Zeer positief

Was heel tevreden met de rij-instructeur. Alles goed uitgelegd. Heb oprecht een positieve ervaring gehad.

een positieve ervaring,goed geholpen

Hallo,ik heb mijn theorie cursus in Oostende gevolgt,2dagen in het weekeind,was ik blij om,goeie les gekregen,ik was goed voorbereid op het examen mijn praktijkles te Diksmuide , goede les gekregen ,een goeie instructeur,ik was goed voorbereid voor het examen En ook door de mensen op de bureau bij Secura heel goed geholpen de planning is schitterend verlopen , de mensen zoeken voor oplossingen kwestie de rijurenen wanneer je beschikbaar bent Kortom , ik ben heel tevreden over rijschool Secura Dank aan jullie!!! Veel groeten roy

Fantastische lessen

Ik heb nu bij Secura en een andere school rijlessen gevolgd, bij de andere deed ik 20 uur en bij secura 6 uur na 2 mislukte examen pogingen. Ik kan werkelijk zeggen dat ik meer heb geleerd in die 6 uur dan van de 20 uur bij de vorige. Enorm aangename instructeurs en werknemers!

Heel geweldig.. en de trainers zijn beter dan geweldig

Bedankt.. Het was echt een geweldige ervaring.. Ik heb veel geleerd en ik voelde me helemaal tevreden tijdens de training, vooral met de trainers (Dominique Vandendriessche en Francis Goetgeluck)

Aangenaam en vriendelijk

Vlot en vriendelijk voor het regelen van de rijlessen. Een aangename rijinstructeur.

Heel tevreden!

Goeie lesopbouw, veel bijgeleerd!

Ik ben goed, vlot begeleid.

Ik vond het heel leerrijk. Ik vond dat ik er snel mee weg was. Ik vond het goed dat ik direct op de baan mocht zodat ik alle tijd kon benutten. Ik vond het goed dat ik af en toe mocht kiezen wat ik oefende.

Sint-Amandsstraat 129

8800 Roeselare

0032 51 26 77 26

Over Rijschool SECURA

Bij de Rijscholen SECURA kan u terecht voor de theorie- en/of praktijkopleidingen voor alle rijbewijscategorieën.