Erg goed geholpen met de aankoop van onze nieuwe auto!

Laatst hebben wij onze auto hier ingeruild voor een nieuw karretje. De verkoper was erg klantvriendelijk en behulpzaam!

Prima garage

Altijd keuriggeholpen

Correct en toch informeel.

Van de eerste aarzelende goedemiddag (van mijn kant) tot de laatste handdruk (boks) bij aflevering van een occasion, behandelt de ploeg van Vos je alsof je het grootste top-model komt aanschaffen. Ben met een enorm goed gevoel hier klant geworden en heb alle vertrouwen dat het met het onderhoud in de toekomst ook goed zit.

Netjes geholpen en een mooie auto gekocht daar erg blij mee .

is gewoon goed

je wordt keurig op een rustige manier geholpen alles is duidelijk ook de uitleg cq verschillen

Komen afspraken na

Goede adviezen en service

Heel goed

De ontvangst was uitstekend; er werd ruim de tijd genomen voor gesprekje. De auto stond gereed. Ook het tweede gesprek was prettig en nuttig.

Fijn bedrijf!goede service .alles gaat heel gemoedelijk en komen afspraken na

Zie hierboven

Oog voor de individuele klant, meedenken en kwaliteit leveren

Na de goede ervaringen met Vos in Den Bosch "moest" ik overstappen naar het bedrijf dat de Bossche activiteiten overnam van René Vos. Ik woon namelijk in Den Bosch en dat was natuurlijk handiger. Na wat mindere ervaringen (o.a. verkeerde voorlichting over navigatie en voorlampen) ben ik weer terug bij Vos. In Waalwijk weliswaar, maar dat extra rijden heb ik er graag voor over.

In tegenstelling tot veel andere dealers heb ik bij Vos voldoende aandacht gekregen.

Op de juiste afhandeling van de vrijwaring van een ingenomen auto ben ik tevreden. De levertijd mag wat korter.

Wij zijn al een aantal jaren zeer tevreden over de dienstverlening/service van Vos

We zijn al heel wat jaren klant bij automobielbedrijf Vos en zijn hierover zeer tevreden. Goede service en dienstverlening en de medewerkers zijn vriendelijk en transparant.

Klant vriendelijk en eerlijk bedrijf.

We zijn bij onze tweede aankoop ook weer goed en met veel zorg en aandacht geholpen.

klantgericht, betrouwbaar en goede service

ik heb nu mijn vierde auto bij Vos gekocht naar volle tevredenheid over de auto, de afhandeling van de koop en inruil de service is bij Vos altijd prima in orde

Komen afspraken na.

Duidelijk en betrouwbaar.

Klantvriendelijk

Goede service vriendelijk personeel

Vertrouwd, vriendelijk en deskundig

Auto gekocht en volledig goed voorgelicht

Goede opgeruimde garage en showroom.

Warm ontvangst en meedenkend

Fantastisch geholpen bij Vos Zanddonk

Zowel bij problemen met onze vorige auto als bij de keuze en aanschaf van onze huidige auto prima geadviseerd. Prettig persoonlijk bedrijf.

Fijne ervaring, goed geholpen.

Fijne ervaring gehad, goed geholpen door Rene en Martie. Kregen een leuk bedrag terug voor onze auto en de deals was snel rond. Afgesproken was dat er een aantal puntjes aangepakt zouden worden en dit was bij de oplevering allemaal gedaan. Zou er in de toekomst zeker weer een auto aanschaffen.

Positief over alles.

Behulpzaam personeel, deskundig en snel. Nooit gezeur.

Gewoon meteen fijn, hup auto in proberen en Een goed en fijn gesprek eromheen

Prima!

Betrouwbaar adres voor een nieuwe auto of occasions. Altijd goed geholpen en fijne service.

Betrouwbaar en servicegericht

Aankoop en onderhoud

Al 40 jaar klant

Goede service, prima overleg bij evt problemen.

Zanddonkweg 2

5144 NX Waalwijk

Over Automobielbedrijf Vos Zanddonk B.V.

Welkom bij Vos Citroën "50 jaar Citroën Ervaring!" Wij bieden een totaalpakket op het gebied van autorijden in één van het meest vooruitstrevende automerk in de geschiedenis. Dit totaalpakket omvat o.a.: verkoop van nieuwe en gebruikte auto's, reparaties en onderhoud, schadeherstel, leasing, financiering en verzekering, snelservice en accessoires. Dit alles geschiedt in een zeer sfeervolle en hartelijke ambiance met vakkundige medewerkers.