Nog echt zo als het hoort als je je spaarcentjes uit gaat geven.
Toeval bestaat niet.
Mijn zoon kocht een auto, dat autobedrijf had een Citroën c3 staan dus wij maar even proefrijden.
We kamen zeer enthousiast terug maar kwamen er financieel helaas niet uit.
Veder gaan kijken op internet, zag een zag een mooie staan in Hengelo nou komen we zelf uit t gooi dus niet om de hoek dus telefonisch onderhandeld en afgereisd naar Hengelo 1.5 uur reiden.
We werden zeer onvriendelijk ontvangen en de auto 1.5 jaar oud was rondom beschadigd. We zijn niet een wezen proefrijden.
Moest een paar dagen later bij een leer bedrijf in Waalwijk zijn, en toevallig daar naast zat vos een Citroën dealer (was er eigenlijk wel klaar meer) maar zij tegen mijn vrouw toch even kijken.
Het ontvangst was een vertrekkende zeer vriendelijke heer wat bleek de eigenaar te zijn.
Ik moet nu weg maar er komt iemand bij u, wij liepen verder en werden daar ontvangen door Martie de salesmanager we zijn gaan kijken naar mogelijkheden en eventuele inruil en hebben proef gereden dit was een zeer prettige ervaring.
Martie was nog zo’n verkoper die mee dacht en eventuele opties gaf we kwamen er nog niet helemaal uit maar zaten dicht bij elkaar.
We zijn naar huis gegaan met een goedgevoel en toch nog niks gekocht.
Einde van de dag nog eens gebeld of we het verschil niet konden delen pats boem verkocht.
Er moesten wat opties op de auto gezet worden dus moesten even anderhalve week wachten en daar was de dag van ophalen, mijn vrouw grapte onderweg nog zou er een strik om zitten.
Daar aangekomen ontvangen door Martie en papieren in orde gemaakt betaald en daar stond hij binnen in de showroom met een mooie hoes er over.
We kregen nog een lekkere fles wijn en gingen ons cadeau uitpakken een mooie glimmende Citroën c3 hij werd naar buiten gereden en Martie kwam naast me zitten om alle opties uit te leggen. Waarnaar we veilig op pad konden.
Kort om een zeer prettige ervaring door zeer vriendelijke en enthousiaste medewerkers.
Hier is een auto kopen een feest