De service is erg goed. Je krijgt vooraf netjes een offerte voor de kosten bij reparatie. Daarnaast word je altijd netjes ontvangen en heerst er een prettige sfeer. Ik ben nog nooit teleurgesteld geweest over een reparatie! In één woord TOP!
Zeer hartelijke mensen die met de klant meedenken om tot de juiste oplossing te komen. Reparaties worden top uitgevoerd. Vertrouwd adres, aanbevelenswaardig!
Super garage met snelle service.
Problemen opgelost
Er wordt altijd eerst gebeld welke reparaties / onderhoud er moet gebeuren.
Goede service. Klantvriendelijk Goed overleg is mogelijk
Net garage met lieve mensen en goeie service
Super geholpen met mijn probleem nette sevice en hele vriendelijke mensen.prijs ook netjes Al met al super tevreden
Gekwalificeerde vakmensen.
is een goed en deskundig bedrijf, je word alltijd vriendelijk te woord gestaan door het personeel, reparaties worden netjes voldaan en alles kan in overleg.
Ik ben zeer tevreden over de snelle en uitgebreide service!
Wat een top garage, echte specialisten met veel ervaring.
Wij brengen onze auto altijd naar Univer voor reparatie en onderhoud. Goede en deskundige service, je wordt vriendelijk geholpen en een goede prijs/kwaliteit verhouding!
Snelle service en altijd vriendelijk
Alles snel geregeld
Kunnen ook hun fout toegeven en lossen het op!!!
Goed geholpen!!
Geen onverwachte verassingen. Duidelijke prijs afspraken door middel van offerte. En goede service.
Elke keer een goede ervaring!
Ondanks de drukte proberen ze je zo snel mogelijk te helpen.
Altijd bereikbaar voor hulp en in overleg is alles mogelijk!
Duidelijke communicatie en advies over de reparatie
Auto voor een weg gebracht voor een reparatie. Univer had goed uitgelegd wat het probleem was en netjes gerepareerd.afhandeling is super en de prijs is ook nog netjes.
Al jaren klant en loop iedere keer weer tevreden de deur uit.
Textielstraat 10
7483PB Haaksbergen
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.