Auto voor apk en onderhoud gebracht. Had geen vervangend vervoer geregeld en ben zelfs door hun thuisgebracht!
Top en betrouwbaar bedrijf! De personeel werkt met passie, snel geholpen en goed uitleggen wat er aan de hand is en eerlijk advies geven voor de oplossing. 100% AARADER!
APK en wat vervangwerk en reparatie aan de auto van mijn zoon. Prima geholpen, doen niet moeilijk zoals enkele andere garages.
Top!
Communicatie met de klant, waar top-merken garages puntjes aan kunnen zuigen. Nou ja, attent, vriendelijk, communicatief, dienstverlening boven verwachting, en niet onbelangrijk. Ik heb tenminste het gevoel, dat alles het beter doet, EN dat hij zuiniger rijdt.
Uitstekende service, goed geholpen.
Heel goede service en goed en netjes werkend. En denken met je mee. Zal zolang ik rij mijn garage blijven.
Goed en professioneel arbeid verricht aan mijn voertuig. Tevens is men erg klantvriendelijk.
Altijd aardig en erg behulpzaam.
Ben gelijk en vriendelijk geholpen Had een lampje stuk echt top .
Tijdens onze vakantie kregen wij autopech. In een periode waar andere garages door drukte ons niet konden helpen kon Univer dit wel. Met goed overleg en snelle acties was de auto zeer snel weer rijklaar. Als deze garage niet bij het vakantieadres maar bij mijn woonplaats stond was ik een vaste klant geworden :)
Bij Autobedrijf Univer krijg je eerlijke adviezen over noodzakelijke werkzaamheden: geen verborgen kosten of onaangename verrassingen. Klantvriendelijkheid is bij deze garage nog vanzelfsprekend en er wordt altijd met de klant meegedacht.
Ze zijn altijd vriendelijk en transparant naar de klant toe. Geen verrassingen achteraf met de factuur je weet op voorhand waar je aan toe bent. Goed en vakkundig personeel.
Als iedere garagehouder zo'n houding naar zijn/haar klanten zou hebben, dan zou er absoluut geen reden tot klagen zijn. Altijd, en maar weer dat stukje extra aandacht, dat stukje extra toelichting, dat je als klant bij in verlegenheid wordt gebracht. TOP
Super vriendelijk snelle service je wordt er altijd goed behandeld
Dank voor de al jarenlange super service!
Goede service, vriendelijk, behulpzaam.
Nvt
Goede service en netjes.
Flinke operatie (distributie, multiriem, spanrollen etc) aan mijn auto en alles is perfect gedaan. Meedenken, alles in overleg en goede koffie! Bedankt maar weer en graag tot een volgende.
Altijd goed!
Ik ben uitstekend geholpen, en men is zeer vriendelijk. Alles wat aan onze auto is gerepareerd wordt goed uitgelegd. Onze auto loopt weer als een zonnetje. Klaar voor de vakantie. Dank voor de goede service.
Nouwkeurig aangegeven welke werkzaamheden verricht moesten worden, wat de kosten hiervan waren.
Voor een eerlijke prijs, een dealer overtreffende service. De dure onderdelen die, volgens de dealer, vervangen moesten worden konden gewoon op een goedkopere manier gerepareerd worden.
Fijn bedrijf
Textielstraat 10
7483PB Haaksbergen
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.