we hebben een afspraak gemaakt en wanneer ons auto klaar was werden we gebeld. Ze zijn erg vriendelijk en behulpzaam.
Heel professionele garage! Ik kon direct terecht en werd heel prettig en vriendelijk op de hoogte gehouden van de duur en de kosten van de reparatie.
Goede, vriendelijke en duidelijke informatie bij afspraak maken. Tevens een snelle en perfecte reparatie, ik ben zeer tevreden TOP.
Kom hier nu al een paar jaar. Mijn zoon was al klant en op zijn aanraden ben ik daar ook terecht gekomen.
Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij niet alleen deze keer, maar de afgelopen 6 jaar altijd goed zijn geholpen bij Univer. Altijd is er tijd voor een eerlijk en helder advies. Word er met je meegedacht wat het beste voor jou als klant is. Wij hopen dat Mehmet, Ozge en hun team nog jaren aan onze auto sleutelen en ons blijven voorzien van hun deskundigheid.
Ik kocht hier een tweedehands auto, Skoda Octavia. Ik werd netjes geholpen en er is goede service verleend. Men hield zich aan de gemaakte afspraken. Maanden na aankoop ben ik nogsteeds mega tevreden met de auto.
Heel goed service en eerlijk
Prima garage
Recentelijk een auto gekocht bij hun, korte lijnen denk goed mee. Na een paar weken had een steenmater onze bekabeling van de auto doorgebeten ze hebben dit kosteloos opgelost en voor een oplossing gezorgd dat het niet weer kan gebeuren.
Bij garage Univer word je altijd bijzonder vlot geholpen! De eigenaren zijn opgewekt en nemen tijd voor een persoonlijk praatje. Het team werkt hard om je auto zo goed mogelijk te onderhouden en bijtijds gereed te hebben. De persoonlijke service en het feit dat je altijd snel terecht kunt, ook even tussendoor voor het bijvullen van bijv. olie, maakt voor mij dat Univer qua service ver boven andere garages uitsteekt!
Ik kom er al jaren en ben zeer tevreden. Altijd duidelijkheid vooraf of tussen de reparatie door. Fijne mensen.
Super klant gericht en leveren gewoon goed werk. Fijn in de communicatie. Wat mij betreft een echte aanrader.
Op een prettige manier hier een auto gekocht.
Auto kwam niet door APK ivn te hoge roetmeting De monteurs hebben eerst gezocht naar het probleem dat het veroorzaakt heeft, bleek een verstopte leiding te zijn waardoor het roetfilter niet meer werd geregenereerd. Helaas was het roetfilter dusdanig vervuild dat er als nog een revisie van het filter nodig was. Uiteindelijk is de auto glansrijk door de keuring gekomen, de motor storing opgelost en ik kreeg de auto keurig gewassen terug.
Inmiddels al een paar jaar ons vaste adres voor APK, onderhoud en reparaties. Een absolute aanrader!
Zijn top mensen die je graag willen helpen! En ze bespreken alles met je super fijn!
Bij Univer kom ik graag. Zeer vriendelijke mensen, deskundig en denken altijd mee over de beste en betaalbare oplossing. Graag tot een volgende keer.
Zeer vriendelijk en correct. Servicegericht en prijs/kwaliteit verhouding prima
Altijd vriendelijk en goede duidelijke afspraken
Erg vriendelijke, gezellige en vakkundige mensen, komen keurig alle afspraken na.
Voor mij het beste garagebedrijf in Haaksbergen!!
Prima overleg en deskundigheid
Ik ben al vele jaren klant en daarbij onze hele familie goede occasion voor prijs kwaliteit altijd bereikbaar ook voor spoedhulp van mij krijgen ze een dikke 10 groetje T vos
mijn ervaring bij UNIVER is uitstekend. Ik werk goed geholpen en er hing een gezellige sfeer. Er word goed werk verricht en geleverd. Ik zou dit bedrijf aanraden aan iedereen!
goede service en heel klantvriendlijk!
Textielstraat 10
7483PB Haaksbergen
De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.