Top bedrijf!

Goede auto en vriendelijke verkoper!

Top bedrijf

Fijne ervaring bij Harry Vink. Veel mogelijk in overleg en levert kwaliteit!

Goede ervaring gehad bij Harry Vink Denkt mee over een passende auto voor jou Bedankt

Leuk bedrijf, goed gevoel. Klantgericht

Open gesprek gehad, en vlotte afhandeling van de koop.

Prettig

Goede en vriendelijke service

Al drie auto's gekocht bij vader en zoon. Wordt er altijd goed geholpen. Auto's worden afgeleverd zo als afgesproken. Heb je een probleem wordt het opgelost. En de koffie smaakt ook goed

Mijn derde auto hier gekocht iedere keer met een goede afleverpakket. Bij mankementen het probleem redelijk snel opgelost.

Goed geholpen

Perfect!

Goed en correct behandeld

Hele vriendelijke autoverkoper

Denkt mee, neemt alle tijd, hele vriendelijke verkoper. Zeer tevreden.

Er wordt alle tijd voor de klant genomen en de koffie was lekker. Fijne mensen

Geweldig geregeld

Opgelicht

Ik heb hier mijn mooie t5 kenteken: **** ingeruild tegen de renault master kenteken: ***** hierbij heb ik ook nog een hoop geld bijgelegd. Afgelopen woensdag hebben wij deze bus kunnen ophalen met een nieuwe apk en er zat een tik in het blok die ook gerepareerd zou worden. Wij rijden nog geen 5 min weg en de kilometer teller houd er al mee op. Daarbij doet de centrale vergrendeling het niet, de radio en is de cruise control verwijderd zonder dit te vermelden. Wij komen thuis aan en de bus doet niks meer… Hij start niet meer er lekt olie en diesel en er waren nog veel meer dingen die simpel weg kapot zijn. Toen hadden wij contact opgenomen met de beste man. De man was niet heel blij maar het is heel netjes opgelost konden de dag erna gelijk komen om de bus te laten repareren. Werd gelijk gezegd dat er niks lekte en dat dat maar water was. Iedereen kent het verschil tussen olie, diesel en water. De bus die leek gemaakt te zijn. Zijn met een goed gevoel terug naar huis gegaan maar niets is minder waar!! Wij komen thuis en wederom lekt de bus weer aan alle kanten in best grote hoeveelheden. Meneer zegt dat dit niet kon en na een telefoon gesprek hangt meneer ons simpel weg op omdat hij ons zat is.. Vandaag met de bus naar het werk gegaan. En wat u al kan verwachten stond ik met pech langs de weg.. alweer! Dit is al de 2e keer in 2 dagen tijd. Of terwijl zijn wij hartstikke *****door deze beste man en wilt dit niet met ons op lossen.. Kortom wees gewaarschuwd en koop hier niks!!! Dit zijn geen nette mensen en denken alleen aan hun centen!***** Wij nemen verdere juridische stappen *********

Super service

Super fijn ontvangen en goede service heel blij met de aankoop!!

Heel nette autobedrijf

Goeiedag eeem Heb net mijn golf cabrio in geruild voor een volkswagen caddy heb er een goed gevoel bij gehad en zeer vriendelijk ontvangen en een goede deal gedaan plat gezegd een aanrader AUTO VINK

Goed geholpen mooi laag drempelig blij met de nieuwe aanwinst

Goed geholpen mooi laag drempeltje blij met de nieuwe aanwinst

Prima service, problemen opgelost, keurig

Geweldige mensen

Heel goed geholpen en hele fijne mensen.

Perfect saler

I recommand a lot this company for the professionalism and the way they doing business. From France, see you soon

2 auto gekocht

2 de keer een auto weg gehaald Super goede zaak Vorige keer mijn werk bus hier gehaald deze keer onze personen auto Goed in vertrouwen en leverd het zoals afgesproken af

Wederom zeer goede ervaring!!

Tweede auto in één week gekocht bij Harry Vink Auto's. Bijzonder vriendelijke en persoonlijke benadering. Als je op zoek bent naar een goede auto en deskundig en eerlijk geadviseerd wil worden raad ik Harry Vink Auto's ten zeerste aan!! Wie weet komt er nog een nummer drie..

Fijne zaak, leuk en vriendelijke personeel!

Super ontvangen, gelijk bak koffie. Mooie auto gekocht. En keurig afgehandeld.

Super service!

Geweldig ontvangst met koffie, Super service en een geweldige auto voor een geweldige prijs! Ik zou hier zo weer een auto kopen.

Uitstekend en vriendelijk geholpen.

Zeer goede ervaring. Deskundig en vriendelijk geholpen. Denk er zelfs over om een tweede auto aan te schaffen.

Nieuw Amsterdamseweg 21 b

7764 AN Schoonebeek

06 30609391

Over Harry Vink Auto's

Passie voor mooie auto’s, gecombineerd met goede service en klantgerichte dienstverlening. Dat is Harry Vink Auto's in het kort. Harry Vink Auto’s heeft zich gespecialiseerd in kwaliteits-occasions in de regio Zuidoost-Drenthe.