Betrouwbaar en prettig

Top mannen, gaan voor een prima klant ervaring, wij hebben er een hele fraaie Duitse import auto gehaald. Had van tevoren nooit gedacht voor een dergelijk bedrag een 2e hands auto op basis van foto's te kopen maar met Erwin en Jan Maarten durfden we het eigenlijk blindelings aan. De mannen hebben ons niet teleurgesteld, we zijn een prachtige auto rijker en we zouden de volgende auto zo weer via hen regelen. Mocht je iets bij ze zien of overwegen hen in te schakelen dan zou ik niet anders kunnen zeggen dan, doen!

Super geholpen en erg tevreden met een prachtige auto!

Erg klantvriendelijk! Erwin reageert snel en heeft ons super geholpen. Auto op afstand kopen is toch best spannend, maar het heeft onze verwachtigen overtroffen. Blij met een prachtige Audi E-tron!!

Ontzorgen!

Van het begin tot einde compleet ontzorgd. Echt een aanradar. Erg blij met de(r) wagen. Serieuze mensen met kennis van zaken.

Prima zaken gedaan.

Prima geholpen, er waren enkele punten die zijn keurig opgelost. Zeer correcte behandeling.

Geweldige ervaring en een fijne communicatie.

Ik heb een Audi Q5 laten importeren door Der Wagen. De zoektocht was een geweldige ervaring deskundige adviezen en goede begeleiding bij het totale aanschaf proces. Auto werd keurig afgeleverd binnen twee weken! Bedankt voor de goede service! Volgende keer koop ik weer een auto bij jullie.

Der Wagen heeft echt indruk op mij gemaakt!

Na lang zoeken heb ik uiteindelijk mijn droom BMW gekocht bij Der Wagen. Ze waren zeer vriendelijk en behulpzaam en na het maken van een proefrit was ik snel verkocht. De auto kon na 3 dagen al afgeleverd worden, waardoor ik snel van mijn nieuwe aanwinst kon genieten. Jan Maarten en Erwin leveren een super service en nazorg en kan sit bedrijf dan ook bij iedereen aanraden!

Ik ben tevreden.

Ik heb een VW gekocht bij Der Wagen uit hun collectie. Goede communicatie, eerlijke informatie en vriendelijke service.

Geweldig geholpen

Erg vriendelijk geholpen. Verkoper nam alle tijd voir ons wat we erg prettig vonden. Verkoper had verstand van zake en alles werd gied uitgelegd. Kortom zijn wij erg tevreden.

Wow, wat een topervaring met dit Duitse auto-importbedrijf!

Wow, wat een topervaring met dit Duitse auto-importbedrijf! Ik heb onlangs een Audi Q5 bij ze gekocht en ik kan niet anders zeggen dan dat de service fenomenaal was. Het voelde echt alsof ze persoonlijk voor mij klaarstonden, met een dosis enthousiasme die je niet overal tegenkomt. Het team daar denkt echt met je mee over alle mogelijkheden, zonder dat je zelf een importexpert hoeft te zijn. Ze regelen gewoon alles voor je! De communicatie was superduidelijk en prettig, wat het hele proces nog relaxter maakte. Een auto op afstand kopen is altijd een beetje spannend, maar zij hebben die spanning echt weggenomen. Geen junior medewerkers of studenten die alleen maar uit zijn op volume. Nee, hier krijg je echt maatwerk en ze weten waar ze het over hebben. Mijn Audi Q5 werd in topconditie afgeleverd, en ik kan niet anders dan deze jongens een dikke pluim geven. Absolute aanrader als je op zoek bent naar een Duitse auto zonder gedoe! #HappyCustomer #TopService #MaatwerkMasters

good buy experience

nice company. nice guy

Enthousiast en hulpvaardig!

Jong bedrijf met grote ambities.

Klantvriendelijk, denkt met je mee

Zeer positief ervaren

Uitstekende service en goede prijs

Prachtige auto aangeschaft van Der Wagen. Kon zo een afspraak met ze regelen op korte termijn terwijl ze eigenlijk waren gesloten en snel de koop kunnen afronden met een eerlijke prijs als resultaat. Keurig afgeleverd bij ons thuis op een doordeweekse avond. Hele fijne communicatie en zeer betrouwbare uitstraling. En de auto rijdt super!

Auto is in uitstekende staat bij aankoop en vriendelijke contact tijdens onderhandelen.

Aangeboden auto’s zijn in uitstekende staat met bekende historie op papier. De werkende mensen hier geven volle aandacht aan de klant en nemen hun tijd tijdens het bezichtigen van de auto’s. Daarnaast zijn het niet moeilijke mensen tijdens het onderhandelen en alles is vertrouwelijk. Kort gezegd een aan te raden occasion dealer met mooie auto’s vol opties voor voordelige prijzen.

Keurig nette auto! Ziet er nog als nieuw uit.

Goed geholpen door Erwin. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Snel en betrouwbaar VW Tiguan gekocht

Snel schakelen bij Der Wagen, na proefrit en goede inruilprijs was de koop snel beslecht. Onze Volkswagen Tiguan konden we direct meenemen. Scheelde weer een lange rit heen en weer. Daarnaast was het een leuk contact en ze hebben mooie auto’s staan. Ga zo door!

Gewoon goed!

Ik heb hier een BMW X3 gekocht en ik ben heel tevreden. Hele fijne auto. De eigenaren van Der Wagen hebben veel verstand van zaken en hebben oog voor alle details. Daarnaast was de prijs scherp.

Top service, goede auto

Ik was al een tijdje op zoek naar een A3 met uitgebreide opties. Via Der Wagen één gevonden in Duitsland. Snel afgeleverd en geen gedoe met onderhoud en garantie in Duitsland, zij regelen het. Wel de lusten, niet de lasten!

Der Wagen heeft de auto gevonden, het volledige importtraject uit handen genomen en een mooie korting bedongen.

Fijn contact en goede kwaliteit

Al een tijdje waren wij op zoek naar een BMW en via via terecht gekomen bij dit kleinschalige autobedrijf. Onze wensen zijn duidelijk vertaald naar de auto Erwin en Jan voor ons gevonden hebben. Vooral het contact vonden wij fijn en voelde meteen al vertrouwd. De BMW is van goede kwaliteit, ziet er nog als nieuw uit afgezien van enkele logische gebruikssporen voor een auto van 3 jaar oud.

Top geregeld!

Bij Der Wagen een Passat gevonden die aan alle eisen voldeed voor de juiste prijs. Deskundig en vriendelijk geholpen, de auto stond er in topstaat!

Zeppelinstraat 1 A

3846CL Harderwijk

Over Der Wagen

Een Duitse occasion van topkwaliteit met mooie opties en kilometerstanden? Der Wagen Premier Import levert rijplezier met garantie en All-Inclusive prijzen; kwaliteit gegarandeerd.