Meer rust, meer grip, de investering meer dan waard.

De neurofeedback heeft mijn verwachtingen echt overtroffen. Ik voel me veel rustiger en merk nu sneller wanneer ik dreig door te schieten, wat een verschil. De combinatie met ACT (online programma) werkt voor mij als een soort lijm: alles blijft beter plakken. Ook het contact met Tim was top; hij stond elke dag langs de zijlijn me aan te moedigen (en duimpjes te geven), wat me hielp om gemotiveerd te blijven trainen. Het is misschien een investering, maar eentje die het dubbel en dwars waard is geweest.

De behandeling lijkt goed te werken en ik ben in het process goed begeleid door Tim!

Ik heb een letterlijk beeld gekregen van mijn brein en hoe actief elke plek is. Ook heb ik een goede uitleg gekregen wat elk gedeelte betekent en hoe dat samenhangt met mijn omstandigheden. Vervolgens heb ik aan specifieke delen van mijn brein gewerkt, aanbevolen door Tim en bij een later gesprek heeft hij aangetoond wat er is veranderd en in welke mate. Ik heb gezien en gemerkt dat de behandeling veel verschil maakt en in mijn ervaring was het het zeker waard.

Meten is weten ;-)

Het is een intensief traject voor mij en ben nog niet klaar dus kan nog niet delen over het uiteindelijke resultaat. Maar de scans laten heel mooi zien wat je opruimt en waar er werk te doen is. Ik had vele delen rood door mijn cptss en dit is nu helemaal weg en na drie maanden niet terug gekomen , wat betekend dat het blijvend is. daar ben ik heel blij mee. Nu gaan we bouwen. Met mijn gevoelige zenuwstelsel vraagt het wel om een grote commitment qua vermoeidheid en ook alle verwerking in de nacht. Maar ik vertrouw erop en kijk er naar uit wat het mij straks gaat opleveren als ik niet meer constant in de alarmstand sta . Tim is heel erg behulpzaam in het begeleiden, zeker in het begin was hij heel nauw betrokken en kom ik altijd terecht met alles wat zich aandiende . Heb mij daarin veilig gevoeld. Het is investeren in tijd, geld en energie maar als je daarna er weer balans voor terug krijgt is het wat mij betreft meer dan waard!

Uitstekende uitleg en begeleiding

Mijn ervaring met neurofeedback bij Brainmed is zeer goed. Tim is flexibel en denkt goed met je mee. Dank voor de fijne begeleiding.

Prettige en rustige neuropsycholoog

Kundig en dmv fijne gesprekken met Tim gekomen tot een behandeling. Trainingen worden goed gecommuniceerd en ik kon altijd bij Tim terecht als iets onduidelijk was of ik vragen had.

nvt

Fijne begeleiding, kennis en merkbare verbetering

Mijn ervaring met Brainmed is zeer prettig. Dagelijkse begeleiding en fijn contact. Tim heeft de kennis en daar heb ik veel van geleerd. Vragen worden snel beantwoord. Ik raad Brainmed en neurofeedback therapie aan. Merkbaar herstel in de therapie na ernstig hersenletsel en dat is enorm waardevol!

de gouden greep

Beoordeling anoniem , Na jaren last van chronische stress zonder aanwijsbare reden, en van alles geprobeerd te hebben ( psycholoog, mindfulness, meditatie, acupunctuur, homeopathie , haptonomie enz enz.) kwam ik bij Tim terecht. Door de eeg meting werd gauw duidelijk waar de oorzaak lag van mijn probleem. Ik ben begonnen met een zeer intensieve neurofeedback training. 14 weken lang 10 uur per week. Ik heb me na mijn weten nog nooit zo ontspannen gevoeld en zo energiek . Om een terugval te voorkomen train ik nu nog 5 uur per week. Ik hoop over een half jaar mijn chronische stress helemaal achter mij gelaten te hebben. Tim was voor mij de gouden greep. Ik wil hem dan ook bedanken voor de betrokkenheid en professionaliteit.

Heel goed, binnen 4 maanden van mijn klachten af!!

Echt heel goed!! In december 2024 begonnen ivm depressieve klachten en slecht slapen. In maart 2025 voel ik mezelf weer prima. Ik slik geen medicatie meer en ik kan neurofeedback af bouwen. Hele goede begeleiding van Tim en dat heb ik als zeer prettig ervaren. Na iedere training snel een reactie van Tim. Neurofeedback heeft bij mij prima geholpen en daar ben ik Tim heel dankbaar voor!!

Professioneel en effectief

Zeer professioneel en effectief.

Kundige begeleiding en resultaat

Na 14 weken trainen merk ik een stabielere stemming. Helaas nog geen verbetering in mijn slaappatroon, maar hier ga ik nog wel verder voor trainen. Heel bijzonder dat deze manier van onbewust trainen echt je hersenen anders laat werken. De eeg nam bij elke meting positief toe en bevestigde dat ik op de juiste weg zit. Tim heeft duidelijk veel ervaring en kennis, waarmee hij de juiste keuzes maakt.

Zeer nuttige behandeling

Neurofeedback heeft me goed geholpen bij mijn AD(H)D. Met name voor mijn concentratie op het werk. Fijne begeleiding en uitleg.

Kundige en betrouwbare neuropsycholoog die complexe zaken begrijpelijk kan uitleggen

In de intake wist Tim zaken goed en begrijpelijk uit te leggen, gaat in op vragen en legt verbanden vanuit de problemen die ik zelf aangaf. Hij is klantgericht en stemt fijn af. Ik moet natuurlijk de behandeling nog afwachten. Tegelijkertijd heeft mij laten zien dat hij deskundig en betrouwbaar is, wat belangrijk is in het doolhof van neurofeedback aanbieders.

Uitstekend geholpen

Ik heb een intake gehad gehad en een brainmap laten maken. De uitleg en service van Meneer Smits waren zeer goed. En het heeft mij meer duidelijkheid gegeven. Ook vond ik het prettig dat ik de uitleg toegestuurd kreeg in een filmpje zodat ik deze nog kan terug kijken mocht dat nodig zijn. Verder zet ik mijn neurofeedback thuis verder voort. Bedankt :)

Tim is een fijne en kundige hulpverlener

Iemand die echt maatwerk levert, met je meedenkt en veel kennis van zake heeft.

Tim was erg vriendelijk, alles heel duidelijk uitgelegd!

Een aantal maanden geleden heb ik de diagnose FNS gekregen. Ik had een afwijkend loop patroon en kon niet praten zonder te stotteren. Hiervoor heb ik een intensief revalidatie traject gevolgd. Tijdens dit traject had ik het gevoel ik dat ik iets miste. Het laatste puzzelstukje. Waarom voelde mijn hersens en mijn hoofd continu zo overprikkeld en werd informatie niet goed geordend en verwerkt. Dit was iets waar ik vanaf mijn kinderjaren al tegenaan liep maar waar geen verklaring voor was. Dit leverden ook veel onrust en frustratie op. Ik ben op zoek gegaan en uiteindelijk ben ik bij Tim terecht gekomen. Na een telefonische intake ben ik bij hem op locatie geweest waar de QEEG meteen veel duidelijkheid en antwoorden gaf. Ik ben aan het thuis traject begonnen waar ik iedere dag heel intensief mee heb getraind. Al gauw werden de eerste verbeteringen zichtbaar. Ik kon mij beter concentreren en ik kon een gesprek goed volgen zonder dat mijn ogen van links naar rechts gingen. Kortom, ik kon mij beter focussen en voelde mij al snel beter en zelfverzekerder. De tweede meting liet al een flinke vooruitgang zien. Inmiddels heb ik mijn derde en tevens laatste meting gehad. Van mijn FNS klachten heb ik geen last meer. Ik heb al een aantal maanden geen nieuwe uitval meer gehad en mijn concentratie en focus zijn echt enorm verbeterd. Inmiddels is het traject bij Tim afgerond en blijf ik vanuit huis nog 2 a 3 keer in de week trainen. De begeleiding van Tim is echt heel fijn. Na iedere training gaf Tim een hele duidelijke feedback terug met advies om zwaarder te trainen of juist met complimenten. Ik heb mijn leven weer terug en voel mij zelfs beter dan voordat ik ziek werd. Ik ben Tim echt enorm dankbaar.

Vriendelijk en deskundig

Je merkt aan alles dat Tim deskundig is, en menselijk. Die combinatie maakt zijn begeleiding erg plezierig.

Mijn ervaring met Brainmed laat zich in één woord het best omschrijven als 'prima'!!

Ik vind Tim Smits kundig, sympathiek en flexibel. Ik had enkele persoonlijke wensen waardoor hij zijn programma voor mij zou moeten aanpassen. Bleek geen enkel probllem te zijn voor Tim. Dat was dus maatwerk!

Zeer goede feedback ontvangen.

Tim is bereid om mee te denken voor een snelle oplossing. Heb tips meegekregen die realistisch zijn en uitvoerbaar op korte termijn voor een spoedig herstel, dank daarvoor!

Uitgebreide QEEG analyse

Uitgebreide QEEG scan gedaan en analyse ontvangen. Veel informatie verteld in een relatief korte tijd. Wel een kwestie van even verwerken om te kijken wat ik mee kan, maar omdat de data van de QEEG + de analyse naderhand worden opgestuurd kan ik hiermee zeker uit de voeten. Ook is Tim toegankelijk en benaderbaar voor wat extra vragen.

Klinkt professioneel

Uitleg en communicatie komt professioneel over maar ik moet de neurofeedback starten en kan hier nog geen oordeel over hebben.

We zijn goed geholpen

Tim is erg vriendelijk en hij heeft ons goed geholpen. We kunnen hem zeker aanbevelen.

Zeer tevreden!

Ik ben ontzettend blij met de hulp die ik van Tim heb ontvangen! Vanaf het eerste moment voelde ik me echt gehoord en begrepen. Tim was niet alleen professioneel, maar ook vriendelijk en persoonlijk in de manier waarop alles werd aangepakt. Het resultaat was precies wat ik hoopte.

Super inzichtelijk, met deskundige en behulpzame ondersteuning

Zeer nuttig proces dat je op z'n minst inzicht geeft in de werking van jouw eigen brein en waar op basis daarvan je sterke en minder sterke kanten zitten en wat je kan doen om jouw brein verder te trainen. Als je ook begeleiding van Tim neemt bij trainingen dan heb je (bijna) dagelijks kort contact met hem over hoe jouw trainingen gaan. Alleen al om het inzicht dat je krijgt is dit zeer waardevol. Het enige dat je niet weet is of neurotraining bij jou daadwerkelijk effect heeft. Net als meer dingen in het leven.

Pauwstraat 6

5451 PZ mill

06 363 122 43

Over Brainmed

Brainmed is in 2009 opgericht als eenmanszaak door Tim Smits . In 2022 is de eenmanszaak overgegaan in Brainmed bv. Als neuropsycholoog liep ik in de reguliere zorg aan tegen de trage en beperkte vertaling van inzichten vanuit de neurowetenschappen naar de klinische praktijk. Ik probeer dit binnen Brainmed te doorbreken door kwalitatieve zorg te bieden, waarbij ik probeer om de inzichten vanuit de neurowetenschappen te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Ik bied maatwerk middels gepersonaliseerde behandelingen afgestemd op het brein. Geen ‘onze size fits all’, maar ‘personalised medicine’. Geen richtlijnen, maar maatwerk. U staat centraal binnen de behandeling en iedere behandeling is maatwerk.