Uitstekende dienstverlening!

Twee jaar geleden heeft Zaanstreek Isolatie zowel mijn vloer als mijn buitenmuren geïsoleerd. Vloerisolatie in kruipruimte was door toedoen van ander bedrijf voor groot deel vernietigd; dat bedrijf wilde/kon dat niet herstellen. Bij telefonisch contact met Isolatie Zaanstreek werd meteen gereageerd met de toezegging, dat zij voor herstel van de isolatie zouden zorg, als service van de zaak! Inderdaad, binnen een week stond Isolatie Zaanstreek voor de deur en werd de vloerisolatie in mijn kruipruimte helemaal hersteld. Waar vind je nog een dergelijke service? Chapeau voor de directie van dit bedrijf!

Alles was goed

Snel duidelijk en de beste prijs.

Zoals ik al heb verteld, duidelijk snel de mooie prijs.

Op tijd, goed gedaan en vriendelijk.

Op tijd, goed gedaan en vriendelijk.

Snelle en accurate uitvoering

Het bedrijf kwam snel voor het uitbrengen van de offerte. De uitvoering was kundig en de afwerking van de boorgaten boven verwachting netjes. Het certificaat werd snel geleverd.

Werken netjes

Ruimen de boel op

Teleurstellend

Het contact over de vloerisolatie was prima en duidelijk. Helaas was het advies mbt dakisolatie minder succesvol. De geoffreerde isolatie was niet geschikt voor ons dak. Helaas werd ons dat pas duidelijk toen de mannen op de stoep stonden en het dak “gesloopt”. Hierdoor helaas een hoop extra kosten moeten maken.

super snel voor een schappelijke prijs!

Aardige gasten, netjes op tijd en ook weer snel klaar. Er was een kleine misverstand , die snel en correct werd opgelost. Rommel keurig opgeruimd. Super geregeld!

Perfect geregeld

Nette prijs en goed verlopen

Vakmensen! In onze zeer ondiepe kruipruimte hebben ze toch onze vloer mogen en kunnen isoleren . Alles is netjes verlopen

Zeer tevreden met de uitvoering en het resultaat!

Zeer professioneel uitgevoerd door uitermate bekwame en zeer vriendelijke medewerker.

2x een goede ervaring

Eerst hebben we de kruipruimte, onderzijde vloer laten isoleren en tweede keer de zolder aan de binnenzijde. In beide gevallen een goede ervaring en ondanks dat de eerste keer de slang en spuitmond verstop zaten al l es wel vakkundig en goed opgelost. Aan afgesproken start tijden houden kan wel verbetering in komen. Kwamen zonder tegenbericht gewoon ruim half uur later dan de al ruim (1,5uur ) ingeplande tijd

Was gewoon goed

Was gewoon goed

Prima werk

Afspraken worden snel en goed gemaakt en keurig op tijd nagekomen. Bij de uitvoering vriendelijke mensen die niet alleen goed, secuur en snel werken, maar ook alles weer netjes achterlaten.

Komen afspraken na

Keurig werk geleverd

keurig bedrijf die afspraken na komt .

Zaanstreek isolatie is een keurig bedrijf die zijn afspraken na komt , wij hadden gekozen voor vloer isolatie aan te brengen . De 2 mannen die de werkzaamheden uitvoerde deden dat keurig netjes , heb diep respect voor die mannen .

Alles zonder problemen aangebracht

De isolatie is op een dergelijke manier aangebracht, zelfa de luchtkanalen zijn meegenomen met de isolatie. Alleen de roosters inde gevels heb ik niet gevonden u

Snelle en correcte service

De "installateurs" kwamen op tijd. Werkten zeer netjes. Ruimden alle rommel op. Werkten zeer snel. De man die ons contact was - adviseur Danni - heeft ons ook nog uitstekend geholpen met de subsidieaanvrage.

Prima ervaring, alles volgens afspraak

De installateurs waren op tijd en zeer beleefd. Klus geklaard, lieten alles netjes achter.

Prima werk verricht

Professionele mannen die vlot en goed werken

Zeer professioneel en correct uitgevoerd

Doen wat ze vertellen

Duidelijk verhaal en juiste uitvoering van wat afgesproken is

Goede uitleg aan huis, duidelijke afspraak en uitvoering volgens plan.

De vertegenwoordiger gaf een duidelijke uitleg over isoleren, materiaal en werkwijze. Direct een datum afgesproken voor uitvoering van de werkzaamheden en communicatie vooraf aangaand aan de werkdag. Vriendelijk personeel bij uitvoering.

goede rustige uitleg

Jan heeft alles duidelijk en netjes uitgelegd

alles volgens afspraak geregeld. Super

Prima geregeld volgens afspraak .Super