Om te beginnen een heldere uiteenzetting van alle punten waaraan gedacht moest worden bij de voorbereiding van de uitvaart. Dit alles met veel respect en inlevingsvermogen voor de gevoelens van de nabestaanden. Goede opvolging door telefoontjes van de uitvaartleider, zodat duidelijk was wat waar en wanneer moest gebeuren. Welke taken door nabestaanden moesten worden gedaan en wat door de uitvaartleider zou worden geregeld. Bijvoorbeeld niet alle uitgekozen muziek was voorradig en moest alsnog worden aangekocht door de uitvaartleider.
Alsof het zo moest zijn; een vrouw met dezelfde afkomst én dezelfde passie als mijn vader. We hadden echt geen betere kunnen treffen. Maar verder; de service voor het thuis opbaren; in overleg konden we zelf bepalen, of er wel of niet iemand langs zou komen voor de dagelijkse controle. Heel fijn. En ook de heren, die de opbaring in orde kwamen maken; ze hebben het heel netjes gedaan.
Heel goed begeleid van het beign tot het eind.de uitvaart hebben we als gezin kunnen uitvoeren naar de wens van onze broer wij.kijken er met een heel goed gevoel.op terug.
Mijn ervaring is iets anders geweest dan met mijn moeder in oktober 2021. Toen was er meer persoonlijk contact (telefonisch). Wat ik hier mee wil zeggen is dat communiceren via de mail kan zorgen voor vertraging. Ik denk dat in mijn geval het beter was geweest als er telefonisch contact was geweest. Selina heeft het fantastisch gedaan, daar heb ik geen opmerkingen over. Maar voor mij persoonlijk op dat moment had persoonlijk contact via telefoon beter geweest. Ik heb het ook niet aangegeven dus dat is ook van mijn kant een beetje dom.
De uitleg, hulp en ondersteuning van Erik was geweldig. Erik heeft ons door het hele proces goed geholpen. De online tool die ze hebben voor het maken van de slideshow voor tijdens de uitvaart met foto's en muziek was ook goed, echt alle muziek die we wilden hebben stonden in de lijst. De verzorging tijdens de uitvaart was goed, voldoende hapjes en drinken.
Ik heb de gehele verzorging van de uitvaart als prettig ervaren, begripvol personeel. Persoonlijke aandacht. Duidelijke communicatie.flexibel
De begeleiding door Ename Uitvaartzorg en de ceremonie op de begraafplaats waren zeker naar verwachting. Ik ben helemaal tevreden over de zorg en aandacht die de uitvaartleider hieraan besteed heeft. Ook de gasten vonden de uitvaart prima verzorgd.
Wat mij het meest beviel, dat de afgevaardigde (dhr.Erik Pieterse) vrijwel direct aanvoelde, hoe wij het wilde hebben; hij vroeg wel naar bepaalde zaken om die duidelijk te hebben, maar hij begreep meteen, dat wij geen poespas wilden. (Ik heb in het verleden wel anders meegemaakt) Alle lof !
Alles heel duidelijk en snel geregeld
Vanaf het eerste moment goed en heel fijn geholpen. Goede uitleg en tips gekregen. Helpend waar nodig en goed bereikbaar voor vragen. Ondanks dat de uitvaartbegeleidster niet bij de uitvaart aanwezig kon zijn, heeft ze dit heel goed aan haar collega overgedragen! Ook de collega die ik telefonisch heb gesproken, heeft goed geluisterd in mijn gesprek en heeft goede details onthouden, dat maakt het contact erg persoonlijk en fijn.
Alles verliep zoals we gehoopt hadden.
Er was vanaf het eerste moment een goed en waardevol contact. Allereerst de uitvaartmedewerkers die mijn man met zorg en respect naar het uitvaartcentrum hebben gebracht, daarna zo verzorg toen we kwamen kijken bij de kist was het net of hij lag te slapen. Samen hebben we de kist gesloten en kregen we nog even de tijd om afscheid op onze manier te doen. Op de dag van de uitvaart werden we goed begeleid met Martha een ontzettend fijn iemand die respectvol met iedereen omging en alles perfect tot in de puntjes geregeld had. Het afscheid was een waardevolle herinnering met alle lof voor zeker Martha die er vanaf het begin bij betrokken is geweest.
Condeleance was goed verzorgd en de crematie heel intiem
Alles is naar wens verlopen
Prima geregeld door Chantal jet medewerking van Anja. Beide dames zeer begripvol en warm.
Niet wetend wat er komt kijken bij 'n uitvaart ben ik goed geïnformeerd, vragen kon ik blijven stellen, alles wat ik wilde was mogelijk. Het kon niet mooier en persoonlijker worden, het voelde bijzonder fijn en goedm
De verzorging en opbaring van de overledene verliep prettig en ontspannen, en kon snel worden gestart. De uitvaartbegeleider dacht goed mee, en deelde nuttige gedachten. De uitvaart zelf verliep zoals gepland en werd goed begeleid.
Zaterdag overleden en maandag pas verzorgd. Dit kwam begrijpelijk door drukte , echter heel vervelend voor nabestaanden.
Dit was de 2e keer in 1 jaar tijd dat we gebruik hebben gemaakt van jullie diensten (eerst onze vader, nu onze moeder), dus we wisten al een beetje wat ons te wachten stond. Wij zijn allebei de keren prima begeleid en konden met al onze vragen, al was het in het weekend of 's avonds, bij jullie terecht. Wij kijken er ook met een goed gevoel op terug.
Ename uitvaartzorg, niets meer dan lof over de goede en respectvolle manier van communiceren. Alles tot in de puntjes geregeld. Hellen kwam bij ons alles doornemen, heeft goed geluisterd en met veel eerbied en respect alles geregeld, we werden goed op de hoogte gehouden en zeer vriendelijk te woord gestaan. Er was meteen een klik, wat op deze momenten zeer gewaardeert wordt. Hellen, nogmaals erg bedankt voor de mooie woorden die je gesproken hebt tijdens de uitvaart en de ongelooflijke fijne samenwerking. Alles ongelooflijk mooi gedaan, en ook lof aan iedereen die heeft gezorgd dat me tante een waardig afscheid heeft gekregen. Bedankt Natasja de Kuiper
Van iets zeer verdrietigs werd iets moois naar laatste wens gemaakt.
Veel persoonlijke aandacht, goede uitleg en betrokkenheid. Alles was prima geregeld, van eerste gesprek tot de uitvaart zelf.
prettige begeleiding
Goede begeleiding, rustige en begripvolle medewerkers met oog voor nabestaanden en details.
Over het algemeen was het contact met de uitvaartverzorger prima, maar wel wat gehaast. Weinig mogelijkheden gezien voor lay out, stijl en lettertype van kaarten. Wel goed contact tussendoor gehad. Wel wat aandachtspunten: 1) powerpoint met dubbele foto waar geen contact met ons over is opgenomen 2) muziek stuk nr 1 was eindeloos lang, men had initiatief kunnen nemen om van te voren aan te geven dat muziekstuk te lang zou zijn. 3) borrel was men niet op van de hoogte / mis communicatie waardoor er geen wijn/bier na afloop in eerste instantie was. Wel snel opgelost door hen! 4) Toen we naar buiten gingen stonden de volg auto's niet klaar ,de chauffeurs zaten nog aan de koffie. Jammer ook dat er na de uitvaart helemaal geen contact meer is gezocht door Jeroen of Anne-Fleur.
Fred Roeskestraat 91
1076 EC Amsterdam
Bij een overlijden zijn er voor nabestaanden al zorgen en verdriet genoeg. Wij zijn er om u te ontzorgen in deze moeilijke tijd. Ename Uitvaartzorg heeft alle faciliteiten om dag en nacht voor u klaar te staan en van dienst te zijn. Bekijk hieronder onze uitvaartcentra. Wij staan garant voor een persoonlijke en respectvolle uitvaart.