Over het algemeen was het contact met de uitvaartverzorger prima, maar wel wat gehaast. Weinig mogelijkheden gezien voor lay out, stijl en lettertype van kaarten. Wel goed contact tussendoor gehad. Wel wat aandachtspunten: 1) powerpoint met dubbele foto waar geen contact met ons over is opgenomen 2) muziek stuk nr 1 was eindeloos lang, men had initiatief kunnen nemen om van te voren aan te geven dat muziekstuk te lang zou zijn. 3) borrel was men niet op van de hoogte / mis communicatie waardoor er geen wijn/bier na afloop in eerste instantie was. Wel snel opgelost door hen! 4) Toen we naar buiten gingen stonden de volg auto's niet klaar ,de chauffeurs zaten nog aan de koffie. Jammer ook dat er na de uitvaart helemaal geen contact meer is gezocht door Jeroen of Anne-Fleur.
De ondersteuning was duidelijk. Alleen had het minder zakelijk gekund. Iets meer flexibiliteit was gewenst. Daarnaast werd de ondersteuning overgedragen aan andere functionaris. Die had zich iets minder enthousiast kunnen opstellen
Uitvaart was keurig en professioneel geregeld
Vriendelijk en netjes
De algemene ervaring met de uitvaartverzorgster was dat er respectvol werd omgegaan met de nabestaanden. Er werd snel, accuraat gehandeld maar precies op de juiste manier.
We hebben hele goede uitleg gehad over wat we wilden en moesten doen en werden nergens voor gepushed.
netjes en verzorg wordt naar je geluistert als er vragen zijn
Op zich hebben we er een goed gevoel over maar ik vond het heel onpersoonlijk wat persoonlijk contact veel ging vua de mail. We vonden het katig contact te zoeken hadden er meer van deuitvaartverzorger verwacht misschien. De dag van overlijden en het ophalen waren de tijden niet goed afgestemd waardoor we get gevoel kregen dat het afgeraffeld werd. Ze waren zelfs de papieren vergeten.
Ondanks het feit dat wij tot nu geen ervaring met deze uitvaartverzorger hadden, maar via de verzekering hier terecht zijn gekomen, geen enkele wanklank. Uitvaart was keurig verzorgt, communicatie verliep ook adequaat. Kortom wij kijken met een tevreden gevoel terug.
Voldeed aan mijn wensen
Het is een droevige tijd maar wij konden met al onze vragen bij jullie terecht dat heeft ons erg gesteund.
prettig persoon en meedenkend das altijd fijn
Ik heb zo veel ruimte gekregen om mijn wensen te realiseren (en dat waren er nogal wat) dat ik het bijna niet kon geloven. In het bijzonder wil dan toch wel de heer Sander van der Duin specifiek noemen. Deze man verstaat zijn vak werkelijk tot in de puntjes. Meelevend, ook soms even een enkele relativerende opmerking die wat 'lucht' gaf bij de emoties. Wat een vakman. Maar ook alle andere medewerkers van Finnema waren zeer betrokken, professioneel en hartverwarmend aanwezig.
Zeer goede ervaring met uitvaartbegeleider. Ik had vooraf van centralist wel meer info willen /kunnen krijgen inzake extra avond/nachttarief en hoe om te gaan met kleding .
Vooraf alles telefonisch afgestemd met hulpvaardige mensen waarbij wel wisselende contactpersonen. Schoonheidsfoutje (vooraf gestuurde enveloppen conform afspraak vierkant maar kaarten bleken rechthoekig) gelukkig snel opgelost met snel geleverde rechthoekige enveloppen die we nogmaals van addressen moesten voorzien. Nb: is hieronder genoemde bereikbaarheid bedoeld voor geografie en/of communicatie?
Uitvaartbegeleider Erik Pieterse voldoende. Sam en Rik M uitmuntend!
Vanaf het eerste contact tot en met de uitvaart is alles perfect verlopen.
Wij werden in alle rust en met alle zorg door alle keuzes geleid en totaal ontzorgd. De foto's en muziek die wij zelf konden tonen en in het programma konden plaatsen werkte ook erg goed.
Zie boven regel.
De uitvaartverzorging was vlekkeloos. Goed besproken met de uitvaart verzorger en uitvoering voortreffelijk.
Er werd goed geluisterd wat de wensen waren. En ook uitgevoerd. Alle wensen die wij hadden. Is gehoor aan gegeven.
Chantal Harteveld-Bruijnveld heeft ons rustig, respectvol, rustig, liefdevol en deskundig begeleid. Zowel vooraf als tijdens de uitvaart.
Ik ben zeer tevreden hoe goed en mooi alles geregeld is….petje af voor chantal en moniek ik ben hun nieuwe grote fan
Wij hebben heel veel steun gehad tijdens het maken van beslissingen voor uitvaart maar ook voor en tijdens de uitvaart was het contact met Martijn Merkens heel betrokken. Wij hebben ook van familie en kennissen alleen maar positieve berichten gehad.
Fred Roeskestraat 91
1076 EC Amsterdam
Bij een overlijden zijn er voor nabestaanden al zorgen en verdriet genoeg. Wij zijn er om u te ontzorgen in deze moeilijke tijd. Ename Uitvaartzorg heeft alle faciliteiten om dag en nacht voor u klaar te staan en van dienst te zijn. Bekijk hieronder onze uitvaartcentra. Wij staan garant voor een persoonlijke en respectvolle uitvaart.